بابا فعلا که هیچکسی اون موقع بهشون حمله نکردش.بهتره بگیم بازیو باختیم حامد.بعد از دیسبند شدن بود که اون همه بلا سر بچه ها اومد.اگر یه فکر کوچولو کرده بودی میدیدی ما حریف اونا و family tribe های متعددشون نمیشیم.
Printable View
بابا فعلا که هیچکسی اون موقع بهشون حمله نکردش.بهتره بگیم بازیو باختیم حامد.بعد از دیسبند شدن بود که اون همه بلا سر بچه ها اومد.اگر یه فکر کوچولو کرده بودی میدیدی ما حریف اونا و family tribe های متعددشون نمیشیم.
نقل قول:
عجب گیری دادیا ؟؟
می خوای همه با هم دوباره ثبت نام کنیم و پیش هم بیوفتیم ؟ :31::19:
من فقط یادمه که 230 امتیازی بودم و تازه شروع کرده بودم که با 130 تا lc بهم حمله شد به محض دیسبند شدن حمله هم قطع شد!
آقا این صفحه کوچیک help هست می یاد؟ که باید مینیمایز بزنیم تا تبدیل بشه به یک نوار باریک! این رو چیکار کنیم دیگه نیاد؟
خیر.دیگه فایده نداره.اگر ترایب دیسبند نشده بود من الان روستامو اونم درست روزی که میتونستم نوبل من بسازم از دست نمیدادم و الان شاید بالای 12000امتیاز داشتم.
ولی بی خیال.هرچی بوده گذشته.سربازی خوش بگذره:31:
برای اولین بار من از بین شما 9000 امتیازی شدم و شهرم شکل دیگه ای به خودش گرفت
ما که رفتیم راند 18 بازی کنیم !
منم راه ميديد:31::31::10:
ثبت نام کردی ؟؟؟نقل قول:
بالاخره این آکادمیم تو وورد 11 راه افتاد.الان نفر 1200 ام شدم:27:
من هم امروز روستای اصلیم بالای 9000 امتیاز شد .نقل قول:
(مال من زودتر شد !)
دمتون گرم يه سوال پرسيديم جواب ندادين :(
اين ماركتينگ فقط براي رد و بدل كردن جنسه ؟ يعني چه كارايي ميشه باهاش كرد ؟
بله.نقل قول:
میتونی ریسورس (جنس به قول شما) رد و بدل کنی.
میتونی ریسورسی رو که زیاد داری بدی و ریسورسی رو که میخوای جاش بگیری.
...
سلام باید چیکار کنم تا کسی اپگرید منو نبینه وندونه مرحله چندم
کسی هم متوجه نمیشه که تو آپگرید کردی مگر اینکه خودت بری بگی
روستای سوم رو تا 10 دقیقه دیگه میگیرم اگه خدا بخواد
نقل قول:
ایول ایول دیپلومات رو ایول :31:
سلام الندیل جان چطوری ؟
به امید فتح همه ی ورد 10
حامد جان چطوری.
کم پیدایی !
شایعه شده ازدواج کردی پناهنده شدی آمریکا !
بعضی هم میگن میری دوبی جنس قاچاق وارد میکنی.
یه عده هم میگن رفتی کانادا ادامه تحصیل بدی.
کدومشون درسته؟
نقل قول:
راستش زنم تو دوبی جنس قاچاق وارد می کرد پناهنده ی کانادا شدم که درس بخونم :31:
خوب .به سلامتی.:20:نقل قول:
من همین الان اولین روستا رو تصاحب کردم :31:نقل قول:
من که تو راند 18 دارم بازی می کنم ! فقط امشب رو !
خیلی حال میده ! تریبمون اوله :31:
سلام حمید کجای نقشه هستی
و چجوری باید با یکی مبادله کنم
نقل قول:
تو راند 18 هستی ؟ :18:
من (494|504) K54
نه ساپورت نبود ,یونیت های خودش بودنقل قول:
ممنون بخاطر توجهتنقل قول:
یونیت به اندازه کافی دارم ,تا یه ساعت دیگه اون دهکده رو فتح میکنم
نقل قول:
نیروهای طرف حدوده 7-8 هزارتا بود
فکر کنم از اول بازی فقط یونیت ساخته بود
آقا در قسمت Simulator باید در قسمت تکنولوژی لول یونیتهامون رو قرار بدیم؟ مثلا اگر لول 3 هست بنویسیم 3؟
در این قسمت Luck (from negative 25% to positive 25%) چند درصد بزنیم؟
بله .همون لول یونیت رو مینویسی.نقل قول:
اگر میخوای حمله کنی بزن منفی 25 درصد.
اگر دفاع کننده هستی بزن 25 درصد.
بچه های ترایب(صفا-بولوت-علی)خودتونو آماده کنید.نبرد با ترایب*** شروع شد.همه موظف شدیم توی 8روز ارتش بزرگی بسازیم و به هر عضو ترایب**** که میبینیم حمله کنیم.عین دستوری که حامد دادش.
خوب شد از اون تری اومدم بیرون راحت شدم هر دیقه دارید می جنگیدنقل قول:
مگه ما عضو ترایپ fruy نیستیم مگه جنگ می خواهد بشهنقل قول:
بچه های ترایب(صفا-بولوت-علی)خودتونو آماده کنید.نبرد با ترایب*** شروع شد.همه موظف شدیم توی 8روز ارتش بزرگی بسازیم و به هر عضو ترایب**** که میبینیم حمله کنیم.عین دستوری که حامد دادش.
نقل قول:
سلام .
آقا من توی این گروه هستم . بازی رو هم با یه سبکی شروع کردم که فکر میکنم بتونم یه قدرت تبدیل بشم .
در مورد قانون هایی هم که توی این گروه هست باید بگم که اگه قرار باشه که کلل کلل باشه یا قرار به بی احترامی یا کمک نکردن در مواقع ضروری باشه مطمئن باشید اولین کسی که قست نوبل کردن تونو میکنه خود من هستم . البته اینو بگم که من کوچیک همه شما هستم . اما می خوام یه گروه خفن ایرانی داشته باشیم
نمیشه عزیزنقل قول:
سلام .
آقا من توی این گروه هستم . بازی رو هم با یه سبکی شروع کردم که فکر میکنم بتونم یه قدرت تبدیل بشم .
در مورد قانون هایی هم که توی این گروه هست باید بگم که اگه قرار باشه که کلل کلل باشه یا قرار به بی احترامی یا کمک نکردن در مواقع ضروری باشه مطمئن باشید اولین کسی که قست نوبل کردن تونو میکنه خود من هستم . البته اینو بگم که من کوچیک همه شما هستم . اما می خوام یه گروه خفن ایرانی داشته باشیم
بچه ها به نظرتون من چند تا نوبل من بسازم برای بار اول؟
این ترایب ما هم همه خوب پیشرفت کردن حالا ما که می خواهیم چند تا روستا بگیریم باید برای ترایب بجنگیم! چرا چون آقایون از فلا ترایب خوششون نمی یاد!
بردیا ببین اگر در جنگ شرکت نکنیم مشکلی پیش نمی یاد؟
یه سوال جدید توی بازی یه قانون جدید امده که وقتی حمله میکنی سربازات هم از بین میرن
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
میشه به نظر من . اگه زور باشه همه چی میشه
نقل قول:
عزیزم نمیشه یعنی نمی شه ! :31:
قبلآ یه تریب داشتیم ! منم مدیر بودم ! از دست این دوستان سرم کچل شد ! :31: ( دارم میرم سربازی )
خودت که می گی تازه واردی ما که چند ماهه داریم بازی می کنیم می گیم نمیشه یعنی نمی تونیم ، ما سرد و گرم این World ها رو چشیدم ، وقتی یه جنگ شروع می شه همه می زنن زیر همه چی ، سیر دعواها شروع می شود و بعد ترایب دیسبند می شود ... ( تا حالا دوباره این کار شده ) . یکی دو هفته بازی کن بعد وقتی روزانه چند بار بهت حمله شد ، ترایبت رو دیسبند می کنی و می ری یه ترایب قوی تر ... بهت قول 100 درصد می دم بردار عزیز ... :46:
همین صاحب پست بالایی که با افتخار می گه من مدیر بودیم ترایب رو دیسبند کرد و به قول خودش سیاست بس عجیبی به کار برد :31::31::31:
شرط داشتن یک ترایب ایرانی قوی اینه که مدیر و دیپلمات و صد البته اعضاش ایرانی نباشن.
نقل قول:
بهزاد جان دعوا داری ؟
:18:
وقتی می بینی همه از تریب خارج شدن ( امتیاز تریب میشه 3000 ) انتظار داری تنهایی تریب رو اداره کنم ؟
نقل قول:
مصطفی جان اینو خوب اومدی !
باید یه کافر بالا سرمون بشه تا بتونیم زندگی کنیم !
آقا بهزاد هم از دست ما عصبانی هستش داره عقده خالی می کنه ! :41: