چرا کسی سوالهای من جواب نمیده ای خدا :(
Printable View
چرا کسی سوالهای من جواب نمیده ای خدا :(
soale manam kesi javab nadad
بله................نقل قول:
با سلام
من یک مودم asus g31 دارم و آنرا در حالت PPPoEتنظیم کردم و سرویس صبانت نیز استفاده میکنم. من شب ساعت 12 مودم را با اکانت شبانه تنظیم میکنم تا از ساعت 3 شروع به دانلود کنه ولی در این 2 هفته ای که سرویس گرفتم، هر شب بیشتر از 300 مگ نمتونم دانلود کنم. تازه امروز با بررسی logها متوجه شدم که ساعت حدود 4 کانکشنم قطع میشه و دیگه وصل نمیشه. زنگ زدم صبانت میگه مشکل از تنظیمات مودمته. بنظرم این حرف درست نمی یاد. چطور از ساعت 12 که میزارم ساعت 3 خودش کانکت میشه ولی 4 قطع میشه و دیگه وصل نمیشه!!!! حالا گفتم باز هم یک سوالی اینجا بکنم.
مگه در حالت pppoe وقتی disconect میشیم دوباره اتوماتیک وصل نمیشه؟ آیا باید در مودم تنظیم خاصی انجام دهم؟ مشکل از طرف خود صبانت نیست؟
بسیار ممنون میشوم جواب من را بدهید.
با تشکر
نقل قول:
TP-LINK TD-8811 رو هم در نظر داشته باشيد. مي گن اين ازهمه بهتر با صبا نت مچ مي شه.
يکي جواب منو بده
بچه ها من نمیتونم وارد صفحه تنظیمات مودم بشم ! باید چی کار کنم ؟
یعنی همون صفحه که با 192.168.1.1 میومد ، الان اینو تو IE میزنم هیچی نمیاد چون تنظیمات ویندوز روی ip اتوماتیک هست خب تا اینجا طبیعی هستش ولی وقتی ip هم میدم بازم نمیاد اون صفحه !
ip هایی که میدم اینه :
192.168.1.10
255.255.255.0
191.2.168.1
قبلنا وقتی اینا رو میذاشتم و 192.168.1.1 رو تو IE میزدم راحت وارد صفحه تنظیمات مودم میشد ولی الان نه
کسی Ip دیگه نمیدونه اونو بزنم شاید درست شد ؟
سلام دوستان
مودم من Asus AM602 هستش
قصد دارم برای استفاده دو سیستم از اینترنت ، مودم رو به حالت NAT تنظیم کنم
و سیستم اول رو از طریق USB به مودم و سیستم دو رو از طریق LAN به مودم وصل کنم
فقط سوالی داشتم
در این حالت (یعنی استفاده همزمان از دوپورت) آیا سبب آسیب رسانی به مودم میشه یا نه؟
ممنون
ماله منم یه بار این طور شده بودنقل قول:
مودم رو رسیت کردم درست شد
منم همین مشکلو دارم مودم هم tp-link 8811 هست البته الان مشکل خاصی ندارم فقط میخواستم تنظیمات مخابرات رو ببینم چون adsl رو از مخابرات گرفتم اگه هم مودم رو ریست کنم کانفیگ مخابرات پاک میشه .نقل قول:
نقل قول:من با TP-Link TD-8811 كار كردم ماهه حرف نداره. مودم به تمام معناست من يه مشكل كوچيك باهاش نداشتم و ندارم.
سلام
من مودمم micronet sp3362هست ولی تنظیماتش رو بلد نیستم
خواهشمندم مرا یاری کنید
اگه میشه به طور کامل بگید که چطور باید راش بندازم
من بیشتر سر وارد کردن شماره کانکشن مشکل دارم
سلام به دوستان عزيز
يه مشكل برام پيش اومده و اون هم مشكل با PING هست
اين پينگ من خيلي بالاست
زنگ زدم شبكه گفتن ميفرستيم مركز مخابراتتون چك كنن
امروز خودم رفتم اونجا گفتن كه درست شده
اما الان بازم همونجوري هست
به نظرتون مشكل از خط من هست يا مشكل از سرويس؟
سلام
من تازه adsl گرفتم! چكار بايد بكنم وقتي كه ويندوز بالا مياد اتوماتيك به اينترنت وصل نشه؟
مدل مودم : Asus Am602
نقل قول:نوع كانكشن مودم شما PPPOE هست بايد بري تو تنظيمات مودمت اونو به Bridge تغيير بدي.
تنظيمات مودم ها معمولا با روش هاي كم و بيش مشابه صورت مي گيره. به اينجا مراجعه كن ( پايين صفحه پست آخري ) :نقل قول:
نوشته شده توسط EMINEM.R
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=244418&page=613
نقل قول:
وقتي كه به Bridge تغيير ميدم هيچ صفحه اي باز نميكنه!!
نقل قول:شما كانكشن هم درست مي كنين؟ بايد كانكشن درست كني و يوزر و پست رو تو كانكشن وارد كني و دستي به اينترنت متصل بشي.
دوستان من برام یه مشکلی پیش اومده اون هم اینه که زمان کار با اینترنت ( من کانکشن میسازم ) یه دفعه چراغ اکتیو مودم من خاموش میشه و دیگه چشمک نمیزنه و اینترنت من هیچ نقل و انتقالی انجام نمیده ! الان 3 روزه این مشکل رو دارم این مساله هر چند دقیقه یک دفعه رخ میده ( هیچ ریتم خواصی نداره ممکنه 2 ساعت اصلا اینطوری نشه و ممکنه که 2 ساعت هر 5 ثانیه یه بار اینطوری بشه ) و مدت زمانش هم دقیقا مشخص نیست ممکنه برای 10 ثانیه قطع باشه یا مثل همین امروز برای 45 دقیقه ! مساله اینجاست من دیس کانکت نمیشم یا زمان دانلود با دانلود منیجر ، دانلود من قطع نمیشه بلکه همه چیز یک دفعه متوقف میشه و بعد چند ثانیه ادامه پیدا میکنه ! من چند بار با پشتیبانی تماس گرفتم و صراحتا یکیشون گفت که نمیدونم مشکلت چیه ! یکی دیگه گفت که مودم رو رستارت کنم و این مشکل حل میشه یکی دیگه هم گفت که تا به حال با چنین چیزی برخورد نکرده ! مودم من tp link هست دوستان لطفا راهنمایی کنین چون واقعا من رو ازار میده این مساله !
سلام
من مودم 8811 TD طرح قدیم رنگ قهوه ای رنگ رو دارم و از مخابرات سرویس میگیرم ...
مشکل من اینه که وقتی با مودم به صورت PPOE کانفیگ میکنم برای چند ساعت وارد اینترنت میشم و بعدش قطع میشه و علامت تعجب میاره ... البته در حالتی که با مودم وصله تمامی نرم افزار ها به غیر از Firefox نمیتونند از اینترنت استفاده کنند ... حتی IE هم نمیتونه ....
من باید در این حالت یک کانکشن Broadband بسازم و بعدش کانکت بشم تا اینترنتم وصل بشه ...
من حتی Dial on demand رو هم فعال کردم ولی تاثیری نداشت ... چکار میتونم کنم تا دیگه نیازی به کانکشن نباشه و بتونم با مودم راحت وصل بشم !؟
می خواستم بدونم مودم های usb هم مثل ethernet دو حالت bridge و routing(pppoe) رو دارن ؟
بریج رو دارند فکر کنم ولی PPOE رو نه ...
Linksys WAG120N
Wireless-N Home ADSL2+ Modem Router
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مدل جدیدتر و با کارایی محدودتر از WAG160N (از نظر پهنای باند و قدرت سیگنال)که فکر کنم به تازگی داره تو بازار پخش می شهکد:http://www.linksysbycisco.com/UK/en/products/WAG120N
قیمتش 90 هزار تومان البته از جایی که WAG160N رو 140 هزار تومان قیمت زده بود. اولش گفتم شاید بدون گارانتی باشه ولی گفت گارانتی ساخت سیستم !!!
خیلی خوشحالم که می تونم یک مودم خوب (سری N) و با قیمت مناسب از Linksys تهیه کنم.
لطفا نظرتون درباره این مودم بگین ، کسی قیمت WAG160N و WAG120N رو می دونه ؟
نقل قول:
دوستم اين مودم رو خريده 27 تومن با گارانتي فرادانش سامان ، ولي اصلا اين شكلي نيست و كاملا به رنگ مشكيه !!!!
يعني ممكنه رفته باشه تو پاچش ؟؟؟
يا اين كه دارن باشكل و قيافه جديد ميدن بيرون ؟؟؟
مودم tp-link TD 8811 فقط به اين شكل و طرح و رنگ هست من تا به حال مشكي شو نديدم. احتمال توپاچه رفتن وجود داره.:13:
سلام
من در مورد خرید مودم گیر کردم
نمیدونم چی بخرم
asus a 602 خوبه 45000 تومن میگه ؟
یه مودمی می خوام که تو دانلود اذیت نکنه.
شما پیشنهاد دیگه ای دارین؟
من امروز اين مودم رو خريدم به قيمت 87 تومان. با 1 سال گارانتي.نقل قول:
مثل آب خوردن روي كامپيوترم نصب شد. يه برنامه Network magic pro هم روش داره كه باهاش ميشه اشتراك فايل و پرينتر و ... روي شبكه بيسيم داشت كه معركه است.
سلام من هم خریدم 89 از نمایندگی لاوان البته داخل کرج حوصله نداشتم به خاطر 5 هزارتومان ارزون تر بیام تا تهران ، فعلا Adsl رانژه نشده به خاطر همینم دارم باهاش ور میرم که اینترنت دیال آپ رو بندازم رو شبکه بی سیم که با گوشی P990 ازش اینترنت بگیرم، کانکشن دیال آپ رو شیر کردم رو شبکه ولی خبری از اینترنت روی گوشی موبایل نیست ، کسی می تونه کمک کنه؟
سلام
دوستان این مدل WAG160N از کجا میشه تهیه کرد؟؟
و دوم اینکه با شاتل سازگاره؟(البته قاعدتا باید باشه فقط میخوام مطمئن بشم)؟؟؟؟
کسی مقادیر VPI و VCI مربوط به مخابرات رو میدونه؟
ISP من میخابرات.
من 602 دارم یک کلام : عالیه مناسب برای دانلود های حجیم و تورنت مودم سگ جونی هم هست :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
سه هفته ست نیومدم تو فروم ، دلم تنگ شده .. . .
نقل قول:
به فروم خوش اومدین . .
واسه دانلود ، مودم ها هیچ وقت اذیت نمیکنن ، بلکه اون شیرفلکه ای عزیزان گذاشتن رو حلقوم اینترنت ایران مشکل ایجاد کرده. اگه بیسیم نمی خوای همون 602 گزینه خوبیه.
مخصوصا اینکه هیچ ISP ای هم بهش گیر نمیده.
یا حق . . .
مشکل گرم شدن زیاد و در نتیجه ریست شدن نداره؟نقل قول:
سلام...
من یه مودم می خوام که بتونم به ----- هم برای شیرینگ وصلش کنم..40 تا 45 هم می خوام پول بدم..چی پیشنهاد می کنید؟
انگار 8811 و 602 از همه بهترن...
سلام
ببخشید من تاز adsl گرفتم مودمم دی لینک 2500 است با توجه به دستور العمل خودش تنظیم کردم چراغ dsl آن هم روشن است شبکه کامپیوتر به مودم هم درست است یعنی هم دیتا میفرستد و هم میگیرد ولی وقتی یک سایت را باز میکنم وصل نمیشوم به اینترنت یک کانکشن ساختم ان را هم که میزنم پیغام میدهد" کامپیوتر دیگر جواب نمیدهد" مانده ام چه کار کنم ممنون میشوم یکی مراحل وصل شدن را برایم بگوید نمی دانم اشکال از کجاست
سلام
من مودم tp-link مدل td-8817 دارم ولی چند وقته پسورد ورود به کنترل پانلش رو گم کردم یا شاید هم هک شده حالا می خوام ببینم چه طور می تونم پسوردش رو ریست کنم بدون اینکه اطلاعات داخلش از قبیل پسورد adsl رو از دست بده
ممنون
سلام بچه ها
من تاحالا ADSL نداشتم. تازه میخوام برم از مخابرات بگیرم.
چه مودمی خوبه؟؟ قیمتش هم نمیخوام از 50 تومن بیشتر بشه.
شنیدم D-Link خوبه؟ درسته؟
همین که برم مغازه بگم مودم D-Link بده کافیه؟ یا مدل های مختلفی داره؟
ممنون :40:
نقل قول:D-LINK يه برند هست و مدل هاي مختلفي ازش وجود داره. من مودم TP-Link TD-8811 رو پيشنهاد مي كنم. كه جزء مدلهاي برند D-Link نيست ولي مودم خيلي خيلي خيلي خوبيه رو دست نداره .:8::20::5:
سلام بچه ها نميدونم براي چي بعضي وقت ها نويز روي خط تلفن ما ميفته مودمم سيمفونيه ميكرو فيلتر هم گذاشتم و همه چيز رو به راهه البته فقط بعضي وقت ها
آقا ما رفتیم امروز D-Link 2500 گرفتیم 28 تومان...سی دی راه اندازش رو گذاشتم رسیدم به اینجا...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که نفهمیدیم چی می گه...؟
چی باید بذارم جای عدد ها..؟خدا پدرتون رو بیامرزه...
خوب اينكه كاري نداره مقادير VPI و VCI رو كه از شركت گرفتي وارد كن Protocol هم بستگي به خودت داره من Bridge رو ترجيح مي دم. Next رو بزن و Save خلاص ديگه.:31:نقل قول:
نه همش روشنه :دینقل قول:
ریست تاحالا نشده !