سلامنقل قول:
این موارد رو تو صفحه تنظیمات مودم ببین چنده
SNR Margin
Attenuation
Downstream
Printable View
سلامنقل قول:
این موارد رو تو صفحه تنظیمات مودم ببین چنده
SNR Margin
Attenuation
Downstream
192.168.1.1 رو تو ادرس بار بزن ، وارد مودم میشی ، اونجا ببین دان استریم چه عددیه ، SNR هم چک کن.
4% مالیات ارزش افزوده است که از مردم میگیرن + آبونمان مخابرات که به هزینه سرویس اضافه میشهنقل قول:
از نمایندگی که خود شرکت معرفی کرده بگیر برای کرج هم لوناپارس هست
دوست عزیز من اهواز هستم . دارم میگم که فکر کنم نمایندگی ها قیمت سایت میگیرن ! یعنی توی سایت زده 38900 من باید حدودا 41 تومان بدم + هزینه نصب . بعد از دفعات بعد چون اینترنتی قیمت همون 34500 امور مشتکرین حساب میشه ! خدایی ظلم :19::13:نقل قول:
ما واسه تاپیک شاتل نظرسنجی زدیم بهتره شما هم پیگیر بشید واسه آسیاتک یک نظر سنجی ایجاد کنن
نمایندگیها همون تعرفه سایت رو میگیرن فقط اولش 15 تومان هزینه راه اندازیه شما دفعه بعدم که بخواید اینترنتی شارژ کنید باید همون 38900 + آبونمان بدید قیمت سرویسی که میگید در قسمت امور مشترکین هم همینه:نقل قول:
اینترنت پرسرعت چابک 10 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) (389000 ريال + آبونمان)
فقط حواستون باشه این سرویس:
اينترنت حجمي 1Gدر 3ماه رايگان (براي ثبت نام جديد تا پایان فروردین) بهتون بدن
با سلام و عرض تبریک سال نو خدمت دوستان
آیا در سرویس های آسیاتک skype فعال است؟
دوست عزیز من چابک نمیخوام بگیرم ! من اینترنت پرسرعت چلچله 10 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) 319000 ريال اینو میخوام بگیرم . حالا عجیبه چابک که 256 10 گیگش 38900 بعد چلچله که 1 مگ 10 گیگش 34900 ! :18::18:نقل قول:
پ .ن : حرف دوستمون کاملا درسته ! ای خدا بگم چکارشون کنه با این اسم های که گذاشتن ! این اسم هایی که توی صفحه امور مشترکین اصلا به ترتیب نیستن ! انگار دوست دارن کاربر گیج کنن ! درسته 1 مگ 10 گیگ هم توی سایت هم توی اون صفحه یکی هست . و اسم 1 مگ هم چابک من فکر کردم چلچله هست !! :13::19:
سلام امروز برای نظر سنجی این تاپیک درخواست دادم امیدوارم موافقت بشه :دی
نظرسنجی نصب شد :دی
خیلی جالبه کاربری که مشخصه از طرف صبانت هست با ایدی sabanet-support اومده توی نظرسنجی داده خیلی بد :27:
دیگه اینجوریشو ندیده بودیم .
:31:تنکس اِلات:31:نقل قول:
:31:آره:31:طرف ناشیه نمیدونه معلوم میشه نظرات توی نظر سنجی برای کیه:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش خیلی آسیاتک نامرده که برای سرویس های 2گیگ شبانه رایگان رو برداشته.....از همه چیش رازیم جز این یه مورد
سلام
کسی از دوستان هست که از سرویس Kbps 256 استفاده کنه؟ اگه کسی هست یه تست بذاره لطفا
من حدود یک سال 256 حجمی(5گیگ)داشتم روزانه اش بالای 300 شبانه بین 25 تا35 میچرخه:20:نقل قول:
سلام
دوستان به نظرتون 1 مگ 10 گیگ بگیرم بهتره یا 256 نا محدود؟
256 نا محدود چه سرعتی میدن؟
دوستان من ارم نت شیراز سرویس 512 گرفتم سرعت شبانه نوسان داره 20 یا 30 یا 40 میشه
اگه سرویس 1مگ بگیرم سرعت شبانه چقدر میشه ؟
ميخواستم عالي رو بدم به آسياتك به خاطر سرعت خوب روزانه و مخصوصا شبانه و البته قطعي كمش اما وقتي ياد پشتيباني و بخش فني گندش افتادم همون خوب رو ترجيح دادم ...
:31:به 256 نامحدود میانگین 30 میدن ولی 1مگ 10گیگ بهتره با شبانش میتونی راحت ماهی 30 40 50 گیگ دانلود کنی:46:نقل قول:
من 512 دارم شبانه 70تا50 نوسان داره ولی بعد 4 5 صبح زیر 65 60 نمیاد:20:نقل قول:
دوستان من ارم نت شیراز سرویس 512 گرفتم سرعت شبانه نوسان داره 20 یا 30 یا 40 میشه
اگه سرویس 1مگ بگیرم سرعت شبانه چقدر میشه ؟
یه مگ هم داشتم تو شرایط عادی راحت 100 110 رو میده:46:
دوست عزیز شما ارم نت شیراز هستید؟
در کل با 1مگ شبی چقدر دانلود می کنید؟
نقل قول:
نه ببخشید فکر کردم ارم نت یه شرکت جدا از اسیاتک:46:نقل قول:
من آسیاتک تهران منظورم بود...
دوست عزیز شما که 512 داری . شبا دیگه نهایت چند گیگ دانلود میکنی !؟ به نظرت من 512 10 گیگ بگیرم بهتره که هم روز ها حداقل دانلود کنم هم مقداری شب ها . یا 2 مگ 5 گیگ بگیرم که فقط شبا بترکونم :31::5:نقل قول:
من سرویسم(1024 5گیگ) تازه راه افتاد واقعا از شاتل نجات پیدا کردم
Downstream هم روی 4096بسته شده
دیشب هم به راحتی 3 گیگ دانلود کردم
خوب کاری کردی . منم شاتلم همین ماه میام آسیاتک . تازه من 2 مگ میخوام بگیرم . شبی 5-6 گیگ فکر کنم رو شاخش :31: راستی داداش شما کدوم شهری ؟ :11:نقل قول:
شهرستان قائمشهرنقل قول:
شهر شما رو نمیدونم ولی اینجا دان استریم 1مگ و 2 مگ یکسانه و دانلود شبانه هم نهایتا 30کیلوبایت تفاوت داره
من هم میخواستم 2مگ بگیرم اما وقتی دیدم زیاد تفاوت نداره منصرف شدم
من شبا حدود 1 گیگ گاهی 1.2 گیگ دانلود دارم:20:با سرعت نجومی که روزا آسیاتک میده میتونی 10 گیگ رو توی یه روز تموم کنی:31:2مگ هم اصلا نگیر هر کی گرفته میگه همون یه مگ فقط آب بستن توش بهتره یه مگ بگیری شبا دانلود کنی تا سر ماه 60 70 گیگ تو هاردت داری:46:نقل قول:
دوست عزیز ممنون . شبی 1 گیگ کمه :31: برای 512 10 گیگ هم آره میزنم میترکونم حجم :31: گفتی 2 مگ . داداش شهر ما ( اهواز ) اینطوری نیست . 1 مگ بگیری شبا 120 دانلود داری . 2 مگ شبا 230-240 . الان دوستم 2 مگ داره شبی 6 گیگ دانلود میکنه :31::11:نقل قول:
اینجور که دوستان میگن آسیاتک در شهرستانها اوضاع خیلی بهتری نسبت به تهران داره.البته دلیلش کاملا مشخصه و اون هم ترافیک زیاد تهرانه.من ۱ مگ دارم متاسفانه داون استریم من رو 2050 بسته شده و شبها خیلی سرعت خوب باشه بتونم یک گیگ دانلود کنم.چون مرکز مخابراتی پیام نور تهران خیلی افتضاح استنقل قول:
دوستان این 129 مگ عادیه؟؟؟من غروب لینک چنتا فایل رو تو idm گذاشتم که مجموعش نزدیک 3 گیگ میشد اما صبح که چک کردم دیدم 129 مگ send داشته به نظر شما عادیه یا..؟؟
برای سرویس های این شرکت عادیه
ولی چیزی که متوجه شدم اینه که مقدار اپلود تو روز کمتر از شبه.
یعنی با 1 گیگ دانلود در شب حدود 50 مگ آپلود میشه(که البته متغیره) ولی تو روز (من دیروز 2300 مگ دانلود داشتم تو روز ، که کلا 55 مگ اپلود داشت)
شاید هم به لینک ها بستگی داشه باشه.
=========
امروز سرویسم رو شارژ کردم
انتظار داشتم مثل قبل 400 مگ ازم کم کنه.
چون سری قبلی دقیقا در زمان شارژ حدود 400 مگ ازم کم کرد ولی الان 171 مگ بیشتر شارژ کرد!
امروز یه مقدار تو روز هم دانلود کردم تا حدی که ترافیک رو منفی زد : دی
ولی چیزی از ترافیک جدیدم کم نکرد انگار
کلا بعضی وقتها کلی میره رو اعصاب که این حجمه چی شد
گاهی اوقات هم اینجوری میشه.
با درودنقل قول:
یکم زیاده که میتونه دلایل زیادی داشته باشه . الان چک کردم دیشب 1.3 گیگ دانلود داشتم 37 مگ ارسال ...
راستی من از قائمشهر هستم و فعلا از نمایندگی پیشگامان ( نوین موج = سینایی) اکانت دارم منتظر اتمام این ماه هستم که برم آسیاتک . فعلا که دارم میبینم معرکه هست میخوام 2 مگ بگیرم تست بچه ها با 2مگ : سرعت تو روز حدود 500-600 ( 4M ) و شب ها حدود 200-250 ( 2M )
حمید
سرعت تو روز بالاتر از 460 نمیرهنقل قول:
رعت تو روز حدود 500-600 ( 4M )
اگر هم سیستم بالاتر از این نشون بده بصورت کاذبه.
تست سرعت مشخص می کنه این مورد رو.
درود بر همشهری عزیزنقل قول:
بنده هم دنبال 2مگ بودم که مسئول نمایندگی اسیاتک گفت دان استریم جفتشون یکسانه
پس سرعت روزانه هردو برابره
دانلود شبانه 2مگ هم بالا تر از 180 نمیره من هم با 1مگ سزعت دانلوده شبانم 130 هست
بنابر این با داشتن سرویس 2مگ بیشتر از 3.5 گیگ دانلود نخواهید داشت
سرویس 128 نامحدودم امروز ساعت 12 شب تموم میشه و واسه دوره جدیدم 128 با5 گیگ ترافیک رو انتخاب کردم
اما گویا استباه کردم !
چون انگار دوستام استفاده کردن و شبا سرعت میاد رو 14 و روزا 250
دوستان 128 شبا سرعتش واقعا 14 می شه؟
دوستان وضعیت این آسیاتک شیراز رو نمیدونید چیجوریه؟اگه سرویس یک مگ یا دو مگش رو بگیرم سرعت دانلود شبانه و روزانش نمیدونید چنده؟
بله سرعت در شب برای 128 همان 14-16 هستنقل قول:
آسیاتک سرعت بالای 128 رو بدون معرفی نامه می ده؟
من ارمنت شیرازم(آسیاتک)...ساعت دانلودشبانم 2شب تا 7صبح هست!
رفقا ساعت دانلود شبانه آسیاتک شما چنده؟؟؟
ممنونم
شیراز 2تا7 هست بعضی شهرهای دیگه استانهای دیگه 1تا8-9 یا 2تا8-9نقل قول: