مرسیییینقل قول:
نظرت در مورد گارانتی چیه؟
اگه بخوام 1537 بگیرم حتما با گارانتی بگیرم به نظرت؟؟
و اینکه گارانتی زیگورات چقدر تفاوت قیمت داره؟؟؟؟؟؟
:40::10::40:
مرسیییینقل قول:
نظرت در مورد گارانتی چیه؟
اگه بخوام 1537 بگیرم حتما با گارانتی بگیرم به نظرت؟؟
و اینکه گارانتی زیگورات چقدر تفاوت قیمت داره؟؟؟؟؟؟
:40::10::40:
گارانتی زمانی معنی پیدا میکنه که واقعا خدمات درست به مشتری بدن نه اینکه فقط پولی در ازای خدمات بگیرن موقعی هم که نیاز داشتی نتونی پیداشون کنی و تازه پیداشون هم بکنی میزنن زیرش یا یه بهونه ای میارن که از زیر مسئولیت در برن !! اکثر گارانتی های ایران اینجوری هستن غیر اونایی که وارد کننده مستقیم از خود سازنده هستن مثل زیگورات و ایران رهجو و ایران اچ پی ، اینا چون طرف حسابشون خود سازنده هست نه واسطه مجبورن برای اینکه آمار فروش خودشون و سازنده بالا بره و اسم برند بد در نره خدمات درست بدن و از زیر کار در نمیرن !نقل قول:
اگه واقعا میخوای خیالت راحت باشه و دستت به جایی بند باشه آره با گارانتی معتبر مثل زیگورات بگیر و زیگورات هم مال بابام نیست یه وقت پست تبلیغاتی در نظر گرفته نشه برام !! اختلاف قیمت هم بستگی به مدل داره و پرفروش ها اختلاف قیمت زیادی ندارن چون اگه زیاد باشه کسی از گرونفروشه نمیخره مثل همین 1537 فکر کنم دور و بر 50-60 باشه اختلافش ...
دوست عزيز اختلاف قيمت زيگورات و امرتات تقريبا 70 هزار تومنه با مغازه. اگه بدون گارانتي بخري يه سري هم به جمهوري بزن بازار علاء الدين اونجا ارزونتر ميتوني پيدا كني ولي اگه خيلي حرفهاي نيستي كه فرق نو و دست دوم رو تشخيص بدي حتما با گارانتي معتبر بخر. و 3 تا ايراد به xps ميگيرن (با همه اين ايرادا خواهرم xps خريد)
1 - قيمت دي وي دي رايترش 300 تومنه. ميدوني كه يه روزي خراب ميشه چون اصلا قطعه مصرفي حساب ميشه
2 - ميني سي دي و ميني دي وي دي نميخونه و اگه يه ديسك تو باشه ديسك دومي رو بزاري اونم ميكشه تو و چرخ ميكنه ميده بهت.
3 - اگه بخواي كار سنگين مثل رندر و .... اينكارا رو بكني حتما بايد يه فن بزاري زيرش . گرم ميكنه اساسي
4 - چقدر خوشگله بيشرف
5 - رمش يكي از زير عوض ميشه و يكي از رو. يعني بيخيال عوض كردن رم شو چيزي بخر كه جواب كارتو بده
سلام به همه
من با توجه به اینکه بیشتر کارم برنامه نویسی هست در همین تاپیک دوستان dell vostro 1510 رو بهم پیشنهاد دادن ولی خوب 1510 قیافه ی خیلی وحشتناکی داره ولی از طرفی کانفیگش خیلی خوب بود
می خوام بدونم مدل دیگه ای هست که کانفیگ بالایی داشته باشه و ظاهرش هم نسبتا خوب باشه (انتظار ندارم قشنگ باشه ولی بهتر از 1510 باشه )
من می تونم ت0ا 1/200/00 هزینه کنم از طرفی شنیدم که قراره تا 2 ماه آینده قیمت ها افت کنه به نظرتون بهتر نیست تا 2 ماه دیگه صبر کنم و با 1/200/200یه مدل بهتر و بالاتر بخرم
الان نخر ... به نظر من درسته قیمت ها به خاطر آخر سال دراپ میکنه ، اما محصولات جدیدتر در راهند ... البته قیمتشون هم زیاد کم نیست ...
اگر بودجه محدوده الان خرید کنید
سلام دوستان
لپ تاپی با قیمتی تا یک میلیون تومان، با امکانات خوب و کارامد می خواستم.
لطفاً مرا راهنمایی کنید.
کدام شرکت و لپ تاپ را پیشنهاد می دهید.
اگر ممکن است نام گارانتی آنرا هم ذکر نمایید.
متشکر
سلام.چند وقته خفن دنبال یه لپ تاپ خوبم.کمکم کنید.من دنبال این مشخصات میگردم که هم بازی خور خفن باشه هم واسه فیلمهای HD باشه و هم واسه کارای مالتی مدیایی و گرافیکی
رم 4 گیگ یا بالاتر
هارد بالای 500 گیگ (قابلیت ارتقا هم داشته باشه خوبه)
کارت گرافیک:بازی خوری باشه دیگه
وزن مهم نیست
ظاهرشم زیاد مهم نیست
قیمت تا 2500000 باشه مناسبه
من این مدلهارو تو اینترنت پیدا کردم:
G71V
Intel® Core™2 Duo Processor T9600/T9400/P8600/P8400/P7350
DDR2 800MHz SDRAM, up to 4GB
Nvidia GeForce 9700M GT, with 512MB GDDR3 VRAM
(البته فکر کنم فعلا تو ایران نیومده باشه)
G50v
Intel Core 2 Duo T9400 2.53GHz
4GB 800MHz DDR2 RAM
Nvidia GeForce 9700M GT 512MB
HDD 500GB (250*2
Sony AW170Y/Q
Intel Core 2 Duo T9400 / 2.53 GHz
Cache size 6 MB
ram 4 GB
Hard Drive 500 GB - Serial ATA-150 - 4200 rpm
Hard Drive (2nd) 500 GB - Serial ATA-150 - 4200 rpm
Graphics Processor / Vendor NVIDIA GeForce 9600M GT
(یه جورایی به نظر میرسه این مدل سونی از همه بهتره)
ASUS G71G A2
Intel Core 2 Duo T9400 / 2.53 GHz
Ram Installed Size: 6 GB / 8 GB (max) DDR2)
(عجب رمی داره لامصب!!!!)
Hard Drive: 320 GB, Serial ATA-150, 7200 rpm
Hard Drive (2nd): 320 GB, Serial ATA-150, 7200 rpm
Type: DVD±RW (±R DL) / BD-ROM
Graphics Processor / Vendor: NVIDIA GeForce 9800M GS
Video Memory: DDR3 VRAM, 512 MB
(اینکه میگه دوتا هارد 320 گیگ یعنی میشه خودم به جاشون دو تا هارد 500 بذارم یا نه؟؟؟؟؟؟)
این مدلهایی بود که واقعا حال کردم.البته فکر کنم مدل سونی گرونتر باشه.من از G71G-A2 خوشم اومده اونم بخاطر رم خفنش!! فقط فکر کنم کارت گرافیکش یکم جالب نباشه.از اساتید و دوستان عزیز تقاضا دارم کمکم کنند.یه خواهش دیگه هم داشتم که اگه تونستین قیمت این مدلها یا رنجشونو بهم بگین.(خدایی خیلی طول کشید تا تایپ کنم.).ممنون./
آره خب خیلی ها با ظاهر 1510 کنار نمیان و خشکه طراحیش ، میتونی به قول رجیستر اگه پولت محدوده و عجله و نیاز داری بخری ولی خب مدل های جدید معمولا بعد از عید میان ... بهتره برای خرید لپ تاپ عجله نکنین چون چیزیه که اگه آدم اشتباه خرید کنه خیلی ضدحال داره و میخوره تو ذوق آدم !نقل قول:
اي ولنقل قول:
منم دنبال همين چيزي كه ميخاي ميگردم
من يكي دو مدل اپل و كازنيو توشيبا هم ديدم كانفيگشون عالي بودن فقط تو دي ماه 3200 بودن
فكر نكنم ارزون شده باشن
ولي خداييش عالي بودن
منم 2500 پول دارم
حيف نميتونم اونا رو بخرم
اپل مدل 471
كازميو مدل ايكس 300
يه سرچ كن ببين چيه.....!!!
خب رسیدیم به برندی که تازه چند ساله به طور مشترک داره لپ تاپ میسازه و البته بیشتر پروژه از طراحی تا ساخت رو خود فوجیتسو انجام میده و بیشتر سود رو هم خودش میبره ، فوجیتسو زیمنس تو اروپا خوب فروش میکنه و طراحی های کلاسیک داره و داره راه خودش رو میره و تو ایران هم به خاطر قیمت های پایین طرفدار پیدا کرده برای خودش ... فعلا ارزونترین لپ تاپ در حوزه 15 اینچی ها رو همین برند داره که از نظر کمی خیلی خوبه ولی کیفی رو نمیدونم ! به هر حال یه سری هم هستن که احتیاج ندارن زیاد هزینه کنن و دستگاه گرون بخرن و براشون فرقی نمیکنه که گرافیکش آی فلانه و ... ! این مدل بهترین دستگاه با قیمت مناسب از طرف فوجیتسو هست ...
سری های فوجیتسو شامل : AMILO - AMILO PRO - CELSIUS - EMPERIOMO - STYLISTIC - LIFE BOOK
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل : Emperimo Mobile V6545
قیمت در ایران : 998.000 تومان
گارانتی : بهین تکنولوژِی ( نماینده رسمی و انحصاری Fujitsu Siemens در ایران )
CPU : 2.0 Ghz - 3MB - 1066
RAM : 3GB DDR2
HDD : 320GB Sata 5400 RPM
VGA : ATI HD3450 256MB
LCD : 15.4" WXGA 1280x800
Weight : 2.8 KG
Made in Germany
Bluetooth & Webcam
من خودم با دستگاه های فوجیتسو کار کردم البته مدل 2 سال پیشش و در حد دستگاه های ارزون قیمت و اداری خوب جواب میده و گارانتی خوبی هم تو ایران داره و با مشخصات بالا قیمت معقولی داره ... جالب اینجاس بهین برای رضایت مشتری یه مقداری پول میگیره و شما میتونین گارانتی دستگاهتون رو تمدید هم بکنین !
خب از اونجایی که دیدم آماری که دادم همه به اعتبارش شک کردن و جدی نگرفتن :31: ( شوخی کردم !! ) براتون آمار 10 دستگاه برتر انخاب شده از یه سایت کاملا معتبر خارجی رو گذاشتم که کاملا مستنده و کاملا دستگاه ها رو بررسی میکنه و یه Review کاملی برای هر کدوم میزاره ... این هم رتبه بندی این سایت :
Dell XPS M1530
GateWay MC7803u
Apple Macbook Pro
HP DV4 1120US
Sony VAIO VGN-NS140
HP/COMPAQ 8510P
Fujitsu Siemens a6220
Sony VAIO VGN-FW290
IBM/Lenovo Thinkpad X300
IBM/Lenovo Thinkpad T61p
این هم تصویری از این رده بندی اگه سایت رو خواستین بهم خصوصی پیغام بدید
بهترین دستگاهی که خودت از این 3-4 تا که معرفی کردی همین ASUS G71 هست که همه جا پیدا نمیشه ( به خاطر قیمت خیلی بالایی که داره ) و من هم که برات پرس و جو کردم قیمتی بین 3 میلیون و 500 هزار تومن تا 3 میلیون و 800 هزار تومن بهم دادن که بستگی به این داره که از چه وارد کننده ای بخوای بخریش و معولا این جور دستگاه ها رو همه گارانتی نمیکنن چون ریسکش خیلی بالاس و قطعه براش خیلی کم گیر میاد اما فوق العاده قوی و حرفه ای هست ، این رو میخوای برای چه کاری ؟!!! البته این دستگاه کاملا ساخته شده برای بازی و مالتی مدیا و با استاندارد Full HD کاملا سازگاره ولی خب وزنش زیادی بالاس( 4 کیلو ) البته جای تعجب نداره ...نقل قول:
یه عکس هم از دستگاه میزارم برات :
رجیستر جان قرار بود به ما اطلاعات lg بدی برادر !! من منتظر پستت هستم ، عکسه رو هم چک کردم مشکلی نداشت ، اگه از دستگاه های جدید و قیمتش آماری داری برامون بزار ، ممنون ...
من هرجی لپ تاپ ال جی سرچ کردم چنین عکسی پیدا نکردم . عمس رو از کجا اوردی ؟ از سرچ گوگل یا از سایت ؟
نقل قول:
الان نخر ... به نظر من درسته قیمت ها به خاطر آخر سال دراپ میکنه ، اما محصولات جدیدتر در راهند ... البته قیمتشون هم زیاد کم نیست ...
اگر بودجه محدوده الان خرید کنید
سلام ممنون من می تونم حدودا 1.200.000 هزینه کنم حالا به نظرتون با این قیمت بعد از عید چیز خوبی گیرم می یاد(کانفیگ بالا)نقل قول:
آره خب خیلی ها با ظاهر 1510 کنار نمیان و خشکه طراحیش ، میتونی به قول رجیستر اگه پولت محدوده و عجله و نیاز داری بخری ولی خب مدل های جدید معمولا بعد از عید میان ... بهتره برای خرید لپ تاپ عجله نکنین چون چیزیه که اگه آدم اشتباه خرید کنه خیلی ضدحال داره و میخوره تو ذوق آدم !
خب این هم پست مخصوص دستگاه های ایسر که مشتری های زیادی پیدا کرده و به علاوه دیگه کم کم داره دست از سر این گرافیک اینتل بر میداره و یه مقداری هم به مالتی مدیا و گرافیک توجه کرده ، سری جدید لپ تاپ های ایسر از استاندارد جدید صفحه 16.4 اینچی ( 16:9 ) پشتیبانی میکنن و ظاهرشون هم عوض شده و مثل قبل نیستن ، البته ایسر سری انحصاری تولید با فراری رو هم داره ( مثل اسوس و لامبورگینی ) که فعلا در حال حاضر فقط مدل 12 اینچی تو ایران پیدا میشه اونم خیلی کم ...
مدل : Aspire 6935G
قیمت در ایران : 1.280.000 - 1.300.000
گارانتی : متفرقه
CPU : Core2Duo 2.2 Ghz-2MB-800
RAM : 4GB DDR3
HDD : 320GB Sata 5400 RPM
VGA : Geforce 9600M 512MB
LCD : 16.4" WXGA 1280x800 XBrite
ODD : BlueRay-ROM
Made in China
Weight : 2.8 KG
HDMI & Bluetooth & Webcam
برای این محدوده قیمت دستگاهی با گرافیک 9600 خیلی عالیه بخصوص که رمش هم DDR3 هست و بلوری هم ساپورت میکنه ( خواندن ) و بعلاوه مثل سری FW سونی مانیتور 16 اینچی کاملا واید داره که کم کم داره استاندارد اصلی میشه و بعلاوه ظاهر خوبی که داره ، البته یه خورده زلم زیمبو هم به بغلش اضافه شده شامل Volume Touch و دگمه های مالتی مدیا که مثل اسباب بازی های چینی شده !! اما با این قیمت و مشخصات خیلی عالیه ...
تو این پست هم قصد دارم برای اونایی که نمیخوان لپ تاپ گرون بخرن به هر دلیلی ( یکی پولش نمیرسه ، یکی احتیاج نداره ، یکی هم آدم قانعی هست !! ) این چند تا دستگاه رو معرفی میکنم ، امیدوارم به درد خریدارها بخوره و بیخودی این لپ تاپ ها رو با قیمت زیاد بهشون نندازن ، سعی کردم مدلهای معرفی شده متنوع باشن و از یه برند خاص نباشن تا گیج نشین ، خلاصه سرتون رو درد نمیارم ، بریم سراغ اولین دستگاه :
برند : Dell
مدل : Vostro A860-E
قیمت در ایران : 580.000 - 600.000
گارانتی : ندارد
مشخصات کلی : CoreDuo 1.8 1MB 533 / 3GB RAM / 120 GB HDD / VGA Intel X3100
================
برند : Fujitsu Siemens
مدل : V-6535
قیمت در ایران : 580.000 - 630.000
گارانتی : بهین تکنولوژی
مشخصات کلی : Celeron 2.0 1MB 533 / 4GB RAM / 160GB HDD / Intel 4500 MHD
================
برند : IBM/Lenovo
مدل : 3000-N500
قیمت در ایران : 600.000 - 630.000
گارانتی : متفرقه
مشخصات کلی : Celeron 2.0 1MB 533 / 3GB RAM / 160 GB HDD / Intel 4500 MHD
================
برند : Acer
مدل : Aspire One A
قیمت در ایران : 510.000
گارانتی : ندارد
مشخصات کلی : Intel Atom 1.6 / 1.5 GB RAM / 160GB HDD / Intel X3100
( در صورت پرداخت مبلغی بیشتر همراه با DVD+RW External عرضه میشود )
================
برای اطلاعات بیشتر میتونین تو اینترنت بگردین ...
pami_wega عزیز بابت زحمتی که کشیدی ازت ممنونم.راستش چندین ساله یه سیستم کامپیوتر دسکتاپ دارم که همه چیزش ان برد بود.عقده ای شدم!!!!میخواستم یه سیستم توپ بگیرم که به نوعی جایگزین اون سیستم درپیتم کنم.نقل قول:
pami_wega عزیز یادم رفت بپرسم:اینکه میگه دوتا هارد 320 گیگ یعنی میشه خودم به جاشون دو تا هارد 500 بذارم یا نه؟؟؟؟؟؟
هر دو همدلیم.عزیز اگه تونستی مدلشو کامل انگلیسی بننویس تا دو سوته سروته شو دربیارم.نقل قول:
سلام میخوام یه لپ تاپ بگیرم با این مشخصات : گراف 8800 یا 9600 /9700 /9800 geforce یا سری 4800 radeon
مثل 4850 . cpu 2.5 به بالا 2 یا 4 هسته ای(core to due /quad) اگه blue ray داشته باشه هم بهتره با ram 4gig
به نظر شما چی بگیرم بیشتر از 2 تومان هم نمیخوام براش خرج کنم.asus سری g چه جور مارکیه قابل اعتماد هست؟ وگارانتی چه قدر مهمه؟
ممنون
خواهش میکنم عزیزم ، به احتمال زیاد آره ، باید دستگاه مورد نظر از raid پشتیبانی کنه تا بشه 2 تا هارد رو با هم وصل کرد ، اگه اینقدر برات فضای زیاد مهمه خیلی پر هزینه میشه 2 تا هارد 500 ، یعنی الان زمان خوبی برای خریدش نیست میتونی یه اکسترنال 1 ترابایتی بخری ، مفت شده ...نقل قول:
سری G اسوس عالیه ولی تا جایی که من میدونم باید بالای 3 میلیون هزینه کنی براش و برای دستگاه بالای 1.5 میلیون حتما گارانتی مهمه ( گارانتی قابل اعتماد نه در پیت ! ) اگه میخوای قیمت مناسب برات در بیاد مدل Acer که معرفی کردم رو ببین ...نقل قول:
ممنون نظر خودم بیشتر روی 1299 هست ولی میخواستم مدلای دیگه رو هم مد نظر داشته باشم اون چه طوره؟
نقل قول:
اسوس حرف نداره.
کاملا قابل اعتماده.
تمامی محصولات اسوس با گارانتی 2 ساله(سال اول باتری)عرضه میشن.
ولی سری G فکر نکنم زیر 2.5 پیدا بشه.
با مشخصاتی که شما میخای توشیبا سری Qosmio جواب کارتو میده ولی باید 3.5 پیاده شی و وزن بالای 4 کیلو رو متحمل شی.:20:
میخوام حد اکثر 2.9 وزنش باشه 15.4 یا 14.1 یا 13.3 .
15.4 اینچی ها = 2.6 تا 2.9 کیلو
14.1 اینچی ها = 2.3 تا 2.5 کیلو
13.3 اینچی ها = 1.3 تا 1.8 کیلو
" اینها رنج وزنی اکثر ( 99 % ) لپ تاپ ها در این سایز از صفحه ی نمایش هستن و استثنا هم وجود دارد "
اون گرافیکی که شما میخای رو رو زیر 17 نمیابی.نقل قول:
یعنی ارزش هم نداره اونقدر خرج کنی مانیتور 13 تحویل بگیری.
hp dv5-1299 رو پیشنهاد میکنم:
p9550-2.6c2d-fsb1066-6mb cash=4gig ram-320gig-geforce 9600gt with 512 dedicate
Remot-HDMI-Finger print-Esata و ...
2.6kg و قیمت زیر 1630 با گارانتی متفرقه.
والا من یکی از فامیل هامون خودش ال جی خریده اما چون باهاش راحت نبودم ( یارو رو میگم !!! ) حال نکردم ازش بپرسم چیه مدلش و امکاناتش چیه ، ولی خوشگل بود و عکس رو هم از تو نت فکر کنم پیدا کردم که اطلاعات کاملی پیدا نکردم در موردش ، میتونی ببینی چیزی پیدا میکنی ؟ من خیلی خوشم اومده بود از دستگاهش ... دستت درد نکنهنقل قول:
سلام
آقا من یه لپ تاپ تو مایه های 1،000،000 تومن میخوام بخرم
میخوام برای کارای گرافیکی اذیتم نکنه (3d max رو جواب بده راحت)
میخواستم بدونم کدوم برند و کدوم مدلش رو پیشنهاد میکنید !
سلام به pami عزیز و همه دوستان
بچه ها لطفا هر کی در این موارد تجربه داره راهنمایی کنه
1_بین مدلهای fw290 سونی که usa هستن ودیگر مدلهای fw (مثل fw170,fw180,fw140,وغیره) که china هستن
تفاوت کیفیت و دوام وجود داره؟؟؟؟ اگه تفاوت داره" در چه حد؟؟؟؟
2_ lcd هایی که براق هستن (مثل همین سری fw) بیشتر از lcd هایی که مات هستند چشم رو اذیت میکنن؟؟؟ یا تفاوتی ندارند؟؟؟؟
:40:مرررررررررررررسی:40:
به نظرتون چه کار کنم؟نقل قول:
سلام دوستان
من یک لپ تاپ می خوام بخرم
لیست قیمت و مشخصات را از بازار گرفتم
من این سیستم یا یکم پایین تر
CPU: Core2 Duo 2GHZ / 2MB Cache / FSB 800MHZ
RAM: 3GB
HDD: 320GB
Graphic Card: GeForce 8400
56Kb-Wireless-Lan-BlueTooth-WebCam
البته این سیستم توی لیست ها نبود
کسی می تواند این همچین سیستم رو پیدا کند و در مورد آن توضیحاتی دهد؟
قیمت هم تا 1000000 تومان می توانم پرداخت کنم.
اگه خیلی عجله برای خرید داری بهتره همین قبل از عید بگیری چون بعد از عید حتما مدل های جدید میاد و قیمتش هم متعادل نیست و بالا هست ، باز هم بستگی به کار خودت داره عزیز ...نقل قول:
اول یه سوال ازت میپرسم ، به نظرت تو این دنیای الان جنسی وجود داره که چین بهش دست نزده باشه !!؟؟ والا هر چیزی که ساخته میشه یا تو چیم ساخته میشه و اسمبل میشه یا تو چین ساخته میشه میره یه کشور دیگه اونجا اسمبل میشه ! کلا اینطوریه ، من دوستم سری SZ سونی آمریکاییش رو داشت زیرش نوشته بود " این دستگاه توسط قطعات ساخته شده در خارج از ایالات متحده اسمبل شده است " حالا منظور من این نیست که دستگاه های ساخت چین کیفیت بدی دارن و به درد نمیخورن ! اصلا چنین چیزی نیست و کیفیت درجه 1 چین فوق العاده عالیه و تو دنیای دیجیتال امروز اکثر دستگاه ها رو چین میسازه و کیفیت ها تقریبا یکسانه ... اما این قضیه در مورد دستگاه های ساخت ژاپن اینجور نیست و کیفیت ژاپنی به مراتب بهتر از چین هست به همین دلیله دستگاه های ژاپنی گرونتر هستن ...نقل قول:
در مورد LCD هم برات بگم که سری های که Bright هستن ( براق ) روشنایی و نور بیشتری دارن ولی خوب باید با انعکاس نورش هم کنار بیای اما اونایی که مات هستن کیفیت پایینتر دارن اما انعکاس نور خیلی کمی دارن ، چشم رو هم فکر نکنم اذیت کنه ...
آره میشه پیدا کزد میتونی تو 1510 ها رو بگردی و همینطور سونی سری های قدیمی مثل fz و البته 100 % نمیگم چون دیگه یواش یواش داره گرافیک 8400 محو میشه ...نقل قول:
نقل قول:
من هم همینقدر پول دارم البته فکر کنم با این پول بهترین لب تاب دل 1510 باشه چون من می خواهم همیشه روشن باشه و هم اینکه ویندوز سرور روش نصب کنم و نرم افزارهایی که لود cpu رو بالا می برن
به نظر شما تا کی صبر کنیم قیمت پایین می اد - یعنی کی بخریم - من که این مدل رو یه 1 ماهی هست پیگیر قیمتش هستم - کم نشده
جناب Sorou5h
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خاص خودش هست ... لطفا رعایت کنید و احترام قائل بشید
در صورت تکرار ، دسترسی شما به انجمن لپ تاپ قطع خواهد شد
متشکر
بالاخره این سری برای فروش آماده شده و فعلا از طریق اینترنت به فروش میرسه ، این سری سونی جزو کوچکترین نوت بوک های دنیاست که مثل EeePC یه اسباب بازی نیست و امکانات خیلی خوب و طراحی فوق العاده زیبایی داره ، کم حجم و کم وزنه و به راحتی تو جیب جا میشه ، CPU این مدل از نوع اتم اینتل هست با سرعت 1.33 گیگاهرتز و با حافظه کش 512 کیلوبایت و رم 2 گیگابایت و به همراه سیستم عامل ویندوز ویستا و Wifi 802.11 و بلوتوث و GPS داخلی و Display از نوع LED با رزولوشن 1600x768 با سایز 8 اینچ ( این تفکیک تصویر برای این سایز عالیه ) با قیمت حدودا 900 دلار ...
این هم دوتا عکس از این کوچولو !!
سلام نه من عجله ای ندارم فقط می خوام بدونم قیمت مدل های قدیمی پایین می یاد یا نه؟نقل قول: