بعید میدونم. من همین حالا دارم باهاش hot pursuit online بازی می کنم.نقل قول:
تنها چیزی که مختص من هست از نظر سخت افزاری Console ID هست که ظاهراً تو این Firmware اومدن header مربوط به Console ID رو از تو Packet ها حذف کردن با یک همچین چیزی.
Printable View
بعید میدونم. من همین حالا دارم باهاش hot pursuit online بازی می کنم.نقل قول:
تنها چیزی که مختص من هست از نظر سخت افزاری Console ID هست که ظاهراً تو این Firmware اومدن header مربوط به Console ID رو از تو Packet ها حذف کردن با یک همچین چیزی.
بهترين بازيهايي كه كردم تيمارستان آرخام-هيوي راين-پرنس 1و2 -اويل 3 -تيكن 2نقل قول:
اما گله سرسبد پلي 3 هيوي راين!!!!
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
این بتمن که از هیچ لیستت جدا نمیشه نه :31::27:
مسلما نه!!!درسته هوادار بتمنم---اما اگه بازيش خوب نبود حتما ميگفتم كه خوب نيست!!!تيمارستان ارخام هم اولين بازي بتمني بود كه انقدر قشنگه!!!
چون خودم سوال داشتم گفتم شايد بدرده كسي هم بخوره---چون كامل توضيح داده شده---
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Region چيست؟
ريجن ( Region ) يعني منطقه ! اکثر دستگاه هاي الکترونيکي که شما ميخريد، براي منطقه ي خاصي هستند؛ يعني مثلاً شما يک PS3 يا ... که ميخري براي منطقه ي خاصي توليد شده و فقط هم در همون منطقه به فروش ميرسه.
ريجن در کنسول ها به اين صورت هست:
ريجن NTSC/Japan که براي ژاپن توليد ميشه. ( هيچ دليلي نداره که دستگاه ساخت ژاپن باشه، ممکنِ باشه ممکنِ هم که نباشه. )
ريجن PAL که براي اروپا و خاورميانه هست.
ريجن NTSC/UC که براي آمريکا و کانادا هست.
ريجن NTSC/ASIA که براي آسياي شرقي هست.
اگر PS3 در هر منطقه توليد جداگانه داره، چرا در ايران ريجن ثابتي نداريم ؟
در ايران چون PS3 لانچ ( Lunch ) رسمي نداره، ( يعني سوني PS3 رو براي ايران به دلايلي از جمله عدم رعايت قانون کپي رايت صادر نميکنه ) PS3 ها رو از جاهاي مختلف به ايران وارد ميکنند. ( قاچاقچيان عزيز. ) براي همين در بازار همه ي ريجن ها وجود داره.
تفاوت اين ريجن ها در چيست ؟
در PS2, X360 و ... ( که درست همه رو نميدونم ) قفل منطقه اي ( يا همون Region Lock ) وجود داره که حتماً بازي ـه شما بايد با ريجن دستگاهتون يکي باشه و اگر نباشه بازي روي دستگاه شما Run نميشه. ( البته در PS2 با کپي خور کردن اين قفل منطقه اي از بين ميرفت ) ولي خوشبختانه PS3 به اين صورت نيست و همه ي دستگاه ها توانايي اجرا کردن تمامي بازي ها رو دارن ( Free Region هست ) ولي اين آزاد بودن منطقه اي ( Free Region ) بودن فقط براي بازيهاي PS3 هست و اگر شما فيلم BD, DVD و يا بازي هاي PS1 و PS2 رو بخوايد با PS3 اجرا کنيد، حتماً بايد ريجن اون فيلم، بازي PS2 يا PSone با PS3 شما يکي باشد، به فرض اگر فيلمي داشته باشيد که ريجنش PAL باشد و دستگاه شما NTSC/UC باشد، دستگاه قادر به اجراي فيلم نيست.
در ايران چون فيلمهايي که هست همه از دوبي و کشورهاي همسايه وارد ميشه، اکثر فيلم ها ريجنشون PAL هست. از اونجايي که PS3 دستگاه خيلي خوبي براي Play کردن فيلمهاي Blu-Ray به حساب مياد، بهتر هست که ريجن PS3ـي که ميگيريد PAL باشه که بتونه اين فيلمها رو اجرا کنه. ( اگر اهل فيلم ديدن نيستي که هيچي )
قضيه ي اعداد اين ريجن ها چيه ؟ ( مثلاً ميگن ريجن PAL، ريجن 2 هست و ... )
اين ريجن هايي که گفتم همشون يک عدد هم دارن، که اين اعداد به اين صورت هست:
ريجن NTSC/UC ريجن 1 هست.
ريجن PAL ريجن 2 هست.
ريجن NTSC/J ريجن 2 هست.
ريجن NTSC/ASIA ريجن 3 هست.
اين اعداد معمولاً به صورت يک عدد بر روي يک کره نشون داده ميشن.
از کجا بايد تشخيص بديم که ريجن دستگاه ما چي هست ؟
بالاي جعبه ي دستگاه هم عدد ريجن رو نوشته و هم اسم کامل ريجن که NTSC/UC هست يا...
از کجا بايد تشخيص بديم که ريجن بازي ما چي هست ؟
ريجن بازي رو از دو راه ميتونين تشخيص بدين:
1- روي بازي اگر درجه ي سني به صورت Tenn و Mature و ... بود، بازي UC هست. اگر روي بازي 15+, 3+ و ... بود، بازي PAL هست؛ اگر روي درجه ي سني کلمات ژاپني ديدي، بازي J هست و اگر روي بازي هيچي نديدي ، بازي آسيا هست.
2- اگر وسط بازي رو ببيني روي يک کره ميبيني که روش 1 عدد هست، اون ريجن بازي هست
آيا اين ريجن ها که گفتي براي همه چيز صدق ميکنه ؟
خير، اينهايي که من گفتم فقط براي بازي بود. فيلمها به جاي عدد ممکن هست با حروف انگليسي ريجنشون مشخص بشه.
ريجن کد َA : قاره آمريکا ، آسياي شرقي و جنوبي
ريجن کد B : قاره آفريقا ، اروپا ، اقيانوسيه ، خاورميانه ، کشورهاي وابسته به فرانسه و گرينلند.
ريجن کد C : اسياي مرکزي و شمالي ، مونگوليا ، روسيه و جمهوري چين
خب از اونجا که ps3 ntsc/uc در قاره آمريکا عرضه ميشه پس BD با ريجن کد A ميخونه
ps3 ntsc/j در ژاپن و کشورهاي جنوب شرق آسيا عرضه شده پس BD با ريجن کد A ميخونه
ps3 PAL چونکه در اروپا و خاور ميانه و افريقا عرضه ميشه BD با ريجن کد B ميخونه
بابا خیلی باحاله این Firmware
اگه قرار هست BAN هم بشم بزار بشم. نشم و بازی هم نکنم به چه دردم می خوره. دیشت تا صبح گذاشتم DEMO دانلود کنه. هیچ مشکلی نداشت. صبح بیدار شدم خاموش کردم دوباره روشن کردم بی هیچ مشکلی Sign in شد.
به نظر من حتماً نصبش کنید ==>PS3ITA CFW
حتی نیاز به DNS خاصی هم نداره. کاملاً معمولی تنظیم میشه. با همون تنظیمان یک کنسول دست نخورده.
از کجای میشه فهمید که ورژن دستگاه چیه ؟؟؟ (مثلاً 3.55 هست یا 3.56 و ...)
ممنوننقل قول:
مبارک باشه دوست عزیز.
چند گرفتی؟ چند گیگ؟
اگه من باشم اول Little Big Planet بازی میکنم.
خیلی باهاش حال میکنم.
ایشالا منم 1 ماه دیگه به جمع شما خواهم پیوس
والا من فت 40 گیگ اکبند گرفتم 320 تومن با ورژن 2.80 :31:
انشالله شما هم بخرید چون الان گزاشتمش کنار ایکس باکسم برتری هاش بیشتره
بايد تو منوهاي كنسول بري---راحت پيدا ميشه---گزينه=system informationنقل قول:
کسی میدونه eboot اوریجسنال بازیهازو از کجام یشه دانلود کرد؟
parham (اگه اشتباه نکنم) دیگه جیه؟
دوستان برای من یک مشکل پیش اوده
من آپدیتم مشکل دار شد بعد درستش کردم حالا که با یوز قبلیم میخوام برم توی بازی به ترافیها گیر میده و از بازی میاد بیرون لطفا کمک کنید تمام سیو هام توی اونه
سلام به همه.
میخواستم بدونم که کنترلر(دسته) ps3 قاعدتا باید چند ساعت تو شارژ باشه که فول بشه و با اون شارژ چقدر میشه باهاش بازی کرد و اینکه مثل موبایل باید تا وقتی کاملا خالی نشده شارژش نکنیم و تا وقتی هم که کاملا شارژش پر نشده از برق نکشیم؟
یه بار به اینترنت وصل بشید تروفی هاتون رو سینک کنید احتمالا درست می شه ! البته اگه توضیح بهتر می داد ، بهتر بود یعنی چی آپدیتم مشکل دار شد و درستش کردم !!!نقل قول:
پر شدنش حدود یک ساعت و نیم طول می کشه ، حدود هفت هشت ساعتم کار می کنه شایدم بیشتر من وقت نگرفتم هیچ وقت هر وقت داشت خالی می شد شروع می کنه به چشمک زدن وصلش کنید شارژ شه !نقل قول:
setting>system setting>system informationنقل قول:
همین...............
چون من cfw 3.55 استفاده میکنم نمیتونم به اینترنت وصل شمنقل قول:
یک نرم افزار نصب کردم دستگاه ریستارت شد و دیگه بالا نیامد بعد درستش کردم و حالا یوزرم مشکل دارشده و ترافی بازی ها رو لود نمیکنه
آقا مبین نت که خیلی خوبه!(البته من شاتل دارم ولی شاید مبین نت گرفتم!)نقل قول:
شما یه 512 بگیر 20 گیگ 35000 تومان!!:18: من دارم 1 مگ میگیرم 3 گیگ 20 تومان!!:41:
برا اینم که بهت نمیدن بگرد ببین تو فامیل دارید کسیو که دانشجو باشه؟ اگه آره کارتشو یه کپی بگیر پشت و رو(البته هماهنگ کن اول ببین مبین نت کارت قبول میکنه یا نه! چون شاتل که قبول میکرد!) برو یه 512 بگیر! منم همینجوری 1 مگ گرفتم کارت پسر داییم و کپی کردم!
داداش 3.60 هم که اومد! چجوری میرین؟نقل قول:
سلام دوستان
من رفتم یه ps3 اسلیم 320 گیگ پال گرفتم که جهان دو هست به قیمت 460
.به نظر شما خوب خریدم یا گرون؟
راستش از 2 روز پیش که PSN دچار تغییرات شد این هم دیگه کار نمیکنه. فعلاً هیچ برنامه با CFW نمیتونه به PSN وصل بشه ولی خبر های خوبی اومده.نقل قول:
اول اینکه kakaroto بک باگ سخت افزاری تو CPU PS3 پیدا کرده که با استفاده از اون میشه همه Firmware های آینده رو هم Jailbreak کرد. ئلی این به معنای استفاده از PSN نیست.
اما در باره PSN همون تیم C4eva که داره رو DVDRom های xbox360 کار میکنه، قرار شد بعد از تموم شدن کارشون کار روی BD- Drive PS3 رو شروع کنن تا بشه BD کپی اجرا کرد و بدون مشکل به PSN هم وصل شد.
اصلا اینا کلا اشتباه کردن که همه ی وقت و هزینه و سمینارو همایش و Mode Chip و ... رو صرف -- OS دستگاه کردن !!نقل قول:
از همون اول باید شروع میکردن روی درایو دستگاه کار کردن , که مطمئنا تا الان هم به جواب رسیده بودن.
سلام بچه ها یه مشکلی برا من پیش اومده هر کی میدونه فوری بگه
پلی استیشن رو کپی خور کردم با نرم افزار کاستل فریور 3.55 .بعد امروز رفتم حدود 10 15 تا بازی ریختم روی یه هارد مخصوص بعد اومدم نصب کنم توی پلی استیشن از هیچ طریقی گزینه ای نیست که نصب کنم کسی میتونه راهنمایی کنه؟این صفحه مربوط به کپی بازیها:
اصلا هیچ اسمی نمیاره! هر دکمه ای هم که میزنم هیچ کاری انجام نمیده!
اینم لیست بازیهای درون هادرم که فقط هم بازین یعنی چیز دیگه ای قاطیشون نیست که مانع خوندن بازیا توی پلی بشه:
توی هر فایل هم چند تا فایل دیگس عکس و فایل زیپ و اینجور چیزا حالا من چه جوری نصب کنم اینارو؟
سلام
آقا من میخوام کنسولم رو ه ک کنم نمیدونم دانگل بگیرم یا با این نرم افزاره ه ک کنم.....!!!
فریمور دستگام هم 3.15 هه و کنسولم 80 گیگ فت psn هم برام مهم نیست نمیخوام....
هارد هم 500 خوبه دیگه نه وسترن دیجیتال برند خوبیه.....؟؟؟؟
توی هاردت یه پوشه ای به نام games یا gamez بساز و بعد بازی ها رو تو اون کپی کن از نرم افزار rogo استفاده کننقل قول:
سلام بچه ها یه مشکلی برا من پیش اومده هر کی میدونه فوری بگه
پلی استیشن رو کپی خور کردم با نرم افزار کاستل فریور 3.55 .بعد امروز رفتم حدود 10 15 تا بازی ریختم روی یه هارد مخصوص بعد اومدم نصب کنم توی پلی استیشن از هیچ طریقی گزینه ای نیست که نصب کنم کسی میتونه راهنمایی کنه؟این صفحه مربوط به کپی بازیها:
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 824x620.
اصلا هیچ اسمی نمیاره! هر دکمه ای هم که میزنم هیچ کاری انجام نمیده!
اینم لیست بازیهای درون هادرم که فقط هم بازین یعنی چیز دیگه ای قاطیشون نیست که مانع خوندن بازیا توی پلی بشه:
توی هر فایل هم چند تا فایل دیگس عکس و فایل زیپ و اینجور چیزا حالا من چه جوری نصب کنم اینارو؟
از نرم افزار --نقل قول:
سلام
آقا من میخوام کنسولم رو ه ک کنم نمیدونم دانگل بگیرم یا با این نرم افزاره ه ک کنم.....!!!
فریمور دستگام هم 3.15 هه و کنسولم 80 گیگ فت psn هم برام مهم نیست نمیخوام....
هارد هم 500 خوبه دیگه نه وسترن دیجیتال برند خوبیه.....؟؟؟؟
توی پوشه ی همین هاردم؟خوب وقتی گیم رو ایجاد کردم دوباره بازیا رو بریزم اون تو؟مثلا اینجوری؟:نقل قول:
همین؟اگه منظورتون این نبوده یعنی نفهمیدم میشه کامل توضیح بدید؟
اتفاقاً اونا 5 سال گذشته رو همش رو همین BD-Drive وقت گذاشتن و فکر میکردن مثل Xbox میشه یک بلایی سرش آورد ولی خوب نشد که نشد و قضیه OS اومد وسط.نقل قول:
اینکه دوباره الان میخوان اینکارو کنن قکر کنم ترکیبی از CFW و BD-Drive باشه
شما همه Folderهای بازی هاتو CUT کن توی یک Folder به نام Gamesنقل قول:
مسیر بازی ها باید اینجوری باشه مثلاً:
L:\GAMES\_Assassins Creed Brotherhood\PS3_GAME
هر Folder حتی خالی تو Games باشه برنامه بهت اسمش رو نشون میده.
اونایی که اولش _ داره یعنی از رو هارد اکسترنال قابل اجرا نیستن ( ممکن هست رنگشون هم فرق کنه تو برنامه ) و باید حتماً کپی بشن تو هارد خود دستگاه، که کافیه رو اسم بازی دکمه دایره رو بزنی
دانگل یک روش قدیمی هست. CFW روش جدیدتر بی دردسر تر و ارزان تری هست.نقل قول:
پیشنهاد من استفاده از Kmeaw FirmWare هست.برای برنامه منیجر هم Gaia manager یا Multiman
بله عزیزم میدونم :31: آخه همین 5 سال پیشی رو که میگی مشکل سر 7 طبقه امنیتی تو درایو و دیسک ها بود که گذشتن از هر کدومشنقل قول:
برای هکرها هم سخت بود و هم هزینه ی زیادی رو در بر داشت.
واسه همین منصرف شدن تا کی !؟ تا زمانی که Geohot داشت با کنسول ور میرفت که چند تا حفره پیدا کرد و اونو به صورت یک File HEX
ذخیره و به هکرها معرفی نمود که در واقع استارت کار از اونجا خورد.
من بعید میدونم کار به CFW ها ادامه پیدا کنه !! چون Sony شرکت بی جنبه ای هست و مطمئنا کار های غیر عقلانی زیادی ممکنه انجام بده.
احتمالا با ورود ModeChip ها یا شایدم New Drive ها روبهرو باشیم چون در کل هرجوری هست باید به یک صورتی OS دستگاه رو Stealth
نگه داشت .
من میگم کاش همینطوری ادامه میدادن و -- درایو رو به سامان میرسوندن !
دقیقا همین کار رو کردم بازم هیچ بازی رو نمیاره اینم فولدرام:نقل قول:
درست بود که؟
بازم توی پلی 3 چیزی نشون نمیده!
اگه خودت CFW ریختی پس باید بلد باشی اینایی که میگم رو.نقل قول:
یک manager دیگه نصب کن مثل Gaia manager.
اگه حل نشد ofw بریز دوباره Cfw بریز حل میشه.
اگه دادی بیرون CFW بریزن که قبلاً هم گفتم اشتباه می کنی اگه این کارو بکنی چون همچین مواقعی دستت تو حنا میمونه:21:
نقل قول:
شما که خودت استادی پس چرا پست انحرافی میدی داداش؟ :10:
نقل قول:
شما هاردت به صورت FAT32 فورمت شده ؟؟؟
نه NTFS هستنقل قول:
فورمت هم نکردم تا حالا
---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
نه دیگه دادم بیرون. 25 تومن نمی ارزه دستگارو خراب کنم چون سر در نمیارم کهنقل قول:
فردا هم میخوام برم همونجا بقیه بازیا رو بگیرم میگم چه جوری باید نصب کنم.نه بابا تو حنا نمیمونه آشناست:31:
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
نه دیگه دادم بیرون. 25 تومن نمی ارزه دستگارو خراب کنم چون سر در نمیارم کهنقل قول:
فردا هم میخوام برم همونجا بقیه بازیا رو بگیرم میگم چه جوری باید نصب کنم.نه بابا تو حنا نمیمونه آشناست:31:
بالاخره كالكشن پرنسو خريدم---يه مغازه تو توپخونه واسم آورد---با قيمت خيلي بالا!!!
در نگاه اول آدم از وضوح تصوير حيرت ميكنه!!!اما وقتي كمي بازي كردم حالم گرفته شد!!!
اول اينكه دموها (فيلم) با همون كيفيت قبلي بود!!!ثانيا اون تيزيها و به قولي تكسچرها بهبود نيافته بود و شايد هم به مقدار جزئي!!!(خيلي برام مهمه بود كه بهبود پيدا كنه)
نكته مثبتش وضوح بالا و روانتر شدن بازي و تو نسخه دوم وقتي پرنس ضربه ميزنه شمشيرش سايه آتيشي داره----حالت سه بعدي هم بهش اضافه شده---
خلاصه فكر ميكردم گرافيك خيلي بالاتري رو ببينم!!!(شايد توقع من بالاست) به هر حال بد نيست و از قبل بهتر شده----
هارد NTFS ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اصلاً حواسم به این نبود فکر می کردم لا اقل اینو میدونی. هارد باید فقط FAT32 باشه .
کسی امار مانیتور 3Dیا TV 3D رو داره؟ ارزنترینی که میشه پیدا کرد چیه و چقدر قیمت داره؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
پست انحرافی چیه قربونت برم :31:نقل قول:
شما سالاری :10:
==========
دوستان اینجا کسی هست که بعد از -- کردن کنسول چه به روش Dongle و چه به روش CFW تغییراتی در Cooling دستگاه دیده باشه ؟؟
مثلا دستگاه داغ تر بشه , صدای دستگاه بیشتر شده باشه , باد داغ تری بیرون بیاد ؟؟؟
مشکلی پیش اومد سعید؟نقل قول:
من اینو شنیده بودم که فشار میاره به کنسول!
چیزی شده حالا؟
سعید جان روز های اول که تازه هکش کرده بودم کنسول داشت خودشو میکشت ولی بعد از چند بار روشن خاموش شدن درست شد ولی الان هم هنوز احساس میکنم یه کمی داغ تره نسبت به قبل:41::41:نقل قول:
دوستان اینجا کسی هست که بعد از -- کردن کنسول چه به روش Dongle و چه به روش CFW تغییراتی در Cooling دستگاه دیده باشه ؟؟
مثلا دستگاه داغ تر بشه , صدای دستگاه بیشتر شده باشه , باد داغ تری بیرون بیاد ؟؟؟
نقل قول:والا بچه ها من الان 2تا PS3 Slim دستمه :نقل قول:
1.بدون --
2.-- شده با CFW .
دستگاه اول تو داشبورد خوده کنسول هیچ افزایش دمایی رو نداره و حتی اگه 3 ساعت هم روشن باشه تو میحط داشبورد مشکلی نداره
دستگاه دوم توسط خودم باز شده و به جای خمیر اصلی از خمیر نقره استفاده شده که خب مسلما بهتر هست, اما تو محیط داشبورد با افزایش دما و سرعت گردش FAN مواجه میشه. البته این افزایش دما حدود 1 ساعت طول میکشه تا خودش رو نشون بده.
من الان میخوام ببینم که کس دیگه ای هست که به همچین چیزی بر خورده باشه !؟
دوستان اگه واسشون مقدور هست حتی اگه شده کنسول دوستشون رو بگیرن یه تست کنن .
ممنون.خوب دیگه باید یکی بهم بگه تا بدونم مطمئنا شما هم از اول نمیدونستی یکی گفته بهت:31:الانم شما بهم گفتی فهمیدمنقل قول:
مرسی
خوب بچه ها با هزار بدبختی کلی بازی رو ریختم روی هارد کامپیوترم و اومدم فورمت کنم هارد رو به دو طریق بیشتر انجام نمیده که:
NTFS
و
exFat
فت 32 نداره. سایز های مختلفی هم داره 32 کیلوبایت 64 کیلوبایت و ...یه 10 تا سایز داره.بازم به این فت تغییر دادم یه بازی رو ریختم که امتحان کنم دیدیم پلی 3 بازم چیزی نشون نمیده ایندفعه دیگه مشکل از چیه
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
یه فلش دارم یه بازیه کم حجم ریختم روش اجرا کرد روی پلی 3. فت 32 بود.اما خوب این هارده که گرفتم نداره مطمئنا یه برنامه ای هست بتونم فورمتش رو عوض کنم اگه نباشه که 80 هزار تومن هارد رو باید بندازم دور
خود یارو گفت همینا خوبه بگیر...برنامشو کسی نداره تبدیل exfat به Fat32
این پست من هیچ ربطی به اینجا نداره و در عین حال اسپم هم نیست :
عیدتون مبارک :11: