با سلام
اساتید چند تا بازی سوم شخص خوب تو مایه های مکس پین و Tomb Raider برای پی سی معرفی کنید .
اگر بازی هم هستش تو مایه های Prince of Persia معرفی کنید .
با تشکر
Printable View
با سلام
اساتید چند تا بازی سوم شخص خوب تو مایه های مکس پین و Tomb Raider برای پی سی معرفی کنید .
اگر بازی هم هستش تو مایه های Prince of Persia معرفی کنید .
با تشکر
سلام دوستان چندتا بازی وسترن باحال معرفی میکنید ؟
بهترین بازی Red Dead Redemption هست تو این سبک.نقل قول:
البته برای PC نیومده.
میتونین Call of juarez نسخههای 1 و Bound in Blood رو امتحان کنین
Gun هم هست یکم قدیمیه ولی بازیه خوبیه.
Borderlands هم یکم تمه وسترنی داره ولی اون وسترنی که تو ذهنتونه نیست.
Gears of War 1 (سبک شوتر سوم شخص) - Batmanهای Rocksteady (سبک Action Advanture) - برای Prince of Persia هم میتونی Assassins Creed رو امتحان کنی اگه بازی نکردی، یا Darksiders تو این سبک (کلا به بازیهای H&S شباهت زیادی داره)نقل قول:
Alan Wake هم حتمی بگیر سازندهی Max payne 1 و 2 ساختش. (Remedy)
یک سری هم میتونی به بازیهای Open World مثل GTA یا Saints Row یا Just Cause و Prototype اینا بزنی، شاید از یکیش خوشت بیاد (پیشنهاد میشه Just Cause 2 یا GTA IV رو امتحان کنی)
(تو سبک Hitman اکشنتر هم خواستی Splinter Cell Conviction هست که هم اکشن خوبی داره هم مخفی کاری)
البته اینا همش برای PC بود وگرنه اگه PS3 داری خوراکت Uncharted هست.
این آنچارتد چه قدر قشنگه ؟ ارزش خریدن داره ؟نقل قول:
حتما باید هر سه تا شمارشو داشت تا از داستانش سر درآورد یا نه هر شماره اش یک داستان به خصوص رو روایت میکنه ؟!
مرسی
اگه PS3 داری و این بازی رو بازی نکردی نصف عمرت بر فناست :دینقل قول:
بسیار بازی قشنگیه و توی اکشن ماجراجوییها جزو بهترینها محسوب میشه.
نه داستانشون ارتباط خاصی فکر نکنم داشته باشه باهم (من نسخهی 2 رو بازی کردم فقط) ولی اگه میخوان شروع کنین از همون 1 شروع کنید بهتره چون ارزش تک تک پولی که واسش میدین رو داره :دی اگرم میخواین ارزونتر در بیاد 2 و 3 رو بگیرین.
سلامنقل قول:
لينك دانلودي چيزي داري ؟
ازين سري بازي هاي مود هست كه بايد براي باربي ها لباس انتخاب كنيم ، اونا هم خوبن چيزي ميشناسيد معرفي كنيد !
سلام
من بازی riotball ورژن 1.5 رو میخوام . اگه کسی داره لطفا برام بفرسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه لینک دانلودشو هم دارید بفرستید ممنون میشم. البته حتما کرک باشه چون نسخه دمو رو خودم دارم
اگه این بازی رو دارید برای من هم بفرستید و لطف کرک باشه چون نسخه دمو رو خودم دارم و تا چند مرحله بشتر نمیشه بازی کردنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
فکر کنم کمتر کسی بازی The guild 2 renaissance را بازی کرده باشه.بازی قدیمی ای هستش ولی خیلی جذاب هستش میخواستم ببینم کسی که این بازی را کرده بازی ای توی این سبک می شناسه؟
سلام این تاپیک Walking Dead کجا شد ؟
هر چی میگردم پیدا نمیکنم . در ضمن سیستم search سایت خیلی ضعیفه امکانات بالا نداره .
باید تو قسمت جستجوی تالار سرچ میکردی.نقل قول:
یعنی کسی نیست این بازی riotball v1.5 رو داشته باشه و برامون بزاره تا ما هم استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته کرک باشهنقل قول:
سلام بازی میخوام کیفیت بسیار بسیار بالا در اینحال بسیار ساده(واسه laptap i7 geforce635)
تو مایه های کراش و انگریبردز
بازی بتلفیلدنقل قول:
چه تاپیک خلوتینقل قول:
VIRTUAL POOLنقل قول:
درود
یه بازی 2 نفره برای PC میخواستم.(بجز فوتبال)
مثل ماشین یا هر چیز دیگه ای.(با 2 تا جوستیک می خوایم بازی کنیم و بازی تحت شبکه نمی خوام)
کسی سراغ داره ؟
سپاس:n16:
هیچکی نیست جواب بده:n13:
عادت می کنی :n09:نقل قول:
هیچکی نیست جواب بده:n13:
ـــــــــ
سلام بچه ها کسی لینک سایریا رو نداره ؟
روی PC تا اونجایی که حافظم قد میده از ماشین عنوان Split/Second رو پیشنهاد می کنم وقتی دو نفری وارد مدهاش بشید واقعا بازی زیبا و هیجان انگیزی هستشنقل قول:
و Splinter Cell: Conviction رو هم پیشنهاد می کنم سبکش مخفی کاری اکشن هستش که یک مد مخصوص داستانی جدا برای دو نفری بازی کردن داره و لذتش حرف نداره
یعنی هیچ کی اینو نمیشناسه ؟!نقل قول:
Street Fighter------------>مبارزه ایهنقل قول:
Virtua Tennis------------->تنیس و یکی دیگم تنیس بود اسمش یادم نیس فک کنم این بود top spin
بقیشم که ناظر محترم گفتش:n02:
همون اردکی که توی حالت عادی خوشحال و خندان بود، موقع تیر اندازی خیلی جدی و عصبانی:n02:نقل قول:
Crazy Drake
سلام خدمت دوستان ...
من یه هفته هست xbox360 خریدم... از دو سال پیش شنیده بودم که rdr بهترین بازی تاریخه و یه معجزه هست و از این جور چیزا... امروز با صد تا ذوقو شوق رفتم rdr رو گرفتم تا به آرزویچندین و چندسالم برسم... اما اصلا از گرافیک بازی خوشم نیومد... حالم بد شد... به حدی که تصمیم گرفتم کنسول رو بفروشم... گرافیکش خیلی کارتنی و یه طوری بود... حتی به پای ضعیف ترین بازی های پی سی هم نمی رسید...(یادمه gun که مال عهد بوقه از این بهتر بود)(ضمنا بگم بازی رو روی LCD tv و full hd بازی کردم)می خواستم بپرسم Xbox همه بازی هاش این طور کارتونی و غیرواقعی هستن؟یعنی بازی نداره که
گرافیکش شبیه پی سی باشه؟
یادمه L.A.NOIRE و FABLEIII رو که روی پی سی بازی کردم هم همین گرافیک کارتنی رو داشتن چون از نسخه کنسول پورت شده بودن برا پی سی....
حالا خواهشا کمک کنید لطفا
دوستان بازی resident evil 6 روی ps2 اجرا میشه یا فقط ps3?
کدومش ورژنش روی ps2 اجرا میشه؟
سبک گرافیکی یه بازی به قدرت سخت افزاری کنسول ربطی نداره که!!نقل قول:
شما بازیهای انحصاری این کنسول مثل Gears of Wa3 , Alan Wake یا بازی های مولتی پلتفرم مثل Far Cry 3 و Spec Ops رو انجام بدید نظرتون عوض میشه.
RE 6 روی PS2 اجرا نمیشه.نقل قول:
Resident Evil: Dead Aim
Resident Evil Outbreak
و
RE4 روی PS2 عرضه شدن.
لطفا بازی هایی رو که توش میشه پول در آورد و خرجش کرد (مثلا برای خرید سلاح و لوازم و آپدیت و ...) معرفی کنید
همه ی سری های GTA و JUST CAUSE و Scareface و Far Cry و Metro و Stalker و ِ Dishonored و ... رو بازی کردم.
شدیدا دنبال بازی تو این سبک میگردم.
کمک کنید
سلام بچه ها
آخرین نسخه مورتال کومبات اسمش چیه؟
با توجه به جهان باز بودن بازی هایی که گفتی:نقل قول:
سری Prototype
Mortal kombat 2011نقل قول:
جهانش باز باشه یه بسته مهم نیست فقط میخام پول توش نقش زیادی داشته باشه.
Prototype رو زدی ب بدن؟؟نقل قول:
اگرم آره که Sleeping Dogs پیشنهاد بعدیه منه واسه تعطیلاته آخر هفتت!!: )
prototype رو نه.اما sleeping dogs رو آره.خوشم نیومد.به نظر من خوب نبود.در مقابل GTA و حتی Scareface که خیلی قدیمی تره حرفی واسه گفتن نداره
یعنی بازی دیگه ای نیست اصلا؟
شما هیچ بازی ای رو با GTA مقایسه نکن،چون آسه این سبکه!!!نقل قول:
سری مافیا و پدرخوانده هم هستن...
اگه هم کنسول داری RDR رو هیچ جوره از دست نده!!
کنسول ندارم.mafia va godfather رو هم بازی کردم.هرچقد گشتم هیچ بازی ای پیدا نکردم
پس سری AC رو هم بازی کردی با این اوصاف: )نقل قول:
توم رایدر جدیدم بر اساس پول و آپگرید میچرخه...
دیگه خود دانی:دی
دمت گرم مرسی ببخشید اذیتت کردم.
L.A Noire رو بازی کردید ؟نقل قول:
سازندش هم همون راک استاره فیزیک انجینش هم هاووک هست که یکی از بهترین فیزیک انجینهاست . موتورش هم همون موتور کاستومایز شده GTA هستش .
L.A.NOIRE واسه کامپیوتر هم هست؟اون هم توش پول دخیله.
Tomb Raider رو زدم واسه دانلود اما فکر نکنم تو لپ تاپم بیاد.اما دانلود میکنم داشته باشم هروقت PC خریدم یا لپ تاپو عوض کردم بازی کنم
بله برای PC هم هست .نقل قول:
ولی سیستم پولی به اون صورت نه نداره .
شما Skyrim رو بازی کردی ؟نقل قول:
اگر نه که خیلی ضرر کردی بهت حتما توصیش میکنم تو سبک RPG هست
اگرم بازی کردی و تا آخرش رفتی و یه جورایی زیر و بم بازیو بدست آوردی ( البته به نظر خودت :n02: ) برو DLC هاشو بگیر دو تا DLC اصلی داره که هر کدوم یه خط داستانی جدا به بازی اضافه میکنن و یه DLC که یه سری قابلیت ها بهت میده مثلا میتونی آهن بخری ( یا خودت از معدن سنگ آهن استخراج کنی و به آهن تبدیلش کنی ) و باهاش میخ و چفت و ازین چیزا بسازی و با یه سری چیزای دیگه مثل خشت و شیشه و الوار و ... باهاشون خونه بسازی در ضمن تمام وسایل خونه رو با موادی که بدست میاری یا میخری میتونی بسازی . ( اگه لینکهای پرسرعت دانلود خود بازی و DLC هاشو خواستی یه ندا بده تا برات بزارم ) ، بعد از نصب DLC ها میتونی بعنوان یه بازی جدید که دو تا داستان متفاوت داره روش حساب کنی
برای رمز های بازی هم میتونی بهم بگی تا بهت هر چند تاشو خواستی بگم