مخابرات ارومیه = 99% پکت لاست :n21:
Printable View
مخابرات ارومیه = 99% پکت لاست :n21:
ظاهرا سراسريهنقل قول:
هم مخابرات و هم آنا اينترنت الان مشكل دارن:n29:
مخابرات: آی پی رنج 2.x.x.x تایم اوت - آی پی رنج 5.x.x.x تایم اوت - آی پی رنج 78.x.x.x متصل میشه الان با این رنج اینجا اومدم .روزها تک پورت و فلش برای سرعت 256 کیلو بیت بدون ... شکن روی 128 بسته میشه شبها که کلا" به حد دایل آپ هم نمیرسه و پیجها به سختی باز میشند طوری که تعطیل کردن اینترنت تا صبح به صرفه تره!
مخابرات متشکریم!:n12:
شما خوشحالی ها! :n04: کجای مکس نت بهتره ؟ همکارم یکساله 1 مگ محدود داره سرعت تک پورتش روی 128 بسته هست! با دانلود منیجر 15 پورت که بزاه بزور 60-70 تا میگره . زنگ که میزنی میگن درسته میشه! (اینو یک ساله دارن میگن):n21:نقل قول:
عجب صبري داره همكار شما !!!نقل قول:
خب چرا تا حالا تخليه نكرده !!!:n02:
ظاهرا" تخلیه از مکس نت هم دردسری کمتر از آنا اینترنت نداره و 10 روزی معطلی خواهد داشت ! شاید این دلیل موجهی باشه ولی قرار هست سر این ماه بره روی یک آی اس پی دیگه ...نقل قول:
همکار شما 1 ساله مکس نت داره من 4 ساله مکس نت دارم ! توی این 4 سال همه سرویساشو داشتم و تست کردم :n01:
یه فایل 50 مگابایتی رو زدم آپلود کنه نوشته 3 ساعت طول میکشه آپلود بشه :n08: با سرعت 3 kb/sec آپلود میکنه :n09: خاک تو سرتون :n02:
نه؛ اتفاقا برا من کمتر از 2 روز انجام شدنقل قول:
دیگه با 256 اونم تو این اوضاع بیشتر از این نبایس انتظار داشته باشینقل قول:
یه مدت بعد نوشت 5 ساعت و در آخر آپلود نشد :n27: فعلا از خیر آپلود کردنش گذشتم ببینم فردا چی میشهنقل قول:
خدایی مشکل ما رو نگاه کن آپلود فایل 50 مگابایتی :n02:
شما مهاباد هستید و احتمالا" مثل تبریز دارند به شما میرسند ولی خبر ندارید چه کلاهی از سر مردم در ارومیه بر میدارند! خودم 2 سال استفاده کردم سال سوم دیدم دزدی رو شروع کردند تخلیه کردم...:n12:نقل قول:
شاید ولی کل انتقال به ای اس پی دیگه حداقل این مدت یا حتی بیشتر زمان میبره . ضمنا" شما اگر تونستید 2 روزه از مکس تخلیه بگیرید خوش شانس بودید.نقل قول:
خیر اصلا" چنین چیزی نیست بیشتر ای اس پی های خصوصی مثل پارس آنلاین -شاتل - مبین نت و... در طی روز تک پورتشون فول هست. بنده خودم در شرکت همکارم پشت سیستم تست کردم هنوز هم همین طوره!
من تا حالا فکر کنم 3 باری از ماکس نت تخلیه کردم. هر 3 بار هم بیشتر از 2-3 روز طول نکشیده که خط تخلیه شه! به شانس ارتباطی نداره. بحث سر تخلیه بود دیگه درسته؟!نقل قول:
مورد دوم بله شاید آی اس پی های دیگه اون طور باشن ولی مخابرات حسابش جداست. امروز رفته بودم برا تمدید کارت خوانشون باز کار نمی کرد و منم مجبورا برگشتم. یه خانومی هم حسابی شاکی بود. راستم میگفت مراجعه کننده بیشتر از نیم ساعت معطل میشه آخرش میگن کارت خوان خرابه؛ بایست 1 ساعت هم بره تو صف بانک!! به همین خاطر میگم مخابراته!
پ.ن: راستی اینم بگم یه مورد خیلی جالب؛ تو باجه بغلی خانوم داشت پفک میخورد!! باورکردنی نبود. حین کار این کارو میکرد بدون هیچ گونه واهمه ای
فکر کنم حساب کار دستون اومده باشه
اتفاقا" مخابرات قبلا" پورت فول میداد ولی چند ماهه خراب شده و سرعت دانلود تک پورت و فلش دقیقا" نصف سرعت واقعی هست و بدون ... شکن اصلا" نمیشه ویدئو فلش بدون فریز دید! بحث وب هم که کاملا" جدا هست چون کمبود سرعت زیاد درش محسوس نیست .نقل قول:
خب من تا 3-4 روز پیش که مشکلی نداشتم! احتمالا مخابرات تو منطقه شما کیفیتش پایین بودهنقل قول:
منم یه چند باری کار تخلیه رو انجام دادم : آنا زیاد اذیت کرد حدود 5 روز منو سر کار گذاشت ! ولی تو مکس نت سر دو روز کار تخلیه خط من انجام شد حتی یه کاغذ بهم دادن که خودم بردم دادم مخابرات !
این که چیزی نیست بار آخری که من رفته بودم ( امور مشترکین خیابان امام ) خانومه اون پشت داشت صبحونه میخورد ! حتی با دهن پر حرف هم میزد :n21:نقل قول:
بر طبق تجربه هم بگم دستگاه های pos معمولا نزدیکای ظهر کار نمیکنن و مختل میشن متاسفانه منم چند باری سر این قضیه کلی وقتم تلف شده
من که مشکلی نداشتم ، بجز اینکه کمی پینگ رفته بود بالا که عملا تاثیری نداشت
فقط تقریبا هر 1ساعت برای حدود 1دقیقه سند و ریسایو صفر میشد که الان دیگه درست شده
محتوای مخفی: !!!
بعد از قطع و وصلی های امروز سرعت فضایی رفته بالا :دی
فکر کنم مخابرات پورت جدید وصل کرده به شبکه .
خدا مچکریم .
احتمالا یه حالی به مرکز شما دادن وگرنه اینور که هیچ خبری نیست !!!نقل قول:
رنج آی پی عوض نشده ؟؟؟
داداش من شما مثل اینکه دلت خیلی پره!نقل قول:
منم 1 سال و خورده ای از مکس استفاده کردم، واقعا کارش حرف نداره
اگه مکس نت دزد باشه پس ببین بقیه شرکتا چه دزدی ان!
مکس نت رو همیشه به همه پیشنهاد کردم و بازم پیشنهاد میکنم چون کارش درسته:n06:
وضع منم فرق نکرده هیچ بدتر هم شدهنقل قول:
پینگ رفته رو 450 :n27:
دوستان طرح برنز و طلایی سرویس نامحدود مکس نت چه فرقی با هم دارن؟
اصلا" صحبت 3-4 روز نیست ما از سه مرکز مخابراتی اینترنت مخابرات داریم مشکل تک پورت و فلش 3 ماهه این طور هست و نمیشه با سرعت واقعی فیلم نگاه کرد. برای دانلود هم باید با چندین پورت متصل شد تا پهنای باند کامل دریافت بشه....نقل قول:
خیر بنده حرف شما رو کاملا" نقض میکنم . 10 ساله اینترنت استفاده میکنیم - 6 سال هم هست ای دی اس ال داریم تقریبا" همه شرکتها رو هم تست کردیم .شاید نتونیم بگیم همه شرکتها مقررات رو رعایت میکنند ولی شرکتهایی مثل آنا - مکس نت و... بدترند و فقط به دنبال جذب مشتری و سود بیشتر هستند نه نگه داشتن اون خیلی از دوستان ما بعد از 1-2 سال استفاده به ماهیت این شرکتها پی برده اند پس همه شرکتها دزد نیستند!پستهای شما رو دیدم و متاسفانه باید بگم فقط جنبه تبلیغاتی دارند!نقل قول:
شما یک روز تشریف بیارید شرکت یکی از همکاران بنده که مکس نت دارند بهتون نشون میدم چپوندن اینترنت 128 کیلو بجای 1 مگ چه طعمی داره!:n12:
هیچ چیز عوض و یا بهتر نشده فقط وضعیت به حالت عادی چند روز قبل برگشته و باید دعا کنیم که به همین شکل بمونه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اسما ضریب اشتراک طلایی 1 به 8 هست ولی مال برنز 1 به 10. ولی در واقع فرقی ندارن و برز خیلی ارزون تره
بگید تا ما هم بفهمیمنقل قول:
ممنون. دقیق متوجه نشدم. تو عمل این دو تا چه فرقی دارن؟ ضریب اشتراک رو چی تاثیر داره؟ مثلا افت سرعت و اینا؟ وضع برنز به نسبت طلایی خیلی خرابه؟نقل قول:
نقل قول:
ضریب یعنی تعدادی که از همون پهنای باند به صورت همزمان استفاده می کنن. آره تقریبا طلایی یکم بهتر هست.
نه بابا !!! طلایی 1 به 2 هستش (تو سرعت های بالاتر 1 به 1 ) ولی برنزی در همه حال 1 به 8:n02:نقل قول:
حسین جان وقتی قیمتاشون اینطوری هست دیگه ضریب معنی پیدا نمیکنه. یعنی یه 256 طلایی بگیری 50 کیلوبایت بهت میده دانلود هزینش هم 38 تومن هست! در حالی که برنزی 512 هم همین سرعت دانلود رو میده و هزینش 20 تومان هست. دیگه اصلا اینجا ضریب معنی نداره
بابا باز خوبه شما مخابراتتون هم نامحدود داره !!!نقل قول:
مال ما اصلا نامحدود با تعرفه دولتی نداره :n15:
نقل قول:
عزیزم این 2 تایی که من گفتم هردوتاش مال مکس نته ! برو 1 مگ بگیر 44 تومان حالشو ببر :n02:
سلام دوستان
کی از پارس انلاین سرویس داره؟از مکس کوچ کنم به پارس؟فقط دانلود شبانه مهم هست برام و ویدیو استریمینگ
م م :قندی
1 مگ برنزی سرعت 70 کیلو:n21:نقل قول:
نه داداش ، من خودم 512 داشتم زیر 50 نمیومد امکان نداره 1 مگ زیر 100 بیاد !نقل قول:
چرا عزیز داره بدجور هم داره !!!!:n02:نقل قول:
تازه اگه 2 مگ هم بگیری سرعتت میشه حداکثر 150:n02:
پیش نویس حقوق شهروندی توسط دولت منتشر شده. من گذرا مطالعه کردم ولی خبری از داشتن حق اینترنت نبود. شما هم یه نگاهی بکنید:
سلامنقل قول:
من پارس دارم، منطقه ی پیام ... سرعت پارس در مناطق مخابراتی مختلف خیلی فرق داره ! باید از هم منطقه ای هاتون سوال کنید که سرعت چطوره ... پارس تو ارومیه هم خط ها رو رو 9 مگ میبنده که سرعتش به مراتب بالاتر هست ، البته خطتون باید کشش لازم رو داشته باشه !
سرویس دو مگ محدود، سرعت دانلود تک لینک داخلی تا 900 کیلو میرسه و لینک خارجی هم باید حداقل 4-5 لینک بزاری تا سرعت کامل رو بهت بده ، شبانه هم 8 گیگ به بالا دانلود داره ! ( من دیشب اولین شبم بود و 8.3 گیگ دانلود کردم! انشاالله امشب بیشتر میشه :دی )