فلعا که شما داری بحثو میپیچونینقل قول:
فلعا که شما داری بحثو میپیچونینقل قول:
من با تو دوست نباشم دشمن هم نيستم......:2::2::2:نقل قول:
بعد اينو خودت گفتي فراموشكار يادته من گفتم به سلامتي دعوا تموم شد بعدش شما گفتي ما دعوا نداريم همه دوستيم!!!!!!:41::41::41::41:
اينم پستت
:41:نقل قول:
دعوا نبود که...اینجا همه با هم رفیقن...
حالا بیا یه بحث درمورد کنکور بنداز وسط !!!!!!!! : دی
حالا يكي مچتو گرفته قاطي نكن لطفا... آرامش خودت رو حفظ كن:41:
نقل قول:
آدم خوبه انتقاد پذیر باشه:13:
دلت خنك شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دعوات رو را انداختي پريدي بيرون هاااا؟؟؟؟نقل قول:
اگه از اول اين تاپيك رو خونده باشي كه نخوندي ميفهمي كه انجا اكثرا انتقاد ناپذيرا هستن و تا حالا چند با ر سر موضوعهاي مختلف دعوا شده مثه كنكور آزمايشي و نذاشتن كارنامه و ............
rainy eye از ما گفتن هرجوری شده حالشو بگیر چون هنوز نیموده بچه ها 17 بار از پروفایلش دیدن کردن میترسم جاتو بگیره:27:نقل قول:
دانلود Yahoo! Messenger 9.0.0.2162
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3822038&postcount=67
امیدوارم نریم متفرّقه!
من کجا بحثو پیچوندم!!!!!!!!خلاصه هرچی هست میخوام جمش کنم!!!!!! حالا خوبه گفتم ما نگفتم شما!!!!!!!!!نقل قول:
فلعا که شما داری بحثو میپیچونی
نقل قول:
یعنی کار تو بود؟!
نقل قول:نقل قول:
دلت خنك شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دعوات رو را انداختي پريدي بيرون هاااا؟؟؟؟
دوستان خواهشاً تمومش کنین!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای خدااااااااااااااااا
دیگه حالم از هرچی وزارت خونه ست به هم میخوره :دی
ول کنین تورو خدا
مجبور نیستین پست بدین
rainy_eye و roham_06 و rambo_1386 که انگار با هم مسابقه گذاشتن که کی در یه روز پست بیشتر میده :31:
مثلا میخواین مثل ما پروفشنال بشین؟ :دی
این مقام با اسپم به دست نیومده ها :27:
در آخر هم بگم این پست و مقام به کسی وفا نکرده که ما دومیش باشیم:21::27:
دوستان برای چی از دست من ناراحت شدید من چون عاشق بارانم این id واسه خودم گذاشتم مگه اشکالی داره؟ من نمیدونم چرا پستام نشون داده نمیشه و حتی پیغام خصوصی هم نمیتونم بدم فکر کنم چون عضو جدیده به هر حال ببخشید
من نمی دونم اینجا چه اتفاقی افتاده. واسه اینکه پستاتون زیاد شه هر چرت و پرتی نفرستید
من اگه میخواسم این شکلی پست بدم الان 5 رقمی بود پستام!!
دوستان اگه خودشون همراهی نکنن اوضاع درس میشه!
تو خودت شدی سر دسته اسپمر ها!نقل قول:
سهيل بيخيال دلت خوشهها! تو که بايد ديگه شرايط بعد از کنکور رو درک کرده باشي!
مثلا الگویی . کلا شرایط بعد کنکور دلیل نمیشه اینجا بشه اسپم کده
یعنی چی؟ چه معنی داره تو تاپیک آموزش عالی این چرندیات رو مینویسین؟نقل قول:
ایست کامل
دستی
نیم کلاج
حرکت
تقصیر سیناست که از ترس بعضیا گروه اجتماعیا رو بسته که شما هم عقده ای شدین اومدین تلافی کنین
یکم از این دوستمون پند بگیریننقل قول:
مثلا میخواین مثل ما پروفشنال بشین؟ :دی
این مقام با اسپم به دست نیوده ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر هم بگم این پست و مقام به کسی وفا نکرده که ما دومیش باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر بحث اصلی:
آقا آزاد کارتمونو گرفتیم منتظر امتحانیم
نقل قول:
rainy_eye و roham_06 و rambo_1386 که انگار با هم مسابقه گذاشتن که کی در یه روز پست بیشتر میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من نمی دونم اینجا چه اتفاقی افتاده. واسه اینکه پستاتون زیاد شه هر چرت و پرتی نفرستید
من دیگه اصلاً پست نمیدم...
اینهمه کاربر اینجاننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی؟ یعنی اینکه شدیم گروه اجتماعی مجردها
سهيل بيخيال دلت خوشهها! تو که بايد ديگه شرايط بعد از کنکور رو درک کرده باشي!نقل قول:
من که نظرم اینه تا روزی که نتیجه ها معلوم بشه این تاپیک قفل بشه!
چون که واقعا بحثی نمونده که دربارش صحبت کنیم.....
ضمنا بد نیست یه پاکسازی اساسی تو این تاپیک بشه چون 90 درصد پستاش مربوط به کنکور نیست !!
بیخیال . داری به سینا یادآوری میکنه ما به جز خدا و این فروم چیزی برای تسکین کنکوری نداریمنقل قول:
من که نظرم اینه تا روزی که نتیجه ها معلوم بشه این تاپیک قفل بشه!
چون که واقعا بحثی نمونده که دربارش صحبت کنیم.....
ضمنا بد نیست یه پاکسازی اساسی تو این تاپیک بشه چون 90 درصد پستاش مربوط به کنکور نیست !!
بیژن مورینیو.....هی....بیژن مورینیو........هی....
بیژن مورینیو.....هی
يا بايد برا امتحان آزاد بريم همون شهري كه انتخاب اولمون بوده؟
نه باید بری اونجایی که حوزه امتحانی رو زدی!نقل قول:
راستی یه سوال تو جو کنکورو قبولی تو دانشگاه :
اگه یکی پیام نور قبول بشه میتونه ترم 1 و 2 رو با هم مرخصی بگیره؟
در مورد غیر انتفاعی چطور؟
شما ها چه طوري مي رين امتحان رانندگي مي ديننقل قول:
من از مدرسمون اشتغال به تحصيل گرفتم بردم آ«وزشگاه قوبل نكرد گفت اشتغال به تحصيل مدرسه ها تا 31 /3 اعتبار داره
من گواهينامه مي خوام :19: چي كار كنم:41:
نقل قول:
انتخاب اول یعنی حوزه امتحانینقل قول:
نه باید بری اونجایی که حوزه امتحانی رو زدی!
اگه اولین انتخابت انگلستان هم زدی باس بری اونجا امتحان بدی
به جون خودم راس میگم
نمیشد اینو زمانی که انتخاب رشته میکردی میپرسیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
سلام،
وقت کردید یه 4تا اسپم بدید؛ میان تخته میکنن تاپیکرو ها! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه IT، غیرانتفاعی شیخبهایی (اصفهان) حدودن چه رتبهای میخواد؟
به اموزشگاه بگو تجدید اوردی تا شهریور هستینقل قول:
بچه ها سوالات ازاد هر سال مثل همه
منظورم نوع سواله
صبح و بعد از ظهرش رو که می دونم این طوری هست
به جان تو و هودم از معلو راهنمامون پرسيدم گفت امسال اين طوري نيس! گفتم مطمعني گفت ها!:20: اسنادشم تو وزارت كنكور موجوده:27:نقل قول:
پس من برم ساكمو ببندم بايد برم مشهد!:13:
گواهينامه چي كار كنم مامان؟
جدا اگه تجديد مي اورديم ميشد اگه واقعن ميشه حاضر بودم ورق دين و زندگي رو سفيد بدم!نقل قول:
آخه يارو مي گه اين گواهي مي ره تهران شماره دانش آموزي استعلام مي شه بعد تو هم ديگه دانش آموز نيستي پرونده برمي گرده:13:
من خودم ایشالله بعد اینکه آزاد قبول بشم میرم آموزش خلبانی
معلمت ندونسته چی میگهنقل قول:
به جان تو و هودم از معلو راهنمامون پرسيدم گفت امسال اين طوري نيس! گفتم مطمعني گفت ها! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسنادشم تو وزارت كنكور موجوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیچوندتت
من از 60 نفر پرسیدم حرفی که بهت نوشتمو گفتن
حالا که از معلمت به قول خودت راهنمات پرسیدی واسه چی دوباره اینجا میپرسیی؟نقل قول:
نکنه مارو گرفتی؟
24 ساعت نبودم 60 نا صفحه زیاد شد کجاست اون روزا که روز می رفت دریغ از 1 پست جدید
یچه ها کسی می دونه ابن رشته ها کدوم در اولویت قرار می گیره م.شیمی،م مواد،مIT ،م کامپیوتر نرم افزار
از این لحاظ که کدومشون رتبه بهتری میخواد اگه کسی میدونه یسم الله...
خب معلومهنقل قول:
شیمی
مهندسي کامپيوتر نرمافزارنقل قول:
24 ساعت نبودم 60 نا صفحه زیاد شد کجاست اون روزا که روز می رفت دریغ از 1 پست جدید
یچه ها کسی می دونه ابن رشته ها کدوم در اولویت قرار می گیره م.شیمی،م مواد،مIT ،م کامپیوتر نرم افزار
از این لحاظ که کدومشون رتبه بهتری میخواد اگه کسی میدونه یسم الله...
مهندسي فناوري اطلاعات
مهندسي شيمي
مهندسي مواد
QUOTE] من اینو دیروزم فرستادم، هیچکی جواب نداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یکی به من بگه چند میشه رتبم
منطقه 1
معدل دیپلم 16.19
ادبیات 40
عربی 32
دینی منفی یک درصد !!!!
زبان 80
ریاضی 25
فیزیک 40
شیمی 25
لطفا زودتر جواب بدین، خیلی عجله دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/QUOTE]
عزیزم ببخشید من نمیدونم اینو زدم که اونا که بلدن و اسپمر شدن جوابتو بدن
بس کنید دیگه
مجبورین وقتی چیزی ندارین همین طوری چیز بگین؟
لطفا جواب ایشون رو بدید جا این کارا
عزیزم ببخشید من نمیدونم اینو زدم که اونا که بلدن و اسپمر شدن جوابتو بدننقل قول:
QUOTE] من اینو دیروزم فرستادم، هیچکی جواب نداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منطقه 1
معدل دیپلم 16.19
ادبیات 40
عربی 32
دینی منفی یک درصد !!!!
زبان 80
ریاضی 25
فیزیک 40
شیمی 25
لطفا زودتر جواب بدین، خیلی عجله دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بس کنید دیگه
مجبورین وقتی چیزی ندارین همین طوری چیز بگین؟
لطفا جواب ایشون رو بدید جا این کارا
[/QUOTE]
نه این نشد یه سوژه دیگه پیدا کن
من موقع اِ ثبت نام پرسيدم!نقل قول:
گفت نيش
ایولنقل قول:
من موقع اِ ثبت نام پرسيدم!
گفت نيش
اولا که اون تو وقت کارت گیری میفهمی که کی درست میگه
دوما که اون وقت پرسیدی واسه چی دوباره میپرسی؟
نکنه گرفتی مارو:خخخخ
تو 87 با اید درصدا رتبه کشوری 30 هزارنقل قول:
من اینو دیروزم فرستادم، هیچکی جواب نداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منطقه 1
معدل دیپلم 16.19
ادبیات 40
عربی 32
دینی منفی یک درصد !!!!
زبان 80
ریاضی 25
فیزیک 40
شیمی 25
لطفا زودتر جواب بدین، خیلی عجله دارم
بابام اینو فرستادم 3 سال طول کشید تا تایید بشم کسی نجوابید
این درصدای منه
میشه یکی بگه من پزشکی قبول میشم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادبیات 51
عربی 70
دینی 80
زبان 95
ریاضی 72
زیست 94
فیزیک 64
شیمی 70
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو نظر شخصی نباشه ها بر اساسه قبو لی های سالای گذشتهنقل قول:
مهندسي کامپيوتر نرمافزار
مهندسي فناوري اطلاعات
مهندسي شيمي
مهندسي مواد
برگ اعزام به خدمت. :27::27::27:نقل قول:
شما سال اولی هستی یا دومی؟
اگه دومی هستی و مطمئنی که دانشگاه قبول میشی میتونی اعزام به خدمت بفرستی وقتی هم رفتی دانشگاه تا 6 سال معافی دیگه. :31:
دوستان یه سوال:
چرا مهندسی شیمی اینقدر رتبه ی پایین میخواد؟
من دیدم با 4500 هم میرن شیمی دانشگاه تهران !!!!
رشته ی خوبی نیست یعنی؟
فرقش با شیمی محض چیه؟