شعر گفته یارو من که 512 دارم سرعت همیشه بین 100 تا 120 ثابته
Printable View
شعر گفته یارو من که 512 دارم سرعت همیشه بین 100 تا 120 ثابته
توی این سایت نوشته سرعت دانلود من نزدیک 700 کیلو هست در حالی که من در بعترین حالت به 250 میرسم!
سرویس من 128 کیلو هست!
قضیه چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست مننقل قول:
لازمه يه توضيح كوچيك بدم:
واحد سنجش پهناي باند بر اساس بيت بر ثانيه هست كه با حرف بي كوچيك b نوشته ميشه حالا ميتونه كيلوبيت بر ثانيه باشه Kb/s يا مگابيت بر ثانيه Mb/s .
واحد سنجش سرعت دانلود بر اساس بايت بر ثانيه هست كه با حرف بي بزرگ B نوشته ميشه كه كيلوبايت بر ثانيه KB/s هست.
خوب اگر دقت كرده باشي تو تستي كه بالا گذاشتي نوشته 0.78 مگابيت بر ثانيه كه نشون دهنده پهناي باند هست.
يعني پهناي باند اختصاص يافته به شما 780 كيلوبيت بر ثانيه هست. براي محاسبه ميزان سرعت بايد ميزان پيهناي باند به كيلوبيت بر ثانيه رو تقسيم بر عدد 8 كني تا معادل مگابيت بر ثانيه سرعت دانلود محاسبه بشه ( چون 1 بايت معادل 8 بيت هست )
پس سرعت دانلود شما : 780 تقسيم بر 8 ميشه 97.5 كيلوبايت بر ثانيه.
سلام . یک مشکلی برای من پیش اومده به این صورت که اعتبار کارت دانشجوییم تموم شده (البته دانشگام هم تموم شده ) حالا آی.اس.پی من برای این دوره که می خواستم سرویس رو تمدید کنم ازم ایراد گرفت ویک کارت با تاریخ معتبر ازم خواست و گفت اگه مال شخص دیگه ای هم باشه مشکلی نداره. حالا میخواستم بپرسم کسی میتونه در راه رضای خلق خدا یه اسکن از کارتش برای من میل کنه ؟ . ( لطفا توی همین تاپیک یا از طریق پی.ام پاسخ بدید) . تشکر
کسی هست prefered dsn server وalternate dsn server رو بده
کسی نمی دونهنقل قول:
خیلی ممنون! واقعا جالب بودنقل قول:
ولی یه سوال عجیب تر دارم!
الان من اینجا سرویس 128پیشگامان رو میگیرم و سرعت دانلودش در حالت خفن 16 کیلو هست! و همین سرویس 128 رو از صبا میگیرم و سرعت خفنش 250 هست!
خوب این یعنی چی؟
این 128 اصلا چی هست؟ و چه ربطی به پهنای باند داره؟
این 128 کیلو بیت هست یا بایت؟
چرا این دوتا اینفدر با هم فرق دارن؟
چرا من از بعضی سایت ها با سرعت 100 دانلود میکم ولی از سرور های وطنی با 250 ؟
با تشکر
دوست عزیز اون حقه شرکتهاست برای این که زودتر حجم شما تموم بشه وبرید ترافیک بخرید هر گیگ هم دو تومن حساب میشه
خوب به نفع شرکته که به شما یه سرعت بالاتر از قرارداد بده !!!
در ضمن برای اثبات حرف من میتونید به تاپیک بقیه شرکتهایی برید که اینترنت نامحدود دارند وببینید که سرعتها همون 16 هستش اقای مهرداد درست گفنتند .سرعت واقعی برای 128 16 هستش
برای 256هم 32
برای 512 هم 64
برای یک مگ هم 128
برای دومگ هم 256 !!!!!
نقل قول:
ممنون.
ولی من اخر جوابمو نگرفتم! یعنی صبا بجاب سرعت 16 بما 250 میده! فکر نکنم.
در ضمن اگه اینطوری هم باشه که خیلی خوبه! ما اینترنت 128 میخریم ولی به سرعت بالاتر درسترسی پیدا میکنیم!
ولی حتما یه دلیل دیگه وجود داره!
این درست ، ولی یه خوبی هم داره اینه که در وقت صرفه جویی میشهنقل قول:
اون چیزی که قراره توی 2 ساعت دانلود بشه ، توی نیم ساعت داون میشه
اگه هم مدیریت داشته باشی که فرقی نمی کنه سرعت چقدر باشه
دلیل رو که گفتم !
برای این که زودتر حجمتون تموم بشه و برید حجم بخرید که برای صبا 2 تومن هستش برای شاتل هر یگ 10 تومن برای فن اوا ه ر گیگ 5 تومن !
دليلشو دوستمون گفتنقل قول:
براي شركت كه فرقي نميكنه ،مهم اينه كه شما 3 گيگ بيشتر ترافيك نداري و اگه حجمتو مديريت نكني ،با سرعت بالا زود تموم ميشه و مجبوري ترافيك بخري يا تا آخر دوره ،بي ترافيك بموني
اين دقيقا مثل مسئله سرابه ،شما سرعت 250 رو ميبيني ،ولي ترافيكي وجود نداره كه بخواي استفاده كني
باسلام دوستان یه سوال دارم:
از این شرکتهایی که واسه ADSL تو نظر سنجی بالا اومده غیر از صبا وشاتل کدومش بهتره چون میخوام ISP بگیرم ممنون:11::40:
سلام. من از صبا سرویس 1Mb دارم. میرم تو سایت speedtest.net سرعتم رو 4.63Mb هست ولی سرعت دانلودم رو 50KB هست. علت؟
1-پارس آنلایننقل قول:
2-آسیاتک
3-فن آوا
اسپید تست که چرت و پرت زیاد مینویسه ولی اگر سرعتت رو 50 هست میتونی ازشون شکایت کنی سرعتت باید 120 باشهنقل قول:
جناب ea میشه متوسط سرعت دانلود برای سرعت های متفاوت رو ذکر کنین؟نقل قول:
من میخوام یه سرویس 1mb/s بگیرم که ماهیانه میشه 21000 تومن isp هم چون شاهین شهرم پژواک داره اما نمیدونم چطوریه سرعتش.
128=13نقل قول:
256=26
512=60
1024=80~120
2048=200~220
اینا برای نامحدود هست ولی برای محدود سرعت ها خیلی بالاتر از ایناس مثلا من 128 دارم و با 233 دانلود میکنم
نقل قول:
خيلي ببخشيد وسط بحثتون
پهناي باند 1024 نمي شه، 1000 كيلوبيت هست. اون واحد بايت هست كه 1024 كيلوبايت ميشه.
2048 همينطور.
اوه چه زیاد !نقل قول:
فکر نکنم اینجاها سرعتش بالای 50 بشه بقیه دوستان هم سرعت دانلود+سرویسشون رو بذارن لطفا
کی گفته 1024 نمیشه!!!!!!!!!! الان پهنای باند من تا 2048 کیلوبیت بازهنقل قول:
نقل قول:
نه بابا منظورم اين نبود:16::28:
منظور من اينكه پهناي باند 1 مگابيت بر ثانيه معادل 1000 كيلوبيت بر ثانيه هست نه 1024 كيلوبيت بر ثانيه. تو واحد بايت اين طوره. يعني 1 مگابايت معادل 1024 كيلوبايته. OK؟:33:
درسته ، اما چنین پهنای باندی در کشور ما برای خانگی که هیچ برای شرکتها نیز نجومی به حساب میادنقل قول:
هر بایت معادل هشت بیت!
نه هر بیت معادل هشت بایت!:31:
ضمنا 1000 کیلوبیت بر ثانیه هم وجود نداره ، چون هر عدد برحسب مگابایت که بر 8 تقسیم میشه ، خارج قسمتش هم بر 8 بخش پذیره!:31:
در فروش پهنای باند اینترنت هم از ضریب دو دویی استفاده میشه... دلیلشم فکر میکنم به خاطر سایزبندی بسته های انتقال اطلاعاته...نقل قول:
کلاً اینا قضایای عشقی پیچیده ایه... کلش همینه... شبکه و اینترنت بر اساس بیت... و حجم اطلاعات بر اساس بایت (8 بیت) و 1024 تاییه... حالا این وسط شبکه 1000 تا 1000 تا حساب میشه ولی اینترنت استثنا هستش که بیته ولی دودویی حساب میشه...!
:8:
نه OKنقل قول:
روشن شد؟
دوستان یه شرکت پیدا نمیشه این میدون توحید ساپورت کنه ممنون:41:
دوستان شرکت عصر انتقال داده ها خوبه؟
کسی اینجا ازش سرویس گرفته؟
تنها شرکتی که فعلا تو منطقه ی ما سرویس میده قیمتاشم نسبت به بقیه شرکتا کمی گرونتره.:5:
دوست عزیز واسه میدون توحیدو ساپورت میکنه؟ سایتشم داری بنویس ممنونتم:11:نقل قول:
نقل قول:
سرویس صبانت 128 :
تو مشهد سرعتش از 150 تا 250 متغیره( البته سرویس محدود 3 گیگ در ماه!)
نمی دونم این سایتش:نقل قول:
فقط برای 9 گیگ نیست من سرویس 60 گیگ دارم و 233 هستنقل قول:
یه نفر از همین عصر انتقال داده ها 512 داشت 2 مگ به بالا دانلود میکرد و راضی بودنقل قول:
ممنون من میخوام 128 نامحدودشو بگیرم قیمتش از بیشتر شرکتهای دیگه بیشتره:13:(37080)به خاطر همین میخواستم ببینم ارزش داره یا نه؟نقل قول:
بازم ممنون:11:
سرویس های نامحدود معمولا سرعتشون بالا نیست ولی احتمال داره که در حد 22 23 کیلو بایت دانلود باشه مطمئن نیستم شاید بالاتر هم باشهنقل قول:
پس یعنی نباید کلا نامحدود بگیرم چشم ممنون پس یعنی سرعت محدود بیشتره؟نقل قول:
معمولا بیشتر شرکتا وقتی محدود بگیری سرعت بیشتری میدن تا حجم ترافیکتو زودتر مصرف کنی!:21:نقل قول:
که اونم اگه بخوای معمولا شبانه ی رایگان دارن بیشتر شرکتا.:27:
اما خوبی نامحدود اینه که همیشه میتونی دانلود داشته باشی بودنه در نظر گرفتن حجم و ترافیک.
توی نامحدود معملا بین 15تا20 سرعت دانلود داری.
احتمالش در حد 15 هستش
نمن از مخابرات نامحدود 128 دارمو سرعت دانلودش 15 هستش کلا خوبه
گه دانلود سنگین ند اشته باشی عالیه وگرنه اگه دانلود سنگین داری برو 256 نامحدود به بالا بگیر و یا حجمی شبانه دار که توصیه میکنم طرف این یه فلم نری
جچمت تموم بشه باید بری حجم بخری که خودش یه اعصاب خورد کنی کامله
نه اگه که دانلود سنگین داری باید نامحدود 256 به بالا بگیری که اونم واسه 128 به بالا اذیت میکنن واسه همین بهترین گزینه محدود با شبانه خوب هست که پارس آنلاین جدیدا خوب شده شبانهنقل قول:
نه دانلود نمیخوام بیشتر واسه آپلود دارم که دانلودم ماکزیممتا50مگ باشه ولی آپلودم تا حد1گیگ!نقل قول:
القصه واسه آپلود بیشتر میخوام از لایزر وصبا خیلی تعریف شنیدم ولی صبا نداره همون لایزر خوبه برم بگیرم؟:41:
سلام!
سرعت دانلود ۱۲۸ از پارس آنلاین مگر ۵۰ نیست؟ چرا تاریخ رو تحریف میکنید؟
میگن به غیر از پارس آنلاین بقیه شبها قطعی دارند . راسته؟ در ضمن کدوم سرویس دهنده بهتره؟
تهران
دوستان من 128 پارس انلاین دارم . توی یوزرم که می رم برای اینکه 256 بگیرم میگه
با توجه به محدودیت استفاده از سرعتهای بیش از 128kbps کاربر متعهد به ارایه نامه مربوط به استفاده اداری از سرویسهای ذیل می باشد.
حالا باید واقعا نامه ببرم تا بتونم 256 بگیرم یا اینکه سوری یه چیزی نوشته ؟ کسی تا حالا این کارو کرده؟ بی زحمت یکی راهنماییم کنه ؟