آفرین عالی توضیح دادید:10:نقل قول:
99% بچه ها به دلیل اینکه که پایه ریاضیشون ضعیفه نمی تونن در حسابان و دیفرانسیل موفق باشن.
آفرین عالی توضیح دادید:10:نقل قول:
99% بچه ها به دلیل اینکه که پایه ریاضیشون ضعیفه نمی تونن در حسابان و دیفرانسیل موفق باشن.
این دسوتمون نام کاربریش نیتس هست که به احتمال قوی از نام لایب نیتس ریاضیدان معروف گرفته شده.نقل قول:
نیست
من تازه به این فیزیک اندیشه سازان دارم اعتقاد پیدا می کنم
میرم چاپ 84 می گیرم
میگم کسی اینجا از گسسته فار استفاده کرده بگه خوبه یا بده؟
من گسسته فار دارم. ولی چون ازش زیاد نخوندم (فقط گراف) و این که کتاب دیگه ای ندیدم نمی تونم نظر بدم. ولی کتاب خوبی هست.
سلام به همه ی دوستان
آقا خیانتی که معلم هندسه (1) به ما کرد رو باید توی تاریخ ایران باستان بنویسن ! :31:
من هندسه خیلی ضعیفم ! به خصوص هندسه (2) که 180 درجه با هندسه اولی فرق داره ! :41:
کلا نمیدونم باید چطوری مسئله های هندسه رو حل کنم ! نصفشو میرم بقیشو نمیدونم باید چیکار کنم ؟! :13:
کتابی رو سراغ دارید که خیلی خوب و جامع توضیح داده باشه ؟ :19:
نظر خودم روی کتاب گاج ( میکرو ) هست ...
کسی نظر بهتری داره ؟
یه بار پرسیدم ولی برای اطمینان:
این تاریخ ادبیات کلک معلم برای همه رشته هاست؟ یعنی برای ریاضی اضافی ننوشته؟
-----------------
این آرایه های ادبی کلک معلم عین خود آرایه ها نوشته (یعنی خوب -من بفهمم- توضیح نداده) .
کتاب برای آرایه ادبی که ساده نوشته باشه ؟
-------------------------------
اغلب دوستان هندسه فرهاد ابولقاسمی مبتکران رو پیشنهاد می دهند. (هندسه ۱ و هندسه ۲). من هم دارم ولی چون زیاد استفاده نکردم نمی تونم نظر بدم.نقل قول:
سلام به همه ی دوستان
آقا خیانتی که معلم هندسه (1) به ما کرد رو باید توی تاریخ ایران باستان بنویسن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هندسه خیلی ضعیفم ! به خصوص هندسه (2) که 180 درجه با هندسه اولی فرق داره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا نمیدونم باید چطوری مسئله های هندسه رو حل کنم ! نصفشو میرم بقیشو نمیدونم باید چیکار کنم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتابی رو سراغ دارید که خیلی خوب و جامع توضیح داده باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر خودم روی کتاب گاج ( میکرو ) هست ...
کسی نظر بهتری داره ؟
سلام دوستان براي عربي چي پيشنهاد ميكنيد؟
گاج دارم ولي هيچي ازش نميفهمم....(پايه ضعيف)
ممنون
به نظر من اگه عربی 1 خوبه. برو گاج سبز 2و 3 بگیر.درس به درس برو جلو
معلم هندسه ی ما هم همینطور بود ! ولی باید هندسه رو درک کنی ! یعنی دید هندسی داشته باشی ! تمرین زیاد کنی قبول دارم هندسه سخته ولی بهتره که از پایه ی پایه مثلا تعریف زاویه شروع کنی :دی! حالا که بحث کتاب پیش اومد یه کتاب قدیمی هندسه 1 از انتشارات رمزینه (کتاب کلاس-فرزاد شجاعی) هست که خیلی هم قطوره ولی همه چی رو از الف تا ی هندسه پایه توضیح داده چیزایی که هیچ جا نیست ! اگه بتونی اینو گیر بیاری در کنار تست های مبتکران - فرهاد ابوالقاسمی مشکل تا حد زیادی حل میشه ! فقط باید وقت بذاری و البته علاقه !نقل قول:
من هندسه پایه مبتکران و اندیشه فائق دارم و این 2 تا رو پیشنهاد می کنم .
البته گاج هم هست ... ولی گاج همش فرموله ... یِ جوریه .
در مورد عربی هم اکثرا همه روی ایاد فیلی مبتکران متفق القول هستند.
دقیقا درست میگن ایشوننقل قول:
مناز همین الان که سال دومم شروع کردم تا اینو بخونم
خیلی عالیه ولی بعضی از مطالبشو هنوز نمیدونم چیه
بعضیاشو از معلمم میپرسم جواب میده بعضی هاشم نه
میگه برا انسانیه
ولی خیلی عالیه
ممنون ولي عرض كردم گاج رو دارم...مبهم درس داده...انگار درس رو براي كسي كه بلده يادآوري ميكنه....نقل قول:
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
يعني براي انسانيه؟براي عمومي نداره؟بلاخره اينو بگيرم ؟عربي به خاطر تنفري كه ازش دارم برام سخته اگه سخت ترش كرده باشه كه ديگه واويلا...نقل قول:
البته برای رشته های به غیر انسانی هست. تا اونجا که یادم باشه تو یکی دو جای کتاب گفته اگه انسانی هستید فلان کتاب من رو بگیرید. اگر مبحث اضافی داشته باشه حتما کنارش نوشته انسانی (که من الآن یادم نمیاد)نقل قول:
يعني براي انسانيه؟براي عمومي نداره؟بلاخره اينو بگيرم ؟عربي به خاطر تنفري كه ازش دارم برام سخته اگه سخت ترش كرده باشه كه ديگه واويلا...
منم کمی مثل شما بودم. از عربی خوشم نمی یومد . ولی بعد از خرید این کتاب به عربی علاقه مند شدم.
آره مبتکرانش مال عمومیه ولی برای انسانی برای اندیشه فائق چاپ کرده....نقل قول:
اقا من میخوام کنکور هنر بدم ... رشته موسیقی ...
کتاب کمک اموزشی چی توصیه میشه؟؟؟
اسم کامل کتاب و لطف کنید
ممنون
سوالات کارشناسی ارشد رشته حسابداری سال89 رو میخواستم
منم مثله شما عربی واسم مبهم بود. به نظرم گاج بهتر توضیح داده. شما اول باید مصدر و جامد مشتق و صرف فعلو ... اینارو از سال اول خوب یاد بگیری.بعد برو با گاج سبز کار کن
نقل قول:
" سوالات آزمون کارشناسی ارشد حسابداري 1389 "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
نقل قول:
اینا منابع اصلی کنکور هنرن هر سال (البته اگه تغییر نکنه کتابها!)
درسی + کمک آموزشی :
كتب سه ساله هنرستان
تاريخ هنر ايران
تاريخ هنر جهان
آشنايي با بناهاي تاريخي
عكاسي (1 و 2) ( حداقل چاپ 1380)
مباني هنرهاي تجسمي ( حداقل چاپ 1384)
پايه و اصول صفحهآرايي ( حداقل چاپ 1380)
طراحي (1 و 2) ( حداقل چاپ 1384)
مباني تصويرسازي ( حداقل چاپ 1384)
خط در گرافيك ( حداقل چاپ 1384)
تاريخ معماري قبل از اسلام
تاريخ معماري كشورهاي اسلامي
نگارگري
خوشنويسي
علم مناظر و مرايا – رشته گرافيك هنرستان ( يا كتاب پرسپكتيو ، رشته گرافيك هنرستان - ويرايش قبلي مناظر و مرايا)
رسم فني و نقشه كشي – رشته معماري هنرستان
چاپ دستي
صنايع دستي
شناخت مواد و مصالح - رشتهي معماري هنرستان
تكنولوژي مواد - رشتهي صنايع چوب و كاغذ
هندسه (1 و 2) – نظام جديد
فيزيك(1 و 2 و 3 ) نظام جديد
رياضي (1 و 2) نظام جديد
كتب پيش دانشگاهي هنر
كارگاه هنر (1) و (2)
سير هنر در تاريخ (1) و (2)
هنر و ادب فارسي
آشنايي با ميراث هنري و فرهنگي ايران
آشنايي با رشته هاي مختلف هنري
انسان ، فضا ، طراحي
كتاب نمايش (منابع معرفي شده از سوي سازمان سنجش)
كتاب موسيقي (منابع معرفي شده از سوي سازمان سنجش )
منابع كمك آموزشي ضروري براي همهي داوطلبان
كليهي كتابهاي آبي كنكور دروس عمومي كانون فرهنگي آموزش
آموزش درك عمومي هنر (هيأت مؤلفين) - «كتاب سبز» كانون فرهنگي آموزش
تستهاي طبقهبنديشده درك هنر (مجموعه تستهاي تأليفي منابع سازمان سنجش) - «كتاب آبي» كانون
آموزش درك رياضي و فيزيك (نكتهها و روشها - هيأت مؤلفين) - كانون فرهنگي آموزش
آموزش رسم فني (سعيد درويش) – منشور دانش
آموزش رسم فني (مجيد عسگري) – «كتاب سبز» كانون فرهنگي آموزش
تستهاي طبقهبندي شده ترسيم فني (حسن نساري)- «كتاب آبي» كانون فرهنگي آموزش
آموزش خلاقيت تصويري (هيأت مؤلفين) - «كتاب سبز» كانون فرهنگي آموزش
كليهي كتابهاي « درك عمومي هنر» به عنوان منبع تصويري استفاده ميشوند و مطالعهي آنها از اين حيث مهم است.
آموزش خلاقيت نمايشي (ژاله نساري)- «كتاب سبز» كانون فرهنگي آموزش
تستهاي طبقهبندي شده خلاقيت نمايشي (هيأت مؤلفين)- «كتاب آبي» كانون فرهنگي آموزش
تئوري جامع موسيقي (كامران همتپور - حسن نساري) - «كتاب قرمز» كانون فرهنگي آموزش
آموزش خلاقيت موسيقي ( حامد امرايي) - « كتاب سبز» كانون فرهنگي آموزش
تستهاي طبقهبندي شده خلاقيت موسيقي (هيأت مؤلفين)- «كتاب آبي» كانون فرهنگي آموزش
آموزش خواص مواد (افشين ميرحسيني) - نشر آيندگان
تستهاي طبقهبندي شده خواص مواد (هيأت مؤلفين)- «كتاب آبي» كانون فرهنگي آموزش
اینا هم منابع آزادن :
خلاصهي تاريخ هنر (پرويز مرزبان) - انتشارات فرهنگي
رسم فني عمومي ( احمد متقي پور) - مركز نشر دانشگاهي
مباني هنرهاي تجسمي - حليمي (انتشارات سروش)
مبادي سواد بصري (انتشارات سروش)
زبان تصوير - گئورگي كپس (انتشارات سروش)
شيوه طراحي 1 و 2 - محسن وزيري (انتشارات سروش)
طراحي ذهني - ناصر پلنگي (انتشارات سروش)
شناخت سينما (لوئيس جانتي)
تئوري بنيادي موسيقي (پرويز منصوري)
تئوري موسيقي (مصطفي كمالپورتراب)
منبع : آتیله هنر نو
نقل قول:
کتاب خوب برای عربی فقط عربی به زبان ساده مبتکران, عربی رو از پایه توضیح داده با کلی تمرین و تست:31::31::31::31::31::31::31:
دوستان برای هندسه 1 چی پیشنهاد میدن؟
خیلی ممنون
فقط سریعتر لطفا
هندسه فرهاد ابولقاسمی مبتکران
خیلی ممنون
ولی اینکه شما گفتید تسته
من آموزشی میخوام
کتاب درک متن به زبان ساده دکتر اناری خوبه؟
مثل همون عربی به زبان ساده هه؟
از الان بگیرم بخونم خوبه؟
اگه میشه یه کمکی بدید فقط سریع
باتشکر
ابولقاسمی اموزشم داره.اول تستای اموزشی .
گاج سفید اموزش خوبی داره.
هنوز تو فرم نفهميديم كدوم كتابها در زمينه حساب ديفرانسيل،هندسه تحليلي،فيزيك3 و زبان.عالي هست؟!
فيزيك 3 اينها خوبن :نقل قول:
مبتكران - محمود زاده ( كاملا عميق و مفهومي ياد داده )
رمزينه - كتاب كلاس فزيك 3 ( تو فصل هاي مربوط به الكتريسيته به پاي محمودزاده نميرسه )
خيلي سبز هم فقط تسته و البته درسنامه هم داره ولي اون هم به رمزينه نميرسه
زبان هم گاج سبز ( محوري ) + خيلي سبز خوبه و بهترين كتاب براي زبان هم مبتكران ( دكتر انار شهابي ) هست
به نظر من اگه همراه با تست خوندن مباحثو یاد بگیری هم تستت خوب میشه هم واقعا مفهوم مباحث رو فهمیدی حوصله ات هم سر نمیره
ببین کتاب درک متن به زبان ساده دکتر اناری کتاب خیلی خوبی هستش اومده اول کتاب تمام چیزایی رو که باید بدونی و بلد باشی برای درک متن بهت گفته بعد 70-80 تا درک متن و 30-40(دقیق نمیدونم) کلوز تست اوردهنقل قول:
تو پاسخ نامه درک مطلب اومده برای هر سوال مهارتی رو که باید بلد می بودی (همون مهارت هایی که اول کتاب درس میده) مشخص کرده که اگه اشتباه جواب دادی بهمی تو کدوم مهارت مشکل داری بری دوباره بخونیش.
توصیه خود دکتر اناری هم اینه که مهارت های درک مطلب رو اول بخونی تا دی ماه و تا اون موقع دامنه ی لغاتت هم زیاد شده از دی به بعد هر روز چندتا درک مطلب بزنی و.....!
البته ناگفته نماند تمام مهارت هایی رو که تو کتاب درک متن به زبان ساده یاد داده تو 4-5 تا درس اول کتاب پیش دانشگاهی تک جلدیش اورده اخر کتاب هم تمام درک مطلب های کنکور رو اورده :31:
اما خوندن اون کتاب در درجه ی اوب بهتر هستش چون درک مطلب ها رو از اسون به سخت چیده شده و......
موفق باشی.
برای دیفرانسیل و حسابان شنیدم یک رقمی ها خوبه دوستان کسی استفاده کرده؟ راضی هستبد؟
هندسه 1 (آموزش) > کتاب کلاس هندسه 1 رمزینه - نوید شجاعی چاپ 86 (قدیمیه ولی خیلی کامله !)نقل قول:
احتمالاً زیاد نمیای تو فروم !:دینقل قول:
هر کتابی که خودت به بهترین نحو ازش استفاده کنی عالی هست ! مثلاً رمزینه توی آموزش دیفرانسیل خیلی خوبه و ...
خیلی ممنون از شمانقل قول:
پس یعنی الان نمیتونم بخونمش؟
چون من فعلا دومم
حالا نمیشه یه کتابی بگی که برای دوم مناسب باشه؟
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
خیلی ممنوننقل قول:
ولی تو قم چاپ های قدیم پیدا نمیشه (چون خیلی پیشرفتس و سطحشون بالاس:31: )
این رمزینه خیلی خوبه من شیمی 2 (چاپ امسال ) دارم خیلی خیلی عالیه
برای این هندسه هم قرار شده فعلا اگه بشه کتاب سفید گاج که یکی از دوستان گفتن رو بگیرم
چون تو قم چیزی که زیاده گاجه و کانون
دوستان این کتابهای دوسالانه کانون چیه؟
سطحش چه جوره؟ بالاتر از گاجه یا پایینره؟
تو یه سطحن سوالای پرتکرار که یه تیپن یعنی شیاد اعدادشون فرق کرده رو گذاشتهنقل قول:
سطحش چه جوره؟ بالاتر از گاجه یا پایینره؟
یه صفحه هم سوال تشریحی داره
از نظر سطح تو یه سطحن اما دوسالانه اموزش نداره
تحلیلی آمورش فار یا رمزینه هر دو عالین اما رمزینه خودمونی تر گفتهنقل قول:
هنوز تو فرم نفهميديم كدوم كتابها در زمينه حساب ديفرانسيل،هندسه تحليلي،فيزيك3 و زبان.عالي هست؟
دیفرانسیل هم فقط رمزینه
فیزیک 3 خیلی سبز خوبه یا مبتکران فرین کمانگر البته همون خیلی سبز بهتره
زبان هم شهاب اناری گرامرش خوبه
خواهش میکنم.نقل قول:
ببین اگه دامنه لغاتت از سطح دوم خیلی بیشتر هستش میتونی استفاده بکنی منظورم اینه که کلاس زبان رفته باشی یا....!
فکر نمیکنم از الان گرفتار کنکور 3 سال دیگه بشی کار درستی باشه :13:
برای کنکور از سال سوم شروع کن الان فقط سعی کن درساتو خوب بخونی و بفهمی چون معلوم نیست دقیقا کنکور کی حذف بشه یه وقت دید همون سالی که شما میخواین کنکور بدین(92) حذف میشه و کاملا شرط معدل میشه!:46:
دکتر اناری یه زبان سال سوم هم داره که برای هر درس 1-2 تا درک مطلب و کلوز تست گذاشته البته این کتاب اموزش کامل مهارت ها نیست.
موفق باشی.
کتاب هندسه صفر نشر الگو کتاب بسیار خوبی است. همه نکات رو بیان کرده>نقل قول:
نه من کلاس و... نرفتمنقل قول:
اتفاقا مشاور مدرسمون میگفت از الان اگه روزی کمتر از 3-4ساعت فقط تست واسه کنکور بزنید آخرش هیچ دانشگاهی قبول نمیشید+درسهای مدرسه و نمرات و....
البته نمیدونم ولی باید فعلا به حرف اون برم دیگه چون نمرات گزینه 2 و.... رو میخوان شدیدا تاثیر بدن رو نمرات اصلیمون
در مورد کنکورم میگفت احتمال حذف شدنش تقریبا نزدیک صفره ولی ممکنه معدل از 15درصد بیشتر بشه
دکتر اناری برا دوم کتابی ندارن؟
قبلا من فکر میکردم کل انگلیسی به همون گرامرشه ولی الان برعکسه
زبان خیلی سبز تو تبلیغاتش نوشته آموزش ریدینگ و درک مطلب ومعنی تمام لغات کتاب. من که هر چی گشتم پیدا نکردم.اما تو گرامر و تست واقعا عالیه.
برای تقوت زبانتون فیلم زیر نویس هم نگاه کنید رو من که خیلی تاثیر داشته
فیزیک 3 : خیلی سبزنقل قول:
هنوز تو فرم نفهميديم كدوم كتابها در زمينه حساب ديفرانسيل،هندسه تحليلي،فيزيك3 و زبان.عالي هست؟
زبان : شهاب اناری
دیفرانسیل : رمزینه
شیمی : مبتکران (بهمن بارزگانی)
دینی : همگامان
عربی : ایاد فیلی / گاج سبز
حسابان : گاج مشکی خوبه و عالی نیست
ریاضی 2 : فقط گاج مشکی
ادبیات : گاج سبز
اره دقیقا برعکسه!نقل قول:
نمیدونم والله اما این قسمت حرف مشاورتون اصلا درست نیست! فقط میخواسته شما بشینین از الان خوب بخونین و ... احتمالا این مشاورتون میگه از سال دیگه زیر 10 ساعت بخونین قبول نیستین سال اخر هم میگه زیر 20 ساعت :31: !
بیخیال اما فقط بدون از الان زندگی رو برای خودت سخت نکن. دوران دبیرستان به خصوص سال ها ی اخر از خاطره انگیزترین سالها هستش.
فکر نمیکنم سال دوم داشته باشه من که تا حالا ندیدم حالا دوستان دیگه اگه اطلاع دارن راهنمایی کنن.
موفق باشید.
آره دیگهنقل قول:
بدبختی ما همینه
ریاضی ها رو آوردن و میگن فقط تو فکر برق شریف باشید
تجربی ها رو هم گفتن انگار دندون بهشتی
خاطره انگیز؟
من که تاحالا از زندگیم چیزی ندیدم
ولی خوب میگفت در عوض این همه درس خوندن آخرش میرید برق شریف