pes آشغال :2:
بازم این pes مثل نسخه های قبلی افتضاحه
نمیدونم انگیزشون از این بازی چیه؟
ولی minight clup خیلی باحاله تا به اینجا به نظر من بهترین بازی ماشینی بوده
pes آشغال :2:
بازم این pes مثل نسخه های قبلی افتضاحه
نمیدونم انگیزشون از این بازی چیه؟
ولی minight clup خیلی باحاله تا به اینجا به نظر من بهترین بازی ماشینی بوده
بعد از 4.01 تنها فریمور کپی خور شده فریمور 5 هست که با مراجعه به تاپیک زیر میتونی نصب کنی و تغیراتش نسبت به قبا را ملاحظه کنی.نقل قول:
در مورد آنالوگ هم کم کم نرم میشه منم اولش که خریدم سفت بود 2 دور gow بازی کردم نرم شدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269484
برای فایل های pdf هم باید از برنامه booker استفاده کنی.
از لینک زیر دانلود و سپس نوسط یک برنامه فشرده ساز از حالت فشرده خارج کن و پوشه BOOKR MOD را داخل مسیر زیر کپی کن.
x:\PSP\GAME
سپس برنامه را از داخل psp اجرا کن.حالا میتونی فایل های pdf را با psp باز کنی.
لینک دانلود:کد:http://www.4shared.com/file/70096256/e4d433df/BOOKR_MOD.html?dirPwdVerified=4ac1960a
سلام
می خواستم ببینم با psp میشه تلوزیون ایران رو دید؟
راستش وقتی می گشتم یه وسیله دیدم که فکر کنم فقط تویه ژاپن کار می کرد. به بالای psp وصل میشد یه آنتن هم داشت.
تویه ایران پیدا میشه؟ اگه آره چند هست؟ کجا؟
این عکسشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون محمد جان ...:11:نقل قول:
متين جان مبارك باشه
این 4.01 میتونه بازی های تا امروز رو اجرا کنه ...؟ اگه بتونه ارزش نداره با DialUp نزدیک 30 مگ دانلود کنم ...نقل قول:
بعد از 4.01 تنها فریمور کپی خور شده فریمور 5 هست که با مراجعه به تاپیک زیر میتونی نصب کنی و تغیراتش نسبت به قبا را ملاحظه کنی.
و اینکه نرم افزار فایل منیجر براش وجود داره ...؟
ممنون ....:11:
نه دوست عزیر قابلیت دیدن تلویزیون نداره.نقل قول:
اون قطعه ای هم که گفتی فقط مخصوصه ژاپن هست و توی ایران هم اگه گیر بیاد کار نمیکنه.
قابلیت های کلی.گیم-آهنگ-فیلم-اینترنت
با خرید قطعات مخصوص قابلیت عکس برداری , فیلم برداری و gps
بله دوست عزیز 4.01 هم فریمور جدیدی هست.نباید یا بازی های جدید مشکلی داشته باشه.نقل قول:
برای سوال دوم هم توی تاپیک زیر یکم بگرد پیدا میکنی.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=231657
نمیشه متاسفانهنقل قول:
سلام
می خواستم ببینم با psp میشه تلوزیون ایران رو دید؟
راستش وقتی می گشتم یه وسیله دیدم که فکر کنم فقط تویه ژاپن کار می کرد. به بالای psp وصل میشد یه آنتن هم داشت.
تویه ایران پیدا میشه؟ اگه آره چند هست؟ کجا؟
این عکسشه
psp tv رو تو بازار پارسیان ولی عصر دیدم
قیمت 100 هزار تومن
یارو گفت کار می کنه............
ممکن هم هست کار کنه با این سیستم دیجیتالی که توی تهران و چند تا شهر دیگه راه انداختن من توضیحاتش رو خوندم مثل اینکه هرجا فرستنده دیجیتال باشه این گیرنده میتونه بگیره یخه چند ماهی هم هست که تهران راه افتاده تهران بگردی 100 گیرت میاد من چند ماه پیش اومدم تهران دیدم ولی کجا بود یادم نیست.(فکر کنم پشت شهرداری بود!!!)نقل قول:
راستی یادم رفت بگم فقط روی psp slim کار میکنه.
اگه پیدا بشه و کار کنه که عالیه. فکر کنم صد تومن بیرزه. ممنون.
راستی این gps رو با نقشه عرضه می کنن؟ نقشه های ایرانم گیر می آد؟
و اینکه انواع مختلفی داره؟ دقتاشون چقدر هست؟ من واسه کار نقشه برداری می خوام. خوبه؟
کلا این نشونه گیری gta مزخرف طراحی شدهنقل قول:
تو یه مرحلش که باید با اسنایپر کار کنی بیشتر از ده بار رفتم به خاطر این نشونه گیری افتضاح :2:
بستکی به پک اون gps داره مثلا بعضی ها با یک umd عرضه میشن که یک سری برنامه و نقشه داره اما یک سری نه.نقل قول:
نقشه های ایران را نه تا حالا هم مثل اینکه کسی نتونسته نقشه ایران را اجرا کنه.
اما برای بقیه کشور ها کامله.
حتی یک جایی خوندم برای ژاپن نقشه همه زمین های گلف هم داره.
برای نقشه برداری زیاد جالب نیست چون زیاد دقت بالایی نداره.مثل اینکه دقتش 5 متر هست یعنی 5 متر کم و زیاد میده که توی نقشه برداری این مقدار اشتباه هست نه خطا.
اینجوری که هیچ فایده ای نداره.نقل قول:
کلی پول بدی و همچین چیزی بگیری. کلا وسایل جانبی psp با اینکه سطح بالایی ندارن اما خیلی گرون تو ایران ، شایدم همه جا ، داره به فروش می رسه. مثلا واسه یه هدست معمولی باید سی تومنی پیاده شی. کیف psp هم که از ده تومن شروع میشه. نمی دونم چرا اینطوری. اما انگار باید سوخت و ساخت.:41:
در کل انگار توو ایران اونم با این قیمت اصلا خریدش مقرون به صرفه نیست.
همه وسیله های جانبی psp توو ایران و شاید اکثر کشور ها نسبت به کیفیت پایین و کارایی کمشون قیمت بالایی دارن.
مثلا بابت یه هدست معمولی باید تا سی تومن پیاده شی. خوباش رو که بی خیال.
یا کیف های محافظش از ده تومن شروع میشه. آخه یه دستگاه دویست هزار تومنی چرا باید وسایل جانبیش این همه گرون باشه؟
به هر حال ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز توی ایران این شکلی هست.متاسفانه هرکسی هر مقدار بخواد میفروشه.برای کشور های خارجی که پولی نیست.مثلا gps قیمت یک بازی umd هست.نقل قول:
اینم دوتا مدل دیگه از tv tuner برای psp که یکیش دیجیتال هست یکی دیگشم انالوگه برای شهر هایی که فرستنده دیجیتال ندارن.
راستی کسی از دوستان این هدفون وایرلس زیر رو توی بازار ندیده؟؟؟؟
این انالوگه رو کسی امتحان کرده ... اگه واقعا کار کنه خیلی خوب میشه ...نقل قول:
من که tv tuner یه جا دیدم یارو خودشم اشتباع اورده بود یعنی ماله ژاپن بود فقط
اگه بتونه تلویزیون ایران رو بگیره عالی میشه
نقل قول:
خیلی با حاله همه چیش یه ور
عکس :40:steve fox هم یه ور
من از استیو خیلی بدم میاد:2:نقل قول:
وقتی با دوستم بازی میکنیم همش با جین دخلشو در میارم(البته تو ps2):27:
کسی تا حالا با psp دو نفری بازی کرده؟ تو ایران این قابلیت وجود داره؟ اینترنت میخواد؟ کلا قضیش چیه؟
من بازی کردم چند بارنقل قول:
کسی تا حالا با psp دو نفری بازی کرده؟ تو ایران این قابلیت وجود داره؟ اینترنت میخواد؟ کلا قضیش چیه؟
اون مدلی که باید اینترنت وصل بشی تو ایران وجود نداره :دی
با wifi میشه بازی کرد به صورت شبکه
اين tv tuner اگه آنالوگش باشه كه حله. توويه ايرانم جواب مي ده. اما ديجيتالش فقط تويه تهران جواب مي ده. و قيمتش هم دور و بره صد تومني بايد باشه.
مي ارزه؟ يه تي وي كوچيكم فك كنم همين حدودا باشه!!!
ايرانه ديگه
ببخشيد زياد سوال مي كنم.
مي خواستم ببينم دي وي دي درايو براي psp وجود داره يا نه؟ چند روز ژيش يكي رو ديدم تويه اينترنت كه وسايل جانبي psp خودش رو مي فروخت. نوشته بود يه ديويدي درايو هم دارم كه 15 مي فروشم! همچين چيزي براي psp وجود داره؟
مطمعنی ...؟نقل قول:
اون مدلی که باید اینترنت وصل بشی تو ایران وجود نداره
یعنی اگه اینترنت وایرلس داشته باشی نمیتونی بعضی بازی ها مثل WormS رو آنلاین بازی کنی ...
این جوری که ربطی به کشور نداره ...
ینی این کار شدنیه؟نقل قول:
اگه دو تا psp داشته باشیم بدون دردسر میشه دو نفری بازی کرد؟ فاصلشون باید چقدر باشه؟
تازه 4 نفره هم ميتوني بازي كني boombermanpspرو ما با 4 تا pspبازي ميكنيم
باید اکانتشو بخری که تو ایران نیستنقل قول:
مطمعنی ...؟
یعنی اگه اینترنت وایرلس داشته باشی نمیتونی بعضی بازی ها مثل WormS رو آنلاین بازی کنی ...
این جوری که ربطی به کشور نداره ...
آره مثلا فیفا میشه 2 نفره بازی کردنقل قول:
ینی این کار شدنیه؟
اگه دو تا psp داشته باشیم بدون دردسر میشه دو نفری بازی کرد؟ فاصلشون باید چقدر باشه؟
یا بازی اکشن رو میشه 8 به 8 بازی کرد ...
دوستان من مي خوام محتواي يك dvd رو كه حدود 1 ساعت و نيم فيلم هست رو داخل psp بريزم حالا بهتره با چه فرمتي بريزم كه هم كيفيتش خوب باشه و هم اينكه حجمش بيشتر از 50 مگ يا كمتر نشه و از چه كانورتوري استفاده كنم؟
ممنون
آره ميشه . من خودم با رفيقم دو تايي فيفا ميزنيم .نقل قول:
دلیل اصلیم برای خرید PSP همین بود ...نقل قول:
باید اکانتشو بخری که تو ایران نیست
میشه بگش این اکانت رو باید از کجا خرید , از اون ور بگیرن این ور کار میکنه ...؟
وقتی هر بازی به سرورش وصل بشه چه نیازی به اکانته ... مثلا همین بازی wORMS تو کامپیوتر میشه مجانی آنلاین بازی کرد ...
یک سوال برام پیش اومده نسخه ی جدید برای psp می خواد بیاد؟ مثلا PSP 2 ؟؟؟
درضمن فکر کنم عمر psp دیگه کم کم داره تموم می شه چون دیگه خیلی بازی های شاخ براش نمی اد و کم کم ساخت بازیهاش هم متوقت می شه(اینجور نیست؟؟؟ )
تا 70 متر رو به راحتی جواب میده یکی از دوستان گفته بود من 100 متر رو هم امتحان کردم جواب داد ولی بیشتر نمیده.نقل قول:
ربطی به اکانت نداره فقط باید یه مودم وایرلس داشته باشی یا یه چیزی که اینترنت معمولی رو به وایرلس تبدیل کنه مثل مودم زیر .D-link Dsl2640tنقل قول:
نقل قول:
دلیل اصلیم برای خرید PSP همین بود ...
میشه بگش این اکانت رو باید از کجا خرید , از اون ور بگیرن این ور کار میکنه ...؟
وقتی هر بازی به سرورش وصل بشه چه نیازی به اکانته ... مثلا همین بازی wORMS تو کامپیوتر میشه مجانی آنلاین بازی کرد ...
مطمئنی رسول جان ؟نقل قول:
ربطی به اکانت نداره فقط باید یه مودم وایرلس داشته باشی یا یه چیزی که اینترنت معمولی رو به وایرلس تبدیل کنه مثل مودم زیر .D-link Dsl2640t
ایران در این زمینه تحریمه کلا
بازی های آنلاینشو نمیشه بازی کرد فک کنم
من که تا حالا جایی نه دیدم نه شنیدم که کسی بتونه از این شبکه استفاده کنه
نه دوست عزیز خبری از Psp 2 نسیت فکر نکنم هم حالا حالا ها بیاد.نقل قول:
نخیر هنوز خیلی از عمر psp باقی هست.تازه بازی های جدید توی راه هستند و سونی هم همین تازه گی ها psp3000 را معرفی کرد که خود همین 2-3 سال دیگه با بقای این کنسول کمک میکنه.
نقل قول:
نه علی جان فقط به یک اینترنت وایرلس نیازه.توی بازی سنتر بچه ها نوشته بودن بازی میکنن اما مثل اینکه با سری بازی های nfs موقع آنلاین بازی کردن مشکل داشتن.
دوستان کسی قطعه ای چیزی سراغ نداره برای تبدیل اینترنت به اینترنت وایرلس(البته به جز وای فای مکس و اکسس پیت)اخه وای فای مکس که کم گیر میاد نایابه اکسس پین هم گرونه 70 تومن.
من یک اشتباه کردم مودم از نوع وایرلس نخریدم.
همين توره كه دوستمون اقاي choory ميگ:11::10:ننقل قول:
پس اینطور ...
پس جریان بازی کپی و فریم ویر کپی خور و این چیزا چی میشه ؟
بازیه آنلاینه باید به سرور های سونی وصل شد
اینترنال ها خیلی ارزون ترن :نقل قول:
دوستان کسی قطعه ای چیزی سراغ نداره برای تبدیل اینترنت به اینترنت وایرلس(البته به جز وای فای مکس و اکسس پیت)اخه وای فای مکس که کم گیر میاد نایابه اکسس پین هم گرونه 70 تومن.
من یک اشتباه کردم مودم از نوع وایرلس نخریدم.
رایان صبا که خیلی هم گرون فروشه اینو داره 39 تومن میده ...
این یکی هم 29 تومنه و اکسترنال ...
خوشبختانه مستقیم به سرور بازی وصل میشه ...:20:نقل قول:
بازیه آنلاینه باید به سرور های سونی وصل شد
نقل قول:
اینها 100 درصد روی psp کار میکنن؟
آخه یک جا خواندم که باید با صورت اکسس پویت در بیاد تا با psp بتونید استفاده کنید.چند نفرم هم کارت شبکه وایرلس خریده بودند اما نتونسته باهاش کانکت بشوند.
با سلام اگر ممکنه
تمامی محصولات و مدلهای و مشخصات psp را بگویید
درسته ديگه بازي شاخ براي psp نمياد . حتي بازي هاي چند پلتفرمي كه براي همه كنسول ها هم مياد براي psp نمياد . مثل call of duty 5 - quantoum of solase - tom raider - sonic unlished و كلي بازي ديگه .نقل قول:
ولي كلا امسال بازي خوب هم براي psp زياد تو راه هست .