Safe Run Shared : ایجاد امنیت در به اشتراک گذاری فایل ها در سیستم های شیرینگ.نقل قول:
Safe Run برای اجرای برنامه ها در محیط ایزوله شده است.
Printable View
Safe Run Shared : ایجاد امنیت در به اشتراک گذاری فایل ها در سیستم های شیرینگ.نقل قول:
Safe Run برای اجرای برنامه ها در محیط ایزوله شده است.
کمی بیشتر توضیح میدید؟نقل قول:
قابلیتهای Safe Run مبتنی بر تکنولوژی جدید Sand Box در این محصول ادغام شده است، قابلیتی که در محصولات امنیت اینترنتی منحصر به فرد است.نقل قول:
Safe Run به کاربر این امکان را میدهد که نرمافزار جدید را در یک محیط ایزوله شده اجرا نماید، و در نتیجه سیستم عامل را از همه تغییرات مخرب در امان نگاه دارد. آمار نشان می دهد که هکرها غالبا با بهره برداری از آسیب پذیری سیستم عامل و برنامههای مورد اعتماد به برنامههایی که از اینترنت استفاده میکنند حمله مینمایند.
قابلیت Safe Run کاربر را قادر می سازد که با استفاده از انواع مرورگرهای اینترنتی با ایمنی و راحتی بسیار بیشتری از فضای اینترنت استفاده کند و در عین حال هر تعداد نرم افزار دیگر را به طور همزمان اجرا کند. نمایش یک نوار سبز رنگ به دور پنجره برنامه به کاربر نشان میدهد که آن نرم افزار محافظت شده است.
سلام به همه ي دوستان !!!
به همه پيشنهاد مي كنم به تاپ تن بريد و بهترين آنتي ويروس رو ببينيد.
کد:http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com
دوستان این دیسک نجات رو از کجای سایت کاسپر میشه دانلود کرد؟ با خود برنامه نمیخوام دانلود کنم چون باید برم کافی نت از لینک های سایت های متفرقه هم میترسم مشکل داشته باشه اگه ممکنه لینک صفحه ای از خود کاسپر که برای اون توضیح داده باشه که الان چه ورژنی اخرین هست و لیتک دانلود رو گزاشته باشه بدید
با سپاس
ویرایش
دوستان یه سوال دیگه این فولدری که مای کامپیوتر درست میشه کارش چی هست؟ وتوی ورزن 2010 اینترنت سکیوریتی فایل هایی که پاک میشن کجا قرینطینه میشن؟
با سلام.کسپر اسکای هر چنددقیقه ای پیغام زیری را میدهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و روی ریورت هم که کیلیک می کنم تصویر زیر را نشون میده
میخاستم بدونم دقیقا چی میگه چون خیلی رو یاعصاب میره والبته احتمال نرم افزار جاسوسی میدهم .با تشکر
با سلام به همه دوستان .یه مدتیه که درایو c کامپیوترم حسابی پر شده و شدیدا اخطار میده .تا اونجاییم که پیگیری کردو واسه پوشه کسپرسکیه که تو این آدرسه .C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8.حالا سوال من اینه که این طبیعیه که این فولدر 2 gig باشه ؟
یا میشه جاشو تغییر داد ؟ یا اینکه چیزی ازش کم کنیم؟
سلام دوستان
من قبلا از نسخه ی 8 کسپرسکی استفاده میکردم وحالا میخواستم نشخه 2010 رو دانلود واستفاده کنم
برای تسخ ی 8 یادمه که یکی از دوستان زحمت کشیده بود و Setting کسپرسکی رو به صورت کامل در قالب یک فایل PDF شرح داده بود
حالا میخواستم بدونم که آیا چنین چیزی برای نسخه ی 2010 خم تهیه کریدن یا نه ؟ و اگه تهیه نشده ، Setting نسخه 2010 با نسخه 8 چقدر فرق کرده ؟ ( چون من عادت دارم که تا ریزترین تنظیمات رو خودم انجام بدم )
نتايج ارايه شده توسط اين سايت هيچ ارزش علمي نداره.اين سايت از راه تبليغ محصولات 20درصد سهم فروش را براي خودش برميداره و تستهاي تخصصي خاصي را روي محصولات امنيتي انجام نميده.نقل قول:
از سايت زير ميتونيد دانلود كنيد با ذكر اين نكته اين فايل براي 4-5 ماه قبل ميباشه:نقل قول:
آخرين نسخه را بايد از سايتهاي مختلف بگرديد و پيدا كنيد.خود كاسپر لينك فوق را داشت.کد:http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/RescueDisk/
در مورد آن فولدر دوست خوبمون در صفحه قبل توضيح داده اند.
آن پيغام ميگه رفتار آن برنامه كه ظاهرا درايور سخت افزار خاصي هم بايد باشه شبيه يك Keylooger ميباشه.البته اگر آن درايور از سايت معتبر دانلود شده باشه آن پيغام مشكل خاصي نداره.نقل قول:
محتويات فولدر Temp را با غيرفعال كردن كاسپر و Exit آن ميتونيد پاك كنيد.نقل قول:
محل آن فولدر را نميشه تغيير داد.
فعلا تنظيمات خاصي براي نسخه 2010 در قابل فايل PDF منتشر نشده.اصول تنظيمات در نسخه هاي مختلف مشابه هم ميباشند.نسخه 2010 يكسري امكانات بيشتري نسبت به نسخه هاي قبل داره كه براحتي ميتونيد از عهده تنظيمات آن بربياييد.نقل قول:
سلام
من یک مشکلی دارم که یک بار دیگه هم اینجا گفتم
مشکل ام مربوط به انتقالات کسپر هست . توی Network traffic این مقدار نوشته شده که واقعا همین مقدار دانلود شده (با برنامه ی دیگه دیدم) , اما شما می گفتید که این مقدارش دقیق نیست و غیر واقعی هست.
به نظر میرسه مربوط به application reaport اش باشه , اما چطوری غیر فعال میشه ؟ اگه نسخه 2009 رو بریزم چیزیو از دست میدم نسبت به این نسخه ؟
همیلتون جان سلام وممنون از لطفت عزیزم.یه سواله دیگه هم دارم اونم اینه که اون فولدری که گفته بودم تو مسیره زیره :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8
1-یعنی فولدر data ، چرا اینقد حجیمه ؟
2- دیتاهایی که توشه ماله زمان اپدیته ؟
من با برنامه هاي مختلف تست كردم و اصلا آن آماري كه در تصوير نشان داده شده مطرح نيست.حتي در ADSL با محدوديت حجمي هم تست كردم واصلا آن مقدار نبود.نقل قول:
فولدر Temp حاوي انواع گزارشهايي ميباشه كه كاسپر توليد كرده كه به مرور زمان حجم بالايي را به خودش اختصاص داده.نقل قول:
همیلتون جان ادرس قرینطه کجاست؟ جایی که فایل های پاک شده رو بک اپ میگیره منظورمه
در نسخه 2010 در قسمت My Protection در صفحه اصلي كاسپر قسمتي هست كه مثل رادار كار ميكنه.در مقابل آن ليست موارد شناسايي شده ذكر شده.روي آن كليك كنيد.وارد صفحه جديدي ميشويد .در قسمت Detected Threads ليست تمام موارد شناسايي شده را مشاهده خواهيد كرد.نقل قول:
سلام
من لایسنس جدید واسه 2010 می خوام!
كرك و سريال فقط در تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر.نقل قول:
سلام
من آخرین اش و گرفتم هم kay وآپدیت اشو نصب کرده ام و لی 1 علامت زرد رنگ روی آن هست
این علامت چی هست چطور می تونم اون از بین ببرم
ممنون میشم راهنمایی کنی
د [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خود كاسپر را باز كنيد ببينيد در قسمت بالاي آن چه توضيحي نوشته شده(روي دكمه Fix Now).نقل قول:
اقا این ورژن 2010 نیومد کاملش؟؟؟ میخوام نصب کنم. مزایاش چیه نسبت به 2009 ؟؟؟ من الان 2009 دارم به یه نرم افزار گیر داده که اصلا ویروس نیست برنامه mirc chat خودم نوشتم و باهاش کار میکنم چندین ساله تو قسمت مجوزها هم ادد کردم ولی بازم گیر میده به برنامه.
نسخه 9.0.736 نسخه پايدار 2010 ميباشه كه ميتونيد از آن استفاده كنيد.نقل قول:
مزاياش نسبت به نسخه 2009 افزوده شدن يكسري امكانات-بهبود هوش مصنوعي-بهبود مصرف منابع سيستمي و...ميباشه.
لينك دانلودش رو ميشه بدين. مرسي
از خود سايت كاسپر ار آدرس زير ميتونيد دانلود كنيد:نقل قول:
کد:http://www.kaspersky.com/trials
من هرچی تو سایتش گشتم پیدا نکردم این ورژن رو فقط 2010 رو داشت. اگه زحمتی نیست لینکش رو پیدا کنید بدین ممنون میشم.نقل قول:
شما دنبال چه نسخه اي هستيد؟آخرين ورژن 2010 همون نسخه 9.0.736 ميباشه كه در پست قبلي لينكش را قرار دادم.نقل قول:
از لینک زیر دریافت کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions
نقل قول:
ممنون از راهنمایی شما کار که گفتید انجام دادم من پیغام اش آپدیت بود که من آن را از سایت سافت گذر گرفتم ونصب کرده ام قبلا این پیغام نمی داد ولی با نصب آخرین ورزن این طور شده این هم عکی آن که چه پیغامی می دهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطابق شكل آنتي ويروس شما آپديت نشده.تصويري از قسمت My Update Center قرار بديد تا ببينيم آخرين آپديت براي چه زماني بوده.نقل قول:
نقل قول:
اگه منظورتون اینه که آپدیت آفلاین انجام دادید و قبلا این پیغام رو نداشتید.
دلیلش اینه که اپدیت های جدیدتری اومده.
بعد از آپدیت آفلاین،تنظیمات رو بطور دیفالت برگردونید و انلاین اپدیت کنید تا حجم ناچیزی را انلاین آپدیت کند و مشکل برطرف شود.
با سلام به همه دوستان .من یه مشکل عجیب تو کسپر پیدا کردم .الان یه مدتیه کسپر هی پیغام :
yor computer security is at risk رو اعلام میکنه و طبق معمول همیشه که من میتونستم فیکسش کنم .الان گیر داده و هیچ اتفاقی بعد انتخاب قسمت neutralize all نمیفته .کی میدونه[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/kami/Desktop/kis.JPG[/IMG] دلیلش چیه و باید چکارش کرد؟
دوستان من آخرین ورژن 64 بیت کاسپرسکی رو میخوام اینکه توی سایت خودشه 64 یا 32 ؟ خودش چیزی نگفته
راستی این ورژن ها با 7 سازگاری داره؟
نقل قول:
ممکنه سیستم شما ویروسی شده باشه.
آنتی ویروس را آپدیت و کل سیستم رو چک کنید.
نقل قول:
آخرین ورژن یعنی 9.0.0.736 با ویندوز 7 سازگاری دارد.
در مورد 32 و 64 بیتی اطلاعات زیادی ندارم ولی فکر نکنم برای 32 و 64 بیتی نسخه متفاوتی ارائه کرده باشد.
بازم دوستان صاحب نظر هستند.
[quote=adel28;4418943]ممکنه سیستم شما ویروسی شده باشه.
آنتی ویروس را آپدیت و کل سیستم رو چک کنید.
[/quoteسلام نه عزیز تا حالا یه 15-16 باری سیستمو full scan و quick scan کردم هم تو safe mode هم تو خوده ویندوز نرمالی ولی هیچی بازم همون دستورو میده
با سلام
ویندوزم 7 هستش هر دفعه که مثلا ویروس Autorun.inf رو پیدا می کنه و وقتی می خواد اون رو پاک کنه ویندوزم رو رستارت می کنه و بعد اون یه چند تا ارور میده
نسخه من 9.0.0.736 هستش و به صورت تریال ( از تریال ریست استفاده می کنم )
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
احتمال اينكه ويروسي غير از اتوران باشه و به فايلهاي سيستمي چسبيده باشه و بهمين دليل آن مشكل اتفاق ميافته وجود داره.براي از بين بردن و جلوگيري از ورود ويروسهاي اتوران از برنامه Autorun Virus Remover v2.3استفاده كنيد كه در انجمن معرفي نرم افزار موجود ميباشه.نقل قول:
سلام دوستان عزیز من آنتی ویروس kaspersky10 رو همه ی مراحل نصبشه انجام میدم ولی هر دفعه یه چی میگه . حالا من می خواستم مراحل نصبشو به ترتیب بهم بگید .
دقيقا مشكل شما در هنگام نصب چيه؟نصب نميشه يا مورد ديگه اي وجود داره؟مراحل نصب كار خاصي نداره.نقل قول:
دوستان مشکلاتی که kis 9.0.0.463 داشت، تو ورژن 9.0.0.736 برطرف شده یا نه ؟
از 9.0.0.736 استفاده کنم یا همین 8.0.0.506 که الان رو سیستم نصب هست، بهتره ؟
بله.نسخه 9.0.736 بسيار خوب و ثابت شده و بسياري از مشكلات نسخه قبلي در آن برطرف شده.من خودم شخصا كه استفاده ميكنم كاملا راضي هستم.نقل قول:
الان من هر چی میگردم کی پیدا نمی کنم