شبانه رایگان نداره کاکونقل قول:
Printable View
شبانه رایگان نداره کاکونقل قول:
خدا وکیلی یه پشتیبانی قرقونی داره این اسیا تک شیراز نه چیزی بلده نه درست جواب میده
من که سپنتا زنگ زدم گفت فیبرنوری ساپورت نمیکنیم...شرکت های دیگه هم جدیدا دیگه سرویس نمیدون رو فیبر نوری!!!نقل قول:
خب میشه سرویس نامحدودش رو گرفت!!!نقل قول:
دقیقا :27:نقل قول:
من که میخوام درخواست جمع آوری بدم ... ولی ترسم از اینه که وصل نشه اینترنتم، شهریور هم که انتخاب واحد داریم بدون اینترنت باشم !
من الان خودم تماس گرفتم اینو گفتن.نقل قول:
اره ولی سرعت نامحدود قانونی هست و بدرد من که نمیخوره
البته منظورم اون پشتیبانی شبانه هست:27::31:نقل قول:
حتی 2 مگش هم شبانه رایگانش 15 هست دانلودش.
پس هیچ فرقی بین 128 با 2 مگ نیست الکی زیادی خرج نکنید بخاطر دانلود شبانه همه پنلها مثل همه.
مگه میشه! شما تست کردی که میگی؟نقل قول:
این بیست نت خوبه ها. کسی سرویس 256 نا محدود گرفته ببینه سرعتش چطوره؟ سپنتا توی سایتش نزده که شیرازو پشتیبانی میکنه این اسیا تک عصاب واسم نذاشته. هر 10 دقیقه یه باز قطع میشه از دیروز. الان هم سایت گوگل دات کام رو فیلتر کرده
سپنتا توی سایتش نزده که شیرازو پشتیبانی میکنه؟ منظوتون را نگرفتم! بیست نت که نمایندگی همون سپنتاست دیگهنقل قول:
اره گوگل همه جا فیلتر شده ظاهرا/ خدا بده برکت سوکس.دی:
خدا را شکر من که مشکل قطعی ندارم/ این که ساعت 1:50 قطع میشه هم برای اینکه سوییچ کنن روی شبانه هست و باید یه 15 دقیقه ای مودم را خاموش کنی بعد روشن کنید دوستان از اونطرف هم میگن 15 دقیقه دیرتر شبانه تمام میشه/ البته با این وضع سرعت شبانه فایده ای نداره!
ریاضی کی هست؟نقل قول:
بچه ها به نظرم بهتره شکایت مکتوب باشه
و شاکیا زیاد با مشخصات
سعی می کنم
یکی تنظیم کنم
ببینید نظر بدید
سرعت شبانه اسیا تک شده 30_32
بدک نیست به هر حال
بله ببخشید بعد از پست زدن فهمیدم نمایندگیش هست:31:نقل قول:
ولی خیلیییییییییییییی عجیبه. تو سایت اصلی سپنتا زده قیمت سرویس 256 نامحدود 42 تومن هست هر ماه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو سایت بیست نت که نمایندگی هست زده قیمتش 23 تومن هست!!!!!!!!!!!
نکنه سرعتش افتضاحه؟
راستی شما هم برای اتصال به این سایت پی سی ورد مشکل دارید؟ یک ساعت لود میکنه
شکایت که نمیشه کرد عزیز. فکر نمیکنم قانونی برای سرعت دانلود شبانه باشه. طبق قانون سرعت سرویس 128 نباید کمتر از 16 کیلوبایت بشه، که نمیشه.نقل قول:
هرچند درست نبود مثل ********** یه دفعه از ارم نت شرکت رو عوض کنن به اسیا تک. من رو حساب دانلود شبانه 1 گیگ، با ارم نت قرارداد سه ماه بستم. نه این سرعت.
البته میشه اعتراض کرد تا شاید سرعت رو زیاد کنن، بهترین اعتراض هم تعویض شرکت هست:8:
به هر حال این بیست نت اگه سرعت سرویساش خوب باشه قیمت خوبی داره هااااااا. زیاد به اسیا تک گیر ندید
سلام دوستان! از کسانی که سرویسهای سپنتا رو گرفتن خواهش می کنم بیان اینجا نوع سرویس و سرعتشون رو بگن تا کسانی که میخوان از این آسیاتک کوچ کنن بتونن تصمیم درستی در انتخاب شرکتشون بگیرن!!ممنون :31:
سلام دوستان! از کسانی که سرویسهای سپنتا رو گرفتن خواهش می کنم بیان اینجا نوع سرویس و حداقل و حداکثر سرعتشون رو بگن تا کسانی که میخوان از این آسیاتک خراب شده لعنتی کوچ کنن بتونن تصمیم درستی در انتخاب شرکت جدیدشون بگیرن!!ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب تست کردم رایگان بود .فکر کنم ترافیک کل قرار داد رو حساب میکنن و گرنه برای من اگه ماهیانه می خواستن حساب کنن ماهی 2 گیگ بیشتر نمیشد.نقل قول:
سرعتش هم دیشب متغیر بین 40 تا 50 بود.
همون که پول می ریزید تو حلقش.دی:نقل قول:
رئیس ارم نت/عضو هیئت مدیره اسیاتک تهران .دی:
طبق تجربه من که 4 5 جا رفتم(تنظیم مقررات- استانداری- تعزیرات-اداره بازرگانی) شکایت محدودیت های شبانه سرعت شاتل کردم هیچ آبی ازشون گرم نمیشه دست همشون تو یه کاسه هست.و بهترین راه کوچ هست
اره سایت هم به فنا رفته چند روزیهنقل قول:
عزیز طبق قانون مضخرف تنظیم مقررات اگه سرعت شبانه برای سرویس 128 زیر 1.6کیلو بایت باشه میتونی شکایت کنی:2:نقل قول:
سلام
ساعت شبانه از چند تا چنده
سلام دوستان.
من اینترنت 512 نامحدود از مخابرات گرفتم و حالا میخوام یه توضیحی در موردش بدم:
اول در مورد سرعت بگم,سرعتش همون 60-66 کیلو بایته,چه صبح چه شب
در مورد پینگ در بازی هم من بازی بتلفیلد 3 میرم که تقریبا هر ساعت 100 مگ میخوره(جز سنگین ترین بازی های انلاینه).تو بازی پینگم بیشتر از 230 نمیره(تو بدترین حالت میشه 230) تازه من با چیز پی ان میرم به خاطر قیلترینگ.
در کل به کسانی که مثل من ماتریکس داشتن و احساس میکنن مورد کلاهبرداری واقع شدن این شرکتو پیشنهاد میکنم.
رانژه هم برام یه روزه انجام دادن ولی ماتریکس یه هفته طول کشید.
ادرس سایتشم bistnet.ir و تلفنش هم 2020
اینم تست پینگ:
موفق باشید
الان تماس گرفتم ظاهرا فیبر نوری رو هم سپنتا پوشش میده..جالبه یک ماه پیش که تماس گرفتم گفت پوشش نمیدیم و من مجبور شدم برم از ارم نت بگیرم...حالا نمیدونم بمونم رو همین ارم نت یا برم سپنتا!!!
کسی جواب منو نداد! من خودم از داتک دارم و همین دیشب بعد از کلی پیگیری اومدن تا برام چک کنن شبا نوسان پینگ دارم با اینکه سرعتم 1 مگه اما بازم یه کال نمی تونم بدم مدام قطع و وصل میشه!
می خوام بدونم شرکتای دیگه مثه شاتل این مشکلاتو دارن؟ اونا هم پینگشون نوسان داره تا این حد که به زور سایت باز کنن یا اپلیکیشنای دیگه
خوبه 40_50. شما چه سرویسی دارید؟ من سرویس 128 دارم سرعتم 32 بودنقل قول:
ایول پس کوچ بسوی بیست نت.نقل قول:
شبا از ساعت چند تا چند رایگانه؟
مثل اوله از ساعت 2 تا 7
یا از ساعت 1 تا 9
من هم 128 دارم. شبای قبل رو که تست نکردم ولی دیشب همین 40 تا 50 بود.البته شاید به مرکز مخابرات هم ربط داشته باشهنقل قول:
سلام
ساعت شبانه از چند تا چنده
من که جوابتون رو دادم... آره شاتل هم اینجوریه... من خودم آسیاتک دارم... یه هفته هست شبا تایم اوت نداره....نقل قول:
آقا ما بالاخره قضیه شبانه رو نفهمیدیم... من مودمم روو حالت pppoe (اتوماتیک) چه غلطی باید بکنم؟؟؟؟ اتوماتیک میره رو شبانه یا هنوز ان هست... باید مودم خاموش روشن کنم؟؟؟؟
کدوم شرکت؟ اسیاتک 2تا8 هست و سپنتا هم که نداره شبانه رایگاننقل قول:
به نظر من برید سپنتانقل قول:
اره اتوماتیک میره شبانه/ساعت 1:50 هم قطه میشه باید مودم را خاموش کنی یه 10 15 دقیقه بعد روش کنینقل قول:
اره شاتل داغونهنقل قول:
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک مک م ک م کمکم کمک مک مکم
دوستان به نظرتون 512 نامحدود بهنره یا 256 محدود ؟!؟!؟
کسانی که 256 محدود سپنتا دارن بگن سرعت دانلود چنده ؟!؟ نوسان هم داره !؟
اینی که شما گرفتی همین سپنتا هست ؟! مرکز مخابراتی کجایی ؟! واقعا شب سرتش نمیفته ؟ همون 60 ای هست که گفتی؟ من معمولا روزا دانلود نمیکنم بزارم همون برای شب.نقل قول:
سلام دوستان.
من اینترنت 512 نامحدود از مخابرات گرفتم و حالا میخوام یه توضیحی در موردش بدم:
اول در مورد سرعت بگم,سرعتش همون 60-66 کیلو بایته,چه صبح چه شب
در مورد پینگ در بازی هم من بازی بتلفیلد 3 میرم که تقریبا هر ساعت 100 مگ میخوره(جز سنگین ترین بازی های انلاینه).تو بازی پینگم بیشتر از 230 نمیره(تو بدترین حالت میشه 230) تازه من با چیز پی ان میرم به خاطر قیلترینگ.
در کل به کسانی که مثل من ماتریکس داشتن و احساس میکنن مورد کلاهبرداری واقع شدن این شرکتو پیشنهاد میکنم.
رانژه هم برام یه روزه انجام دادن ولی ماتریکس یه هفته طول کشید.
ادرس سایتشم bistnet.ir و تلفنش هم 2020
اینم تست پینگ:
موفق باشید
ایول داره پس.اگر با سرعت 60 روزی 10 ساعت دانلود کنیم میشه روزی 2 گیگ و ماهی 60 گیگ !! عالیه...
من با گوشی دانلود میکنم pc بدبخت نپوکه :27:
من از ماتریکس الان راضیم جز نوسان سرعتش که کلافم کرده.
این خط تلفن جدید وصل شه میرم میگیرم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان برای گرفتن از این bistnet.ir حضوری باید کجا برم ؟!
در ضمن تمدید به صورت اینترنتی که داره !؟!؟!؟
ممنون.
سلام ب همه
توضیح مختصر:
من چن سالیست از صبانت استفاده میکنم ولی مدتی هس تقریبا 2برابر دیتا کم میشه .
حالا میخام از سپنتا(مخابرات فارس) استفاده کنم البته 1مگا نامحدود میخاسم اگر کسی استفاده کرده نظرشو ب منم بگه
در ضمن برا کافی نت میخام
توی سایت تهران ثبت نام کردم خیلی سایت خوب و رابطه کاربری عالی داره و امکانات جالبی دارهنقل قول:
- ارسال درخواست: شما ابتدا درخواستی برای دریافت ADSL برای یک شماره تلفن در قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت می نمایید.
- فعال سازی تلفن همراه: پیامی در بردارنده کد فعال سازی به تلفن همراه شما ارسال می شود، کد دریافتی را در سایت وارد می نمایید.
- انتخاب طرح: در صورتی که مشکلی برای دریافت سرویس ADSL برای شماره مشخص شده وجود نداشته باشد ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به شما نمایش داده می شود.
- فعال سازی تلفن: کد پیگیری برای شما ارسال می گردد، لازم است تا از طریق شماره درخواستی با شماره ۲۰۲۰ تماس بگیرید و کد پیگیری را وارد نمایید.
- راه اندازی: بعد از انتخاب طرح حداکثر طی ۴۸ ساعت سرویس مورد درخواست راه اندازی شده و به شما اطلاع رسانی می شود.
- نصب: حداکثر ۲۴ ساعت بعد از راه اندازی، کارشناس نصب تماس گرفته و هماهنگی ها جهت نصب صورت می پذیرد.
- هزینه:هزینه متناسب با طرح انتخابی و مصرف ، در قبض تلفن قرار خواهد گرفت.
نقل قول:میگم فکر نکنم بخواد مودمو خاموش کنیا. من مودمم 24 روشنه خودش اتومات میره رو شبانه. 10 دقیقه ای هم معمولا قطع میشه بعد که وصل میشه دیگه سرویس شبانه هست.نقل قول:
شاید مودم شما اینجوریه
اره اگه روی حالت pppoe کانفیگ کرده باشید مودم را لازم نیست مودم را خاموش کرد/البته اون چند شب اول من بعد از نیم ساعت کانکت میشدم به سختی دیگه مودم را 10 دقیقه خاموش میکنم/من دیگه عادت کردم به حالت دستی باید اتومات کانفیگش کنم البته برای بعضی مواقع ای که با یوزرهای الکی ارم نت کانکت میشه خوبه/یکبار با یوزر و پسورد الکی 8 گیگ دانلود کردم نمیدونم دیگه جدیدا فکر نکنم بشه اینجوری کانکت شدنقل قول:
سلام دوستان، اولین پست من تو این سایته
راستش من قبلا dsl ماتریکس داشتم خیلییی ازش راضی بودم ولی ی دو ماه نشد شارژ کنم خطم از بین رفت!
حالا میخام دوباره بگیرم ولی بین چند تا شرکت موندم، بیشترم برا وبگردی و بازی میخامش ، فقط نگین صبا ک اون مزخرفه!
من از مرکز امیرکبیرم راستی
همین عجله ها کار دستمون میده .این شرکت تازه شروع کرده به صورت انحصاری.اصلا به وضعیت الانش اعتبار نیست شاید فقط یه بازاریابی کثیف باشهنقل قول:
دوستان متن بالا را برای ارسال اماده کردم دوستانی که موافق لطفا اعلام کنند شاید تغییری ایجاد شدنقل قول:
به نام خدا
با سلام
با تغییرات حاصل شده در سرویس ای دی اس ال اسیا تک شیراز بسیاری از مشترکین با توجه به شرایط موجود قبل
(سرعت روزانه و شبانه )
و انتظارهای طولانی برای رانژه
اقدام به خرید کردند
و یک ماه اول را ازمایشی و برای تست استفاده کردند و سپس اقدام به تمدید طولانی مدت کردند
لذا هم اکنون با توجه به مشکلات پیش امده مخصوص سرعت دانلود شبانه رایگان
برای کسانی که سرعت ساعات رایگان
مهم بوده مشکل جدی بیش امده لذا تقاضا دارم به این مشکل رسیدگی کنید
تا حداقل وضیت به حالت زمان قرار داد برگردد
يه خورده عنصر تهديد هم بهش اضافه كن. مثلا درصورت ادامه چنين وضعيتي ما هجرت خود را اغاز خواهيم كرد!
برای شروع تهدید مناسب هست؟ بهتر نیست اول ببینیم پاسخشون چیه بعد وارد فاز های بعدی بشویمنقل قول:
دلم خیلی می سوزه نزدیک 40 روز طول کشید رانژه کردند حالا سه ماه شارژ کردم.شاید حقمه وقتی 15 تومن از فن او اکانت داشتم راحت شبی 4 گیگ دانلود می کردم قدر نمی دونستم حالا باید با شبی 200 مگ راضی بشم
اونایی که قرارداد طولانی ندارند راحتند دو روزه با یه جا دیگه قرارداد می بندند
من فك كنم هر چي هم بنويسي جواب نميدن. ميخواي ايميل بزني؟ اينا فقط وقتي حاليشون ميشه كه مشترياشون بپره. امروز تا ساعت سه بعدازظهر برا من قط بود. خيلي افتضاح شده.
سلام دوست عزیز متن خیلی خوبی هست فقط به کجا میخوای بفرستی؟من یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل دادم بعد از چند روز یاهو ایمیل داد به خاصر اینکه Inbox شون پر هست ارسال نشده.نقل قول: