من میگم سرباز میلی شو.
سوال دومت رو هم هزار بار جواب دادم.کوئست رو بیخیال شو.
Printable View
من میگم سرباز میلی شو.
سوال دومت رو هم هزار بار جواب دادم.کوئست رو بیخیال شو.
اوه اوه چی کار کردی پسر؟نقل قول:
ویگورت چقدر پایینه.mobility و charisma رو چرا بالا بردی؟
trading و animal instinct و fine motor و .....
آخه اینا به چه دردت میخوره؟
خوبه دو صفحه داشتم تو رو توجیه میکردم.
حالا باید 3000 تا خرج کنی تا اسکیلات رو برگردونی...
اگه تفنگ دوست داری ... همون سرباز و انتخاب کن بعدش همه ی لباسات و تاتیکی انتخاب کن و 1 دونه هم اسکیل خرج تاکتیک نکن و بجاش رو appearance کار کن این جوری هم دفاع و هم حمله توپ میشه.نقل قول:
این لباسا رو نیگا .اینا همش توش تاکتیک داره ... هادی میدونه این لباسای کیه :27: این لباسا 40 به بالا دقیق نمیدونم تاکتیک توش نهفته هست :21: کاراکتر سربازم انتخاب کنی 25% به اسکیل تاکتیکت اضافه میشه اون موقعه دیگه هر کی بهت حمله کنه جسد میشه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد کوئست هم کلا بیخیالش شو همین :21:
توجه : رو اسکیل appearance حتما کار شود ... به نظر من مهمترین اسکیل تو حمله هستش ... اونایی که به حرفم گوش ندادن دارن چوبشو میخورن :27: نمونش همین دیشب با یکی از بچه ها به یکی که تاکتیکش 77 بود حمله کردیم ... appearance من 81 بود برا اون 45 .... من اول حمله کردم بهش زدمش یارو رو 200 تا تجربه زدم به جیب اما رفیقمون حمله کرد بعد از من بهش جسد شد :27: تازه لول و تفنگ رفیقمون یه سر و گردن از من بالاتر بودش :21:
خوب درصد می خوره رو تاکتیک دیگه :27:نقل قول:
تو که خام تری پسر خوب ... کسی با چماغ بالا سرت واستاده میگه تاکتیک و ببر بالا مگه
ممنون که اجازه رو صادر کردید :27:نقل قول:
اشکال نداره شما هم به ما تیکه بنداز.
پیشنهاد من اینه که بیخیال تفنگ بازی چون نمی تونی باهاش هیچ کاری گیر بیاری. میمونه تو پول در آوردن.نقل قول:
آخرش من سرباز بشم یا دوئلر ؟ اخه من بیشتر دوست دارم تفنگ بازی کنم و شوتیگ رو بالا ببرم
تازه به تجربه به من ثابت شده همه جاخالیشون رو می برن بالا و در مقابل تنفگ خودشون رو دفاعی می کنن. اگه قمه به دست بشی به نفعته چون کمتر مردم تاتنس شون رو می برن بالا
ورلد 6 اين دوئلرها پدر منو در آوردن فقط منتظرم همين اتفاق براي ورلد 7 بيفته كلي بهشون بخندم الان appearance 50 هستش وقتي با شوتينگ جمع بشه كاراي باحالي هم باز ميشه :31:نقل قول:
تا چهل تا رو ويگور كار كنيم بسه؟نقل قول:
اينها يعني چي؟
Hey everyone,
We'll be updating all our worlds with Version 1.18 on Wednesday. Please note that this will not include the new [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] feature.
The changes include:
Level cap removed (was 99)
At the start a player's start location is nearer to a tobacco field.
Quest employers marked with a white point.
It is no longer possible to sell your burned uniform.
Whiskey is now possible to sell.
Skill and attribute displays will no longer be generated by the server. This should improve performance.
New quest series completable in March only.
New quest series for those level 65 and above.
We'll also be adding a new tutorial for new players.
Cheers,
- Jon
سه سوال دیگه : دی
شما که میگین کوست رو بی خیال ، پس چیجوری لول آپ کنم ؟ اخه کار برای دوئلر خیلی کمه ...
دوم :
این تاکتیک به چه درد میخوره ؟
سوم :
برای چی میون دوئلر و سرباز ، شما همش میگین سرباز ؟!
فوقش دفاعش خوبه دیگه : دی
این همون بزرگترین آپدیت وست هست که من یه ساعت داشتم میگفتم دیگهنقل قول:
اينها يعني چي؟
صفحات قبل رو خوندی ؟
1. خب وقتي دوئل ميكني هم پول گيرت مياد هم تجربه
2. تاكتيك ميزان دفاع تو هست
3. به اين دلايل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] For each skill point given to the skill health points you receive an additional 5 health points for your character.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The level needed to use a weapon is lowered by 3 levels.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] In duels you receive a bonus of 50% to your tactic skill.
چي نوشته حالا؟نقل قول:
ولی بعد از یه مدت دیگه تجربه گیرم نمیاد و لول آپ نمیشمنقل قول:
1. خب وقتي دوئل ميكني هم پول گيرت مياد هم تجربه
خودت برو ببین دیگه : دینقل قول:
چي نوشته حالا؟
تنبل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایدیت چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آيدي ديگه چيه؟
ایدی یاهو دیگه !!
خوب شما که عشق لول آپ کردن داری فعلا رو اسکیل setting trap کار کن تا اون 3 تا کار خفن ( شکار گرگ و خرس و دزدیدن اسب ) :27: باز بشه بعدش برو تو کار اسکیلای دوئل ... در مورد سرباز هم من به اشتباه نوشتم 25% در حقیقت 50% هستش و با پرمیوم 100% میشه :18: یعنی اگه پرمیوم داشته باشی اسکیل تاکتیکت 50 باشه میشه 100 :18: ... اگه پرمیوم واسه سرباز و فعال کنی اسلحه 6 لول بالاتر از خودتو میتونی حمل کنی و کلی هم health مجانی میده بهت :21: حالا به نظر شما سرباز خوبه یا دوئلر ؟ ... والا من تو یه ورلد سرباز هستم انگیزه دوئلش زودتر از دوئلرا پر میشه :27: کاراکتر دوئلر یه چی بیخودیه.
اسکیل خرج کردنم عالمی داره ها.:31: نمیدونستم دارم چیکار میکنم به قول دوستمون هنوز خامم.نقل قول:
از این به بعد سعی میکنم به حرف های بزرگترا گوش بدم.:5::27:
الانم روی اسکیل ها رو روی vigor - aim - dodging - tactics - reflex بزارم؟
برای یه دوئلر چه کار های خفنی باز میشه ؟نقل قول:
فکر کنم تو روز بیشتر از 4-5 بار دوئل می کنی نه؟نقل قول:
ولی بعد از یه مدت دیگه تجربه گیرم نمیاد و لول آپ نمیشم
لول 40 دوئلم من. نهایت کاری که می تونم بکنم 31% پول گیرم میاد. بخوام تجربه کار کنم 25%نقل قول:
برای یه دوئلر چه کار های خفنی باز میشه ؟
يكي ميشه اين قضيه رو توضيح بدهنقل قول:
Poolad_Gardenنقل قول:
ُSitting trap به درد دوئل هم مي خوره يا نه؟
ابدا .نقل قول:
ُsitting trap به درد دوئل هم مي خوره يا نه؟
با سلام
دوستان من تو world 6 هستم كسي نيست منو به طايفه خودش ملحق كنه يا دعوت كنه :20:
یوزرتون چیه ؟نقل قول:
نقل قول:
یوزرتون چیه ؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3589004#post3589004
بابا دورو وره این سیروس هیچ شهر درس حسابی نیست بشه باهاش دوئل کرد.
همشون حداکثر لولشون 35 ه که تجربه ای به من نمی ده درس حسابی. باید برای دوئل سفر کنم به قسمت پایین. 6 7 تا شهر توپ داره :27:
دعوتت کردمنقل قول:
ما با firestone در حال جنگیم.تو همون مستطیل پایینه.اونا رو بزن.
چطوره یک شهر دیگه بزنیم و اعضای خودمون با هم دوئل کنن ؟؟؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
ممنون از شما دوست عزيز با تشكر ولي من درباره شهر مشكل دارم
تو صفحه اول كه راهنمايي گذاشتين همشو خوندم يه چيزي سر در ميارم ولي يه وسايلي به دست آوردم اينارو كجا بفروشم يا اينا فروشي نيست تا آخر ميمونه ؟:18:
دوستان پسورد مدیر gdk,;s
هست :123456
بدرد من دیگه نمیخوره شایدم تو این مدت به یکی تون گفته بوده
آهان ایول چه خوب خودم پیداش کردمنقل قول:
ما با firestone در حال جنگیم.تو همون مستطیل پایینه.اونا رو بزن.
یکی شون اومد زد بهم خواب بودم. رفتم لهش کردم.
در حال له کردنش بودم که اون رییسشون اومد حالم و بگیره. نمی دونه ما امداد های غیبی داریم :27:
وقتی رسیدم 1 هلث بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27::27::27::27::27:
فکر نمی کنم راه خوبی باشه.نقل قول:
چطوره یک شهر دیگه بزنیم و اعضای خودمون با هم دوئل کنن ؟؟؟
گزینه ی بعدی :27:
راستی از ترسم که پاس اوت نشم تو همون شهرشون کپیدم :27:
8 ساعت دیگه حالش رو جا میارم.
من تاکتیکم پایینه اما موقع حمله لول بالاتری ها هم خوراکن :27: (منتظر ریپورت شکست خوردنم تو حمله فردا صبح باشید ) :21:
دوستان جاتون خالی من نمیدونستم که علاقه به کار(تنگلیسیش یادم نیست) برای دوئل هم هست :دی
از 100 درصدشد 1% دو روز دوئل نکردم شد 28 % :دی
توی یک روز 4 تا دوئل کردم
من به کوست رسیدم که میخواد Picking Beans انجام بدم ولی برای انجامش باید کل اسکیل هامو بدم
چیکار کنم ؟
انجامش نده :دی
بزارش برا وقتي كه اسكيل هات بهش رسيد.نقل قول:
در ضمن من توي ورلد 9 با يوزر HajAmoo عضو شدم. ميتوني دعوتم كني؟
مي خوام كاراكتر سرباز رو انتخاب كنم و طبق توصيه هاي دوستان تمام اسكيل هامي تا لول هشت رو Vigor و اتريبيوت ها رو روي Strength ميذارم. بقيه رو هم روي Aim,Dodging,tactic ,appearance مي ذارم. درسته ديگه؟
این کوئست های این مرتیکه سرخپوسته پدر آدم رو در میاره.نقل قول:
من به کوست رسیدم که میخواد picking beans انجام بدم ولی برای انجامش باید کل اسکیل هامو بدم
چیکار کنم ؟
منم رسیدم به همون منتهی بیخیلش شدم فعلا
بعدا با آپیرینس و تاکتیک می رسی بهش
آره اتریبیوت رو جز رو استرین رو چیز دیگه ای نار چون همزمان 3 تا اسکیل مفیدت رو بالا می برهنقل قول:
مي خوام كاراكتر سرباز رو انتخاب كنم و طبق توصيه هاي دوستان تمام اسكيل هامي تا لول هشت رو vigor و اتريبيوت ها رو روي strength ميذارم. بقيه رو هم روي aim,dodging,tactic ,appearance مي ذارم. درسته ديگه؟