لطفا جواب پیامهای خصوصی منو بدید متشکرم!
لطفا جواب پیامهای خصوصی منو بدید متشکرم!
سلام من یه مانیتور 3d میخوام اگه ممکنه راهنماییم کنید
چون زورم نمیرسه تی وی 3d بگیرم فعلا
ممنون
سلام.نقل قول:
لطفا تاپیک جدا بزنین و حداکثر بودجتون رو هم مشخص کنین.
D2342P LG رو بهت پیشنهاد میکنم. به نظرم واقعا" خوبه. تکنولوژیشم پسیو هست. حول و حوش 900 تومنه.نقل قول:
سلام.قیمت یک کارت گرافیک GT9800 2G و 1G چند؟
چرا کسی جواب سوال منو نمیده؟مگه اینجا انجمن گفتگو نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
9800 الان نوش پیدا نمیشه....دست دوم تو بهترین حالتش 150 تومن....نقل قول:
ولی دیگه به درد بازیای امروزی نمیخوره....
ولی از اونجایی که من دیدم خیلی قویه.پسرخالم که از اینا داره با رم 2 و سی پی یو دو هسته ای 2.4 GH اسیسنس بلک فلگ رو رو آخرین رزولوشن(فکر کنم 1920*....)و high بازی میکرد.بدون هیچ لگی.همه بازی هاش رو هم رو بالا ترین گرافیک ممکن میذاشت.چه جدید و چه بازی های قدیمی.نقل قول:
ممکن نیست با رزلوشن FULL HD بتونه بازی Assassin's Creed IV: Black Flag رو اخرین تنطیمات اجرا کنه!نقل قول:
من با سیستم i7-3770 و 8گیگ رم و گرافیک GIGABYTE GTX770 2GB WF 3X با تنظیمان "وری های" و anti-aliasing روی TXAA 4X و با physx High و رزلوشن FULL HD میانیگین زیر 40 فریم میگیرم!
این یعنی با 9800 که حداقل 5 6 برابر ضعیفتره ممکن نیست با این تنظیمات بالاتر از 15 فریم بگیرید!
حالا بماند که DirectX 11 رو هم ساپورت نمیکنه و بازی هایی که به ورژن 11 نیاز داشته باشن رو نمیتونه اجرا کنه...
ولی اجرا میکرد.یه دوست دیگه هم دارم که اونم GT9800 داره و وضعیتش همینجوریه!نقل قول:
حالا اگه بخوام یک کارت گرافیک خوب برای اجرای بازی های روز بگیرم با بودجه 300 الی 500 تومن چی خوبه؟؟مشخصات سیستمم هم که تو امضا هست.
تاپیک جداگانه برای راهنمایی برای خرید کارت گرافیکی بزنید....نقل قول:
اجرا میکنه! ولی نه با آخرین تنظیمات و رزلوشن FULL HD !!نقل قول:
اقا امیر چرا جواب سوال خصوصی منو نمیدی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
چون شما سوال نمیپرسی، میخوای جواب رو تحمیل کنی!!!نقل قول:
درضمن در بلک لیست من هستید و پیام هاتون برام نمیاد...
نه منظورم من اینکه شما فرمودید این کارت گرافیک من بی کیفیت هست ولی این کارت رو چند روز پیش باز کردم پشت کارت گرافیک من 4 تا چیپ معروف شرکتhynix وجود داره با مدل H5GQ1H24AFR TOC که تو اینترنت سرچ کنی تمام مشخصاتش میاد و از نوع چیپ با کیفیت هست ضمنا خازن جامد کارت گرافیک من قرمز رنگ با مدل PLI5 هست که سرچ کنی مشخصاتش میاد و ضمنا مدل چوک کارت گرافیک من که تو عکس اپلودی کارت گرافیک من مشخص هست مارک IR هست با این وضع معلوم میشه این کارت گرافیک از کیفیت قطعه خوبی برخوردار هست به نظر شما چطوره؟؟؟!!!
من که اصلا کاری به فیزیک ندارم:n02:
تنظیماتم را همیشه جوری میگذارم که بالای ۶۰ فریم بشود (سلیقه شخصی)
از NVIDIA هم متنفرم(باز سلیقه شخصی)
فیزیکی که بخواهد نصف قدرت گرافیک را بگیره میخوام اصلا نباشه :n09:
در ضمن یک کلام بگو 9800GT افتضاح قدیمیه و بهتره از کارتهای نوین بهره ببرید:n05:
همیشه هم کامبیوترم به تلویزیون وصله و روی تلویزیون با پنل ۱۰ بیت بازی میکنم و نه روی مانیتور با پنل ۶بیت:n10:
همیشه هم AMD میندازم و همیشه هم راضبم:n10:
.................................................. .................................................
نکته اینجا است روزهای بهتر برای کدوم قشر(طرف):n10::n10::n10:
اقا امیر لطفا جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا شما این کارت رو خریدی راضی هستی مبارکت باشه دیگه چه چیزی و جود داره که خودتو اذیت میکنی حالا به فرض هم که شما ثابت کردی که کارت شما خوبه اقا امیر هم قبول کردند چی میرسه به شما بعد هم اگر میخواهید بحث کنید سر این موضوع میتونید تاپیک جدید بزنید این جا جاش نیست دوست عزیز و تمومش هم به استفاده از اجناس با کیفیت نیست مربوط به طراحی هم هست مثلا فولاد ایران یکی از بهترین فولاد های جهانه ولی بزرگ ترین شاه کار های معماری مدرن توی دبی و امریکا و ..... هست ولی تو ایران نداریم چون طراحی نمتونیم بکنیم وگرنه ما هم داشتیمنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
درسته دوست گرامی ولی من از اقا امیر سوال کردم پس بگذار خودش جواب سوالمو بده نه شما که مدیر انجمن نیستی داری اظهار نظر میکنی؟؟؟؟؟!!!!!!!!
سلام اقا امیر من منتظر جوابتون هستم!؟؟
چرا اقا امیر جواب سوال حرفه ای منو راجع به کارت گرافیک نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!1
سلام لطفا عکس برد مرجع کارت گرافیک انویدیا 550ti رو برام بگذارید!!!
دوست عزيز اين تاپيك در مورد قيمت كارت گرافيك و مانيتور هستش ! لطف كنيد براي سوالاتون تاپيك جديد ايجاد كنيد !نقل قول:
دوستان و کاربرانی که به این تاپیک مراجعه میکنن لطفا" فقط قیمت بپرسن....
تمام کسایی هم که پست های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میبینند لطفا" جوابی بهش ندن....
:n16:با تشکر:n16:
چرا بهم جواب ندند؟!مگه من سوال غیر قانونی سوال میکنم؟!!!!!!!
دوست عزیز Reza_tak84 شما عکس 550 ti میخواین؟!؟ این تا÷یکو اشتباهی اومدی...........عزیزم قیمت نه عکس.......اقای altairezio عزیز .....فکر میکنم به زبون دیگه ای هم میشه دیگران رو تفهیم کرد:n23:
من تمام زبون هایی که مربوط به بشر بود رو تست کردم، تفهیم نشد:n21:نقل قول:
کسی از قیمت 770 msi liting یا gaming خبر داره ؟؟
اقا امیر اگه راست میگی جواب سوال چند روز پیش منو بده قشنگ!!!!!!!!!!!!!
20 صفحه هست که جناب reza_tak 84 داره پست میده .. این فروم ناظم نداره ؟ :n02:
آقا قیمت کارت 770 و 760 چنده الان ؟ asus
شما GIGABYTE GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5 بگیرید با قیمت حدود 1330 تومن!نقل قول:
خیلی بهتر و سرتر هست...
*از نظر فرکانس Lightning حدود 13MHz بالاتر هست که خیلی مهم نیست! ولی خنک کننده WindForce3X که روی گابایت استفاده شده واقعا عالیه...
ASUS GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5 حدود 1220 تومننقل قول:
ASUS GTX 760 OC DCII 2GB GDDR5 حدود 900 تومن
نقل قول:
فروم ناظر داره ولی انگار خوابن....متاسفانه به خود مدیرم گفتم و حتی به یکی از مدیرای دیگه ام گفتم که به مدیر مربوطه بگه ولی انگار....:n27:
770 4 گیگش 1760 تومن و 2 گیگش 1230 تومن....
760 2 گیگش 922 تومن
لطفا ادرس تاپیک که در مورد بحث کارت گرافیک هست رو برام بگذارید؟!!!!!!!!
سلام برند afox چطور برندی هست؟معتبر هست؟در کارت گرفیک انویدیا چه برندی رو پیشنهاد میکنید؟!!!!!
اول EVGA به عنوان یه شرکت معتبر و بسیار قوی که اکثر محصولات تاپن توی اورکلاک کردن ، اما در مرحله دوم گیگا و ایسوس ، که من به شخصه نظرم به نظرم گیگا نزدیک تره :n02:نقل قول:
به دلیل اینکه پشتیبانی خوبی در ایران داره، قیمتاش خیلی خوب شده، محصولاتشون بسیار بروزه و تا چیپ ستی ریلیز میشه به سرعت وارد بازار میکنن. علاوه بر اینکه از یکی دوتا تکنولوژی انحصاری استفاده میکنن مثل UD که عمر قطعات رو تضمین میکنه. البته چیزی شبیه به این رو هم ایسوس داره که روی همه محصولاتش نیست
اون برندی که شما فرمودید اصلا قابل قیاس با این غول ها نیست
دقیقا امیر جان درست میفرمایند ، wind force گیگا ، راه حلی هوشمندانه بود برای پایان بخشیدن به انتقاد درباره حرارت بالا و همچنین مصرف انرژینقل قول:
ضمن اینکه مصرف انرژی بسیار پایینتر اومده ، فن نویز(نویز لول) هم به مقدار قابل توجه ی کاهش پیدا کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مطلب رو بخونید ، همه دستشون میاد که گیگا چه شاهکاری کرده
برند شاتل تک چطوره cyrax
دوست عزیز شما که میخواید کلی پول بدید برند متفرقه نخر.. شما asus یا giga یا evga یا سافایر و سایر برندها معتبر خرید کن..شاتال تک من اولین باره اسمشو شنیدم...یه جوری ریسکه برند متفرقه خریدن...نقل قول:
من جای شما بودم asus میخریدم..
مگه همه این برندها ساخت چین نیستند پس همشون کیفیت یکسانی دارند ضمنا کارت گرافیک شاتل تک من مدل geforce 550 ti هست و چیپ های اون ساخت hynix هست و برد اون کاملا شبیه به برد برند afox هست پس تفاوتی با هم ندارند برندها؟! چون همه زیر نظر انویدیا برد تولید میکنند اقا cyrax
میشه بپرسم شما چند سالتونه؟نقل قول:
چون شدیدا مثل یک بچه 12 13 ساله رفتار میکنید!
چین یک کشور یک ملیارد و خورده ای نفری هست! همش مثل همه؟
همین ایران، پیکان وانت هم تولید میکنه، سوزوکی ویتارا هم تولید میکنه! کیفیتشون برابره؟
برای آخرین بار میگم، امیدوارم متوجه بشید:
برند شاتل تک، هیچ کارت گرافیکی تولید نکرده!
این گرافیکی که دست شماست، تقلبی هست و ربطی به شاتل تک نداره.
ولی احتمالا باز میاید و میگید چیپش فلانه، بوردش اونجوریه، قدرتش اینجوریه:n21: