آقا یکی جواب بده./. سیمز 3 رو ویندوز 64 بیتی چرا نمیاد؟
Printable View
آقا یکی جواب بده./. سیمز 3 رو ویندوز 64 بیتی چرا نمیاد؟
ویندوز من هم 64 بیتی هست خیلی هم خوب کار میکنه !نقل قول:
سلام ببخشید من این sims medieval رو از یه یه جا دیگه دانلود کردم ولی وقتی میرم توش میگه باید سی دی رو بزارم...توی صفحات 494 یا 495 بود فک کنم نگاه کردم گفته بودن از سریاله با همون سریال نصب کردم ولی نشد...باید چیکار کنم؟
کرکی هست که بازی رو بشه بدون سی دی اجرا کرد؟ من کرک خود سی دی رو ریختم ولی بازم سی دی میخواد واسه اجرای بازی
در ضمن از وقتی آپدیت خود لانچر بازی رو با حجم حدودا 1 گیگ ریختم دیگه وارد بازی نمیشه،باید کرک جدید بریزم؟ هیچ پکی هم نریختم تا الان
از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک و آپدیت و پک هارو دانلود کن درست میشه.البته اگه سیمزت هم نسخه قدیمی باشه باید اون رو هم دانلود کنی(برای نصب پک ها):20:نقل قول:
سلام
1-درمورد برنامه pose player سوالی داشتم .من فایل های مربوط به این برنامه و چند تا از pose هایی که دانلود کرده بودم رو تو فولدر mods قرار دادم.آیکون برنامه رو هم تو بخش لوازم دکوری پیدا کردمو توی خونه ام قرار دادم،وقتی روش کلیک می کنمو مثلا گزینه select a pose from list رو می زنم،هیچ اتفاقی نمی افته و سیمزم همینطوری سرجاش می ایسته بدون اینکه هیچ کاری انجام بده.نه لیستی میاد نه سیمزم حرکتی می کنه.انگار که سیمزم هنگ کنه.فقط سرجاش می ایسته و همون حالاتی که موقع ایستادن داره رو نشون میده (مثل قبلش) وقتی هم که روی آیکون برنامه که اون گوشه بالا سمت چپ هستش کلیک می کنم تا لغوش کنم،روش ضربدر قرمز می افته ولی همینجوری با ضربدر باقی می مونه،سیمز منم همینطوری سرجاش هست.بازی هنگ نمی کنه چون می تونم صفحه رو بچرخونم یا برم توی نقشه ... فقط سیمزم سرجاش خشک میشه!اون آیکونه هم همونطوری میمونه حتی وقتی به سیمزم دستور میدم که مثلا با کامپیوترش بره کار کنه،هنوز اون آیکونه pose player اون گوشه بالا سمت چب باقی هستشو سیمز منم سرجاشه و به دستورم عمل نمی کنه.آخرش مجبور میشم از بازی خارج شمو دوباره بازی رو اجرا کنم.
2-چطوری از سیمزم back up بگیرم؟
وقتی ویندوزم رو پاک می کنم باید بازی رو هم از اول نصب کنم و هم از اول شروع کنم،البته من متوجه شدم که اگه فایل های مربوط به پوشه document\electronic arts رو توی یکی از درایوهام کپی کنم و بعد از اینکه ویندوزم رو عوض کردمو دوباره بازی رو نصب کردم،اگر این فایل ها رو دوباره به همون مسیر گفته شده برگردونم بازیم رو از همون جایی که بوده شروع می کنه،اما راستش حجمش بالاست مثلا 11GB بودش که کپی کردن و انتقالش یه مقدار وقت گیره.در ضمن من فایل های با پسوند sims3pack و package زیادی رو هم نصب کردم،چطوری از سیمزم یه back up تهیه کنم که بعد از نصب دوباره ویندوز و بازیم،هم بازیم از جایی که بوده شروع بشه هم اینکه فایل های package و sims3pack هم توش باشه؟(کلا همون تنظیمات رو حفظ کرده باشه)
لطفا راهنمایی کنید.ممنون.
چه عجب یکی جواب منو داد!
ممنون camry
ولی مشکل اینه که وقتی زن داری اصلا نمیتونی با کسی رابطه عاشقانه برقرار کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خواهش میکنم کمکم کنید!!
من یه اپدیت حدود 1GB دانلود کردم حالا بازی اجرا نمیشه:41:
کرک اخرین نسخشو کسی نداره sims 3
نقل قول:
سلام
نسخه اي كه من ازش استفاده مي كنم خودش كرك شده است واسه همين تا به حال به كركش نياز پيدا نكردم اما يه نگاه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بندازيد،شايد به درد بخور باشه براتون.
چرا اتفاقا همین چند روز پیش یه خیانت کردم فقط باید دور از چشم زنه رابطه بر قرار کنیننقل قول:
نه متاسفانه:41:نقل قول:
نسخه ای که من استفاده میکنم 2.17.2 هستش
کسی کرک این نسخه رو نداره sims 3
برو آپدیت جدید رو دانلود کن و کرک سازگار با همون آپدیت رو دان کن و بریز بعد بازی کن.با این آپدیتی که تو داری دوباره برای پک های بعد مشکل پیش میاد.نقل قول:
چرا می خواهی اینکارو بکنی به زن اولت وفادار باش:23:نقل قول:
ممنون ولی از کجا دانلود کنم؟:46:نقل قول:
میشه شما لینکشو بزارید؟:11:
http://games.softpedia.com/progDownload/The-Sims-3-Patch-Download-43741.htmlنقل قول:
http://www.4shared.com/get/JdTQnCYR/Crack_13645_do_The_Sims_3_Gaby.html
سلام
SIMS LAUNCHER من ديگه كار نميكنه،هر چي روش كليك مي كنم باز نميشه.حالا چطوري فايل هاي SIMS3PACK رو نصب كنم؟
يه بار هم بازي رو حذف كردمو دوباره نصبش كردم درست نشد.
HELP ME!!!!
یه فیلم آموزشی آپلود کردم برای فرمت های package و pack است،رمزش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دانلود از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این سیمز 3 شورشو در آورده ها
خودمو کشتم تا مخ یکی رو زدم راضیش کردم از زنش طلاق بگیره باهاش نامزد شدم بعد از بازی دراومدم میرم خونه اون یارو می بینم همه چی گل و گلابه و اصلا منو نمیشناسه
سیو کردی؟؟!!!:38:نقل قول:
دوستان سیمز 4 وسط سال 2014 میاد.:8:
بچه ها آموزش فارسی sims 3 هم هست؟قبلا sims 2 کامل تو دستم بود ولی از این زیاد چیزی سر در نمیارم.
میشه به غیر از شغل داشتن چند راه برای کسب در امد بگین؟
ماهی گیری،نقاشی کشیدن،گیتار زدن تو پارک،اختراع کردن،غول چراغ جادو،رمز پول و...نقل قول:
سلام.تروخدا کمکم کنید من ورژن سیمز3 که دارم 14.0.0162بود بعد اشتباها این کاری که شما نوشتین رو انجام دادم ورژنم شده1.0.615.00107.چندبارم پاک کردمو دوباره نصب کردم یه سیمز دیگه خریم حتی ویندوز عوض کردم اما درست نشد.تو دی وی دی ورژن14.0.0162هست اما وقتی نصب میکنم بازی نصب شده ورژنش1.0.615.00107هست.3تا پک ambitation,show time,petرو گرفتم میخوام نصب کنم اما نمیشه
سیمز آخرین ورژنش که امده 1.36.45 است،اون 14.0.0162 برای شاخه ها است برو آپیدت رو دانلود کن بعد هم کرک مربوط به آپدیت بعد بازی رو بریز درست میشه.نقل قول:
شما لینکی واسه دانلود اپدیت دارین؟من پیداش نکردم
این آخرین آپدیتی هست که امده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
من SuperPatcher 1.36.45 رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم نصبشم کردم ولی وقتی میخاستم بازی کنم میگه :
no game disk found!
فکر کنم مشکل از کرکشه کسی کرک SuperPatcher 1.36.45 رو نداره ؟
پچ عادیه 1.36.45 رو هم که میخام نصب کنم اخر نصب میگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Invalid file found
لطفا کمک کنید ....
این کرک 1.36.45 که دانلود کردم برات آپلود کردم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن،البته من خودم هنوز ار 1.34 استفاده می کنم چون کرک 1.36.45 برای diesel هست و نمی دونم درسته یا نه.نقل قول:
سلام.من از لینکی که گذاشتین دانلود کردم آپدیت رو حالا میشه بگین چیکار کنمو چجوری آپدیت کنم بازیمو؟
وقتی میخوام نصبش کنم میگه سیمز3 نصب نشده.من مسیر نصبشو تغییر ندادم اما نمیدونم چرا میگه نیست.چندبار نصبش کردم اما همین error رو میده
سلام من آپدیت پست اول رو نصب کردم ولی زبان کل بازی و گیم لانچر عوض شد جایی که من نصب کردم اینجاست the sims 3/game/bin
اگه جای اشتباه نصب کردم بگین کجا نصب کنم؟
نکته دوم اینه که توی قسمت regedit و شاخه هاش رفتم و به سیمز 3 رسیدم اما فایل sku نداره که 7 رو به 2 تبدیل کنم
نکته ی بعدی اینه که پچ من flt هست(پچ شوتایم) که تازه از تورنت گرفتم و وقتی فایل sku رو باز میکنم نوشته game version : 12.0.273.015001
در حالی که توی نسخه اصلیم همین game version رو نوشته 1.0.615.00107 و توی گیم لانچر هم اینطوریه که تو عکس میبینین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته زبانش عوض شده ولی خودتون میدونین چی نوشته. حالا میگین من چجوری آپدیت کنم که بشه نصب کرد؟
یه بار هم الکی زدم واسه نصب اینجوری شد که تو عکس میبینین
سلام من آپدیت پست اول رو نصب کردم ولی زبان کل بازی و گیم لانچر عوض شد جایی که من نصب کردم اینجاست the sims 3/game/bin
اگه جای اشتباه نصب کردم بگین کجا نصب کنم؟
نکته دوم اینه که توی قسمت regedit و شاخه هاش رفتم و به سیمز 3 رسیدم اما فایل sku نداره که 7 رو به 2 تبدیل کنم
نکته ی بعدی اینه که پچ من flt هست(پچ شوتایم) که تازه از تورنت گرفتم و وقتی فایل sku رو باز میکنم نوشته game version : 12.0.273.015001
در حالی که توی نسخه اصلیم همین game version رو نوشته 1.0.615.00107 و توی گیم لانچر هم اینطوریه که تو عکس میبینین
البته زبانش عوض شده ولی خودتون میدونین چی نوشته. حالا میگین من چجوری آپدیت کنم که بشه نصب کرد؟
یه بار هم الکی زدم واسه نصب اینجوری شد که تو عکس میبینین
ببخشید اشتباه شد دو بار ارسال شد پاک هم نمیشه شما لطفاً به پست آخر صفحه 619 توجه کنید لطفاً یکی از مدیر ها پستی که الآن دارم مینویسم و پست بالایی رو حذف کنه تا فقط پست صفحه 619 بمونه .
سلام
من میخواستم نسخه Expansion این بازی رو از فروشگاه این سایت بخرم یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ولی نمی دونم کدومشون از بقیه بهتره لطفا راهنمایی کنید . ضمنا من تا حالا هیچ پک الحاقی روی بازی نصب نکردم ولی آپدیتش کردم به ورژن 1.19.44.010002
آیا میشه بدون نصب پک های قبلی مثلا پک showtime رو نصب کرد ؟
show time به ورژن بالاتری از سیمز نیاز داره فکر کنم به آپدیت 1.34 نیاز دارهنقل قول:
سوال قبلی ما رو که جواب ندادید حداقل اینو بگید
آپدیت پست اول رو که نصب کردم از تو گیم لانچر که آپدیت نمیشه کرد
هر آپدیت دیگه ای که نصب میکنم اینجوری میشه
در ضمن میشه آپدیت 1.34 رو بهم بدین شاید دوباره سیمز رو نصب کنم
منم آپدیت پست اول رو نصب کردم همین ارور اومد بعد این تاپیک رو گشتم یه آپدیت دیگه هم پیدا کردم اونو نصب کردم مشکل حل شد. بازم اگه لینکش رو پیدا کردم همینجا میذارم.نقل قول:
لینکشو پیدا کردم از این روش بری جواب میگیری
1- تشکر بخاطر فایل آموزشی که ساختید.نقل قول:
2- امتحان كردم ولي باز sims launcher باز نميشه،برنامه جانبي وجود نداره كه همون كار sims launcher رو انجام بده؟(مثلا براي نصب فايل هاي packages برنامه monkey helper هم هست)
3- برنامه اي براي تبديل پسوند sim3pack به packages وجود داره؟
4- فرق فرمت sims3pack با packages چيه؟اصلا چرا دو جور فرمت درست كردن،از اول مثلا همش sims3pack بودش يا همش packages!
لینکشو پیدا کردم از این روش بری جواب میگیری
بعد از آپدیت به این روش میتونی آپدیت های دیگه رو نصب کنی البته من یه کرک از جای دیگه دانلود کردم هر بار که آپدیت میکنی باید کرکشم عوض کنید .
اینم یه آپدیت دیگه که بعد از آپدیت بالا میتونی اونو نصب کنی ورژنش هم 1.33هستش البته خودم تست نکردم چند روز دیگه تست میکنم اگه جواب داد اطلاع میدم