سلام
میتونیداز برنامه yahoo password decryptor استفاده کنیننقل قول:
کد:http://securityxploded.com/yahoo-password-decryptor.php
Printable View
سلام
میتونیداز برنامه yahoo password decryptor استفاده کنیننقل قول:
کد:http://securityxploded.com/yahoo-password-decryptor.php
مدتی هست واسه من و یکی دو تا از دوستام مسنجر دائماً هنگ میکنه
کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته ؟؟؟
بیشتر این دلایل هنگ کردن به رم شما برمیگرده . قبلتر که از آنتی ویروس نورتون استفاده میکردم بعضی مواقع باعث هنگ کردن یاهو میشد که با عوض کردن آنتی ویروس مشکل برطرف شد.
بهتره یاهو رو Uninstall کنین و همه رد پاهای اونو با نرم افزار هایی مثل Revo Uninstaller از رجیستری حذف کنین .
درایور گرافیک رو هم حذف کنین و نسخه آخرش رو دانلود و نصب کنین .
از نسخه های کامل یاهو مسنجر استفاده کنین .
از نرم افزارهایی مثل Tune up utilities استفاده کنین و فایل هایی که مورد نیاز نیست و در حافظه و مموری سیستم ذخیره شده رو حذف کنید و برنامه هایی که در Background سیستم در حال اجرا هستن رو غیر فعال کنین .
برای این کار میشه از Revo uninstaller یا Tune up استفاده کرد .
سلام دوستان من چند وقتی ایمیلم رو باز نکرده بودم حالا که میزنم میپرسه اسم شما چیه منم یادم نیست موقع ثبت نام چی نوشتم چطوری اینو درستش کنم؟
ممنون
فک نکنم کسی بتونه به شما کمکی بکنه در ضمن یه اشتباه کردید که موقع ثبت نام اسم خودتون رو نزدید...نقل قول:
نیگا کنید اون پایین صفحه دکمه واسه ادامه نداده؟
در ضمن راه های معتددی است. موقع ساخت ایمیل دیگه واسه فراموش کردن رمز زدید؟
اگه زدید برید به یاهو دات کام به بزنید روی فراموش کردن رمز قطعا رمز رو میفرسته بعد میتونید با رمز جدید لا گین شید دیگه این ارور رو فک نکنم بده
اگه ایمیل نزدید قطعا شماره گوشی تون رو که زدید؟
اگه شماره های بیگانه ( ناشناس) یا ( الکی) رو زدید دیگه واویلا میشه.
اگه نزدید میتونید از طریق اسمس رمز رو دریافت کنید و سپس با رمز جدید لاگین شید...
یا حق
سلام به دوستان گل
چند روز پیش ما یه اشتباهی کردیم از سا.فون استفاده کردیم بعد از اون دیگه نتونستم وارد مشنجرم بشم وقتی میخوام وارد شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارور رو میده
مسنجر رو هم یه بار پاک کردم دوباره نصب کردم و یه بار هم نسخه ی قدیمی ترشو نصب کردم بازم درست نشد
هم از توی کنترل پنل هم از خود مسنجر پرو.ک.سی سرور رو هم پاک کردم بازم نشد
لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه
:n16:
شما تنظیمات پر و کسی سرور در تنظیمات مرورگر پیشفرضتون هم بررسی کنید.نقل قول:
+
وارد بخش کانکشن قسمت تنظیمات مسنجر بشید و نوع ارتباطتون رو تغییر بدین !
با سیستم های دیگه هم تست کردین ولی حتما جواب مدیر انجمن یعنی میلاد جواب میده..:n02:نقل قول:
نقل قول:خیلی ممنون از راهنماییتون این کارا رو هم کرده بودم بازم نشدنقل قول:
اما با ف.ل شکن امتحان کردم باز شد
شما الان میتونید تو سایت یاهو دات کام لاگین بشید؟:n13:نقل قول:
اساتید من الان باز Idام باز میشه ولی وقتی ایمیل رو میزنم باز دوباره یوزر پسورد میخواد که میزنم همون سواله اسم شما چیه رو میپرسه،عجب فیلمی گیر کردیم اساتید حضرات عظام یک حرکتی نیمشه پیدا کرد برای این مشکل؟
با سپاس
اره من توی سایتش راحت وارد میشمنقل قول:
مشکل از از پ.ر.و.ک.س.ی. و ... اینجور چیزاست فعلا که دارم با ف.ر شکن وارد مسنجر میشم و مشکلی هم نداره
سلام دوستان
اقا من یکی از دوستانم یه مشکل داره و اینه که میخواد یاهو رو Sign In کنه
یوزر پس رو که میزنه یاهو یه مدتی رو Signing In میمونه و بعدم ارور میده
چیه مشکل؟ مطمئنه پسورد رو درست میزنه
منم دقیقا همین مشکل شمارو داشتم این مشکل به پر.ک/سی شما ربط داره شما برای این که وارد شوید باید از قند ش/ک.ن استفاده کنید و بدون مشکل وارد شویدنقل قول:
نه از طریق Lan Settings توی اینترنت اکسپلورر اوکی شدنقل قول:
گذاشتمش رو No proxy حل شد
تنکس :n11:
دوستان برنامه Fake Idle Status رو دارید؟ من هرچی سرچ کردم پیدا نکردم اصلا همچین چیزی هست که بصورت فیک بشه استاتوس یاهو رو به Idle تغییر داد؟
Yahoo_Messenger: For your safety, we have temporarily disabled some features of Yahoo! Messenger. Please sign in to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] from a desktop computer, tablet, or smartphone and sign in again to Messenger to restore full access.:n13:
سلام
چند وقت هست وقتی با یاهو مسنجر آنلاین هستم ایمیل های دریافتی رو دیگه نشون نمیده،
قبلا ایمیل جدید که می اومد در یک پنجره جدید پیغام میداد متوجه میشدم، مشکل از چی هست؟
همینطور وقتی با یاهو مسنجر انلاین میشدم تعداد ایمیل های جدید دریافتی رو نشون میداد، اما الان دیگه نشون نمیده.
سلام دوستان ایدی من یک ایدی قدیمیه ، من با یاهو مسنجر می تونم واردشم اما با یاهو نه
چون ایمیل پشتیبانم یک ایمیل الکی و کد رو به اون ایمیل می خواد بفرست و شماره موبایلم نداده بودم حالا باید چکار کنم
سلام
اون شماره موبایلی که موقع ساختن آیدی وارد می کنیم کجا ذخیره میشه؟
تو تنظیمات یاهو کجا باید بریم اون شماره رو ببینیم یا حذف و ویرایشش کنیم؟
امکانش هست؟
اصلا من وقتی شماره دادم برام اس ام اس نیومد چرا؟ بدون وریفای از طریق شماره آیدی ساخته شد
شماره گرفتن فرمالیتست؟ می تونیم شماره بی رابط هم بدیم؟
وارد Mailbox بشین و از سمت راست بالای صفحه بر روی کلید تنظیمات کلیک کنید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در منوی نمایش داده شد Account Info رو انتخاب کنید . به احتمال زیاد یک بار دیگه از شما میخواد که رمز عبور رو وارد کنید . بعد از انجام این کار شما رو به صفحه مورد نظر انتقال میده .
در این صفحه در قسمت Contact information بر روی Choose how Yahoo contacts you کلیک کنید . مانند تصویر زیر :
شما به یک صفحه جدید منتقل میشین که در قسمت Phone Numbers باید بر روی Add another کلیک کنید .
شماره جدید رو وارد کرده و سپس بر روی Save کلیک کنید .
یاهو برای شماره موبایل شما یک کد امنیتی اعتبار سنجی ارسال میکنه که باید اون رو در کادر نمایش داده شده وارد کنید و بر روی Verify کلیک کنید .
در آخر شماره موبایل قدیمی رو حذف کنید و بر روی Save کلیک کنید .
شماره موبایل جدید شما با موفقیت ثبت شد .
سلام دوستان
من مدتیه وقتی یاهومسنجر انلاین ک هستم وقتی برام ایمیل میاد دیگه علامتی نمیده گوشه ویندوز ، قبلا اینطور بود اگه میل میومد وقتی با مسنجر آن میبودیم ی آلارم میداد ک ایمیل اومده
الان بخوام دوباره همونطور بشه چیکار باید بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر اشتباه نکنم این قابلیت دیگه حذف شده و قابل دسترسی نیست . ولی میتونین روش زیر رو بررسی کنید . اما اگر جوابگو نبود بدونین که این قابلیت حذف شده .
وارد نرم افزار یاهو مسنجر بشین .
از منوی Messenger گزینه Preferences رو انتخاب کنید .
در پنجره باز شده در Category در سمت چپ پنجره چندین گزینه وجود داره که شما باید Alerts & Sounds رو انتخاب کنید .
در صفحه نمایان شده در قسمت Alert me when شما باید به دنبال گزینه ای به نام I receive a message in Yahoo Mail بگردین و اون رو انتخاب کنید که لیستی از موارد مختلف رو در پایین و در قسمت Alert me by برای شما نمایش میده .
در قسمت Alert me by میتونین گزینه مد نظرتون رو برای زمانی که ایمیل جدیدی برای شما ارسال میشه رو انتخاب کنید . فقط بهتره در صورت انتخاب گزینه مورد نظر بقیه موارد رو غیر فعال کنین .
بهترین گزینه به نظر من اینه که Showing an icon in the system tray رو انتخاب کنید .
ممنون از توضیح کاملتوننقل قول:
اون گزینه تیک داشت در واقع از 4 گزینه موجود فقط اولیش تیک نداشت ک اونم تیکشو زدم یعنی گزینه Displayin a dialog box حالا نمیدونم فرقی خواهد کرد یا ن!!!
ممنون از توضیحاتنقل قول:
رفتم تو اون قسمت شماره تلفن رو کلا حذف کردم و شماره جدیدی هم وارد نکردم
امکان حذف کاملش هم بود.
سلام یه مدتی بود که هم کامپیوتر وهم با تبلت با هم وارد می شدم که دیگه الان نمیشه
چی کار ککنم که درست شه
ممنون
سلام خدا قوت.
من ياهو مسنجر ورژن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو نصبيدم اما گزينه هاي زير منوي messenger گزينه chat room نيس ! چيكار كنم و ازكجا بيارمش؟
سلام و خدا قوت. دوستان من ورژ 11 ياهو مسنجرو نصبيدم اما تو زير منوي مسنجر گزينه chat room اصلا نيستش .
ميشه بگين چيكار باس بكنم؟
ممنون
سلام دوستان
چند روزه مسنجر باز نمیشه و پیام
we cant sign....... میده پاکشم کردم نصب کردم فایده نداره ولی از طریق ایمیل وارد مسنجر میشه
سلام.
کمک کنید خواهش میکنم.
ID یاهوی من قفل شده و منم جواب سوال امنیتی رو فراموش کردم.اگه کسی بطور کامل و تمام جملات انگلیس که باید به یاهو فرستاد رو بلده کمک کنه لطفا...:n28:
آقا این نسخه موبایلش چرا شکلکا متحرک نیست؟:n37:
سلام دوستان مشکل خیلی بد برام پیش اومده به این صورت که یاهو مسنجر به هنگام آمدن ایمیل جدید به من هشدار نمی ده؟؟؟؟!!!!
روش پایین رو هم اجرا کردم ولی نشد که نشد؟؟؟؟!!!! چند بار هم حذف و دوباره نصب کردم اما نشد. نسخه های مختلفی رو هم امتحان کردم.
در نرم افرار یاهو مسنجر وارد این قسمت شوید:
Messenger > Preferences > Yahoo Messenger Preferences
در کادر Category در سمت چپ، روی Alerts & Sounds کلیک کنید.
اکنون در سمت راست و در قسمت Alert me when گزینه I receive a message in Yahoo Mail را انتخاب کنید.
سلام
منم این مشکل شمارو دارم
سلام. میشه راهنماییم کنید چطوری می تونم تو یاهو مسنجر،برای دوستام،record voice بذارم؟
دقیقا همین مشکل رو منم دارمنقل قول:
Yahoo Mail alerts not available in Messenger
Unfortunately, notifications for new Yahoo Mail will no longer appear in Messenger. We're reprioritizing our Messenger feature set so we can focus on our core strengths and new innovations.
You can continue to be up to date on your mail by logging into [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
سلام دوستان
من شماره امو میدم برای یاهو برام اس ام اس نمیاد چند مرتبه هم امتحان کردم هر چقدر صبر میکنم اس ام اسی از طرف یاهو نمیاد
چندی قبل یکی از دوستان چند تا سایت معرفی کردن که میشد باهاشون بصورت مجازی اس ام اس دریافت کرد کسی اون سایتها رو میتونه معرفی کنه
با تشکر
توی گوگل سرچ کنیدنقل قول:
sms free online receive
یا هر ترکیبی از این 4 تا کلمه سایت های مختلفی می آد مثلا:
اما توجه داشته باشید اینکه اگر این ها رو به عنوان شماره خودتون دادید حتما بعد از استفاده شمارتونو تو اکانتتون تغییر بدید
در ضمن یاهو فکر کنم لازم نداره حتما اس ام اس بفرسته اگر می خواید اکانت باز کنید همین که شماره معتبر باشه کافیه می تونی ار آپشن اس ام اسش صرف نظر کنید
- - - Updated - - -
توی گوگل سرچ کنیدنقل قول:
sms free online receive
یا هر ترکیبی از این 4 تا کلمه سایت های مختلفی می آد مثلا:
اما توجه داشته باشید اینکه اگر این ها رو به عنوان شماره خودتون دادید حتما بعد از استفاده شمارتونو تو اکانتتون تغییر بدید
در ضمن یاهو فکر کنم لازم نداره حتما اس ام اس بفرسته اگر می خواید اکانت باز کنید همین که شماره معتبر باشه کافیه می تونی ار آپشن اس ام اسش صرف نظر کنید
سلام دوستان.
من یه مشکل کلافه کننده با یاهو مسنجر دارم اینکه مرتب این نشان چشمک زن موقع تایپ (Blinking curser) از صفحه چت میپره روی صفحه اصلی یاهو مسنجر و خیلی رو اعصابه.
راه حلش چیه ؟
من پاک کردم و دوباره هم نصب کردم همین مشکل هست.
امیدوارم خوب توضیح داده باشم.
آقا بازم کسی یاهو میره خیلی خلوته :n03:
قبلا یادش بخیره با گوشی جاوا هم میرفتیم یاهو