چطوری میتونم از Save ها پشتیبان تهیه کنم یا روی pc انتقال بدم ؟
چطوری میتونم از Save ها پشتیبان تهیه کنم یا روی pc انتقال بدم ؟
شما از یه راه میتونین از Saveهاتون کپی بگیرید !نقل قول:
میرین توی System Setting بعد توی Memory بعد هاردتون رو انتخاب میکنین و بعد قسمت GameS بعد روی
هر Save که خواستین Y رو میزنین و بعد کپی میگیرین ازش !
سلام .
دوستان من در زمینه xbox کاملاً مبتدی هستمو به احتمال قوی بعد امتحانات خرداد یکی می گیرم .
از اونجایی که سرم موقع psp خریدن کلاه رفت این بار اومدم اطّلاعات کاملی بگیرم .
سؤال اوّلم اینه که این 3 چراغ قرمز چیه ؟
2- برای اجرای بازی حتماً باید بازی رو نصب کنیم ؟
3- اگه باز ی از روی dvd اجرا بشه سرعتش پایین نمیاد ؟
4- آیا هارد رو می شه تعویض کرد ؟ یا مثل pc افزایش داد ؟
5- من شنیدم که اگه با بازی کپی بری تو اینترنت ایکس باکست سوت می شه . درسته ؟
6- تو تالار ::همه چز درباره کنسول ها:: خوندم که روشی برای تبدیل سی دی کپی به اصل هست ( البتّه شبیه ارجینال بشه ) . برای این کار حتماً dvd باید کپی بشه ؟ نمشه نشه ؟! و جایی برای فروش این دی وی دی ارجینال های کپی (!) هست ؟
انشا... بازم میام چون انقدر اطّلاعات می خوام که ...
ممنون
خدانگهدار
1. چیز خیلی بدی هستش که اگه بد شانس باشی و به عبارت بهتر از کنسولت درست استفاده نکنی میاد سراغت !نقل قول:
2. نه نصب بازی فقط به کمتر شدن صدای کنسول و بیکار شدن درایو کمک میکنه !
3. نه ولی اگه روی هارد نصب شه سرعت load بازی ها بیشتر میشه و بعضی بازی ها که باگ دارن باگ هاشون برطرف میشه !
4. شما یه permium 60GB بگیری برات کافیه ! ولی میشه عوض کرد هاردو ولی گرونه !
5. نه اگه بازیه شما Full Stealth patch باشه مشکلی براتون پیش نمیاد !
6. این سوالت یکم مبهمه ! فکر کنم منظورت همون Stealth Patch هستش !
موفق و پیروز باشی ...
تشکّر فراوان . فقط درباره این :
دقیقاً منظورم همینه . فقط اسمشو یادم رفته بود .نقل قول:
6. این سوالت یکم مبهمه ! فکر کنم منظورت همون Stealth Patch هستش !
یه سؤال دیگه هم همین الآن برام پیش اومد :
ایکس باکس چی می خونه و فرمتاش چیه ؟ ( مثلاً پی اس پی فیلم و عکس و بازی و موزیک می خونه و مثلاً فرمت فیلمش باید mp4 باشه .)
اینم تقریبا همه چی میخونه البته برای اینکه همه چی بخونه باید وصل شی به Live و یه Update حدود 3 مگ انجام بدی !نقل قول:
سلام
كسي آپديته سه مگي رو نداره؟
هيچ را ديگري وجود نداره كه به دونه وصل شدن به live اين رو گرفت و روي كنسول ريخت.
اگه منظورت update مربوط به پخش divx و avi هستنقل قول:
که حدودا 5 مگ حجمش هست
و نه
هیچ راهی جز وصل شدن به live و گرفتن اون از live نداره
منبع بازي سنتر هست كه ايشون منبع رو ننوشتن.
متاسفانه کنسولی که قرار بود 2 هفته ای به دست من بدبخت برسه بعد از یک ماه مشکلی جدی براش پیش اومده!نقل قول:
مثل اینکه چند روز پیش با کانتینر 52 تا کنسول به دست فروشنده محترم رسیده ولی هر 52 تا کنسول مدل core هستند! مدلی که دی گه کاملا منسوق شده!
هنوز که هنوزه خبری درست حسابی از فروشنده به دست من نرسیده و نمیدونم چی میشه کرد!
نمیدونم اونا سر فروشنده کلاه گذاشتند یا اینکه اشتباه فرستادند!
در هر حال من دستم از این قضیه کوتاهه و فقط شبها خواب xbox360 رو میبینم و روزها هم میام حرفهاتون رو میخونم و کلی غصه میخورم!
امیدوارم بعد از خوندن این مطالب نیاین بهم بگید دیدی گفتم از فلانی نگیر! امیدوارم شما هم بنده و بقیه دوستانی که خرید کردند رو درک کنید! خیلی واسم سخته!
خدا بهم صبر بده
دوست عزیز این شرایط شما رو من یکی درک میکنمنقل قول:
من هم تابستان 87 مرداد ماه بود که از اون یکی فروشنده خریدم
که خوشبختانه در عرض 1 هفته دستگاه بدون مشکل بدستم رسید
ولی همون 1 هفته که روال طبیعیش بود
حال درستی نداشتم چه برسه این مشلی که الان برای شما ها پیش امده
میدونم کدوم فروشنده رو میگی چون همون موقع هم ایشون کار میکردن
و خیلی ها ازشون کنسول خریدن و فوق العاده کار درست بودن
نمیدونم این سری چی شده که این طوری شده
انشا الله درست میشه و کنسول شما هم بدستتون میرسه
سلام دوستان يه سوال:مثلن اگه مانيتوري ورودي dviداشته باشه ميشه كابل hdmiرو به اين ورودي وصل كرد و كيفيت خوبي از مانيتور گرفت؟ در اين صورت ديگه نيازي به كابل vgaنيست؟(كنسول مورد نظر xbox360است!)
کسی جواب مارو نمیده دیگه کسی مارو دوست نداره ها بابا چند روز پیش یک سوال پرسیم چرا در داشبورد قسمت دیدن عکس زوم وجود نداره کسی راه حلی نداره به ما بگه
خیر شما میتونی با یه کابل hdmi to dvi کیفیت بهتری نسبت به کابل vga بگیری.نقل قول:
دوستان توي نمايشگاه E3 امسال چه لوازمي براي XBOX360 معرفي ميشه؟؟؟؟
ممكنه هارد با ظرفيت بالاتر و دسته با سنسور حركتي معرفي بشه؟؟؟
يا حق:11:
روح الله جان دسته با سیستم sixaxis رو معرفی میکنه چون من خودم مراحل تستشو تو اینترنت دیدم.نقل قول:
دسته مثل دسته ی کنسول Wii هست و فقط دکمه های اون فرق میکنه.
احتمال اینکه در نمایشگاه امسال کنسول Slime معرفی بشه زیاده .چون ماکروسافت تونسته 65 با نانومتری کردن gpu و cpu مشکلات 360 رو حل کنه فکر میکنم تو فکر این کار باشه.
ماکروسافت اگه هارد 1 ترابایتی هم بزنه هیچ فرقی نداره !!! تا وقتی یه راه ساده برای انتقال اطلاعات بین کنسول و PC رو بوجود نیاره هیچ فرقی نداره.
میدونی چیه رفیق !!؟؟ تجربه ثابت کرده که واسه هرچی بیشتر حرس بزنی از اون بیشتر فاصله میگیری !!نقل قول:
من میخواستم xbox بگیرم که یهو رفیقام اومدن گفتن که بریم مشهد ,ما هم جاتون خالی بلند شدیم رفتیم .گفتم xbox به درک بعد از اینکه اومدم میخرم.باورت نمیشه وقتی از مشهد اومدم فرداش رفتم دستگاهو گرفتم اونم نه arcade بلکه ELITE !!!!
حالا چرا این حرفو زدم واسه اینکه من واسه خریدن هرچی حرس زدمو هی عجله کردم دیر تر بدستش می آوردم.
شما هم مثل من بخیال شو ایشاا... زود بدستت میرسه.
---------------------------------------------------------------------------------------
دوست خوبم آقای 1987msb ممنون که زحمت کشیدید و اطلاعات کاملی رو واسه دوستان گذاشتید ولی برادر من این مطالب به این حجم به نظرت جاش اینجا بود !!!؟؟؟؟
شما میتونستی با قرار دادن لینک این مطالب در پست خودت هم کار مفیدی کرده باشی هم اینکه وقتتو هدر نمیدادی.
بازم ممنون.
پرمیوم 60 گیگ با برد فالکون ( اگه جاسپر می خواستم باید 2 هفته وای می سادم که حوصله نداشتم.)نقل قول:
با یک هدفون + کابل اتصال به TV و LCD
آدابتور و ...
270 هزار تومان
توصیه می کنم از فروشگاه نیما رو ز های شنبه و یک شنبه . دوشنبه خرید کنید فروشندش یک مرد جوونه که کارش بازی کردنه پایین ترین قیمت رو میگه و x360 رو هم نگاه می کنه و آبدیت و ... رو هم انجام میده بازی هاش هم عالی ان . و راهنمایی هم خیلی می کنه . خدا خیرش بده جنس بد به من که ننداخت.
پاساژ لباف ط پایین فروشگاه نیما
------------------------------
دیروز GOW رو بازی کردم ولی اصلا نمی تونم نشونگیری کنم آیا تنظیمی برای سرعت نداره ؟
در ضمن این بازی ninga blade زده رو دست گاد او وار ( شوخی کردم ولی خیلی باحاله)
RE5 هم حرف نداره .
در ضمن کسانی که brothers in arm را بازی کردن می دونن چرا بازی بیش از حد سخته ؟
مبارك باشه دوست عزيز......:10:نقل قول:
gow رو بعد از 2 ساعت بازي كردن قشنگ ياد ميگيري (من هم اولا مشكل نشونه گيري داشتم):46:
اصلا از سري bia خوشم نمياد.......
موفق باشي
يا حق:11:
این RE5 اولین بازی است که حس می کنم اگه همکاری نکنم باختم .
یه راهی برای پاک کردن کامل سیو ها اگه بگید ممنون می شم من از قسمت setting پاک کردم ولی بازم سیو بازی هست .
آقا امید فعلا هیچ تغییری در داشبورد نمیشه داد و تمام امکانات همونی هست که شما میتونی ازش استفاده کنی !!نقل قول:
به غیر از یکی دو تا آپدیت که اون هم واسه پخش فایلهای Media به کار میره.
سلام
من بازی dead or alive xtreme 2 رو با یک پچ دانلود کردم بعد طبق دستور خود اپلود کننده جلو رفتم بعد با clone رایت کردم که وسط رایت error میده و ناقص میمونه 2تا دی وی دی سوخته
کمک کنید
چند بار هم رایت کردم و کاملا با رایت بازی 360 اشنا هستم
مچکر
چرا پاک کنی حالا برو تو بازی new game بزن یا با یه پروفایل جدید !نقل قول:
تنها راه پاک کردن Save همونه ! میخوای بازی هارو از تو لیستتم پاک کن ببین چی میشه !
در ضمن Brother In Arms آخراش خیلی سخت تر میشه !
GeOW 2 هم که سرعت Sensitivity و پایین نیاری بهتره چون بعد از یه مدت عادت میکنی !
میتونی Local هم بازی کنی با Bot ها ! مثلا 2 تا تیم 5 نفره بشین بریزین سره هم دیگه اونم خیلی حال میده !
امکان داره ایمیجی که شما دانلود کردی مشکل داشته باشه .نقل قول:
شما بهتره اول ایمج رو با برنامه ی XDVDMulleter چک کنی و ببینی که مشکلی نداره و با برنامه ی Xbox_Backup_Creator ایمیجی رو که دانلود کردی رو رایت کنی.
پچی که همراه بازی هست دو فایل داره chr.afs wertwo.afsنقل قول:
ممکنه بخاطر پچ باشه ؟
من این دو فایل رو با xdvd با دو فایل هم نام replace میکنم
با xdvd چجوری بفهمم ایمیج سالم هست؟
ممنونم
دوست عزیز شما با XDVDMulleter وقتی یک ایمیج رو load میکنید باید توجه داشته باشید که تمام تیکهای سمت راست و مخصوصا تیکنقل قول:
ixtrerme خورده باشه .این به این معنی هست که ایمیج شما سالمه .
دوستان دی ویدی Aone برای بازیا 360 خوبن (برای رایت کردن و بازی کردن)
اینا چطورن memorex-datalife- t-gate
درایو من لایت ان هست
نقل قول:
aone و tgate خوبن این دو تا رایج هستن نسبت به اون دو تای دیگه که گفتی
سلام
چند سوال کمی تا قسمتی تکراری داشتم.
ولی اگه ممکنه صریح و بی پرده پاسخ بدید.:31:
1.برای بازی آنلاین مبلغ اکانت چقدر هست؟
2.آیا امکان انتقال سیو از کول دیسک به کنسول هست؟یا برعکس؟
با تشکر
1. شما اول 1 ماه free دارین ! بعد 3 ماه 26500 و 1 سال 55000 ! البته ممکنه کمتر ازین هم پیدا کنید !نقل قول:
2. فکر نمیکنم !
بچه ها چجوری هارد اکسترنال آداپتور دار رو به کنسولم متصل کنم که بشناسش؟
نقل قول:
دوست عزيز هارد پرتابل usb رو خود كنسول ميشناسه و ميتوني عكس..آهنگ..فيلم ..پخش كني.....
موفق باشي:10:
يا حق:40:
یکی از دوستای من هفته ی پیش از فروشگاه پیکسل تو گیشا xbox360 گرفته 650 هزارتومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
مدلی با همچین قیمتی هست؟(مثلا به مدل خاص)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اوه اوه ! چه مدلی گرفته ؟! خیلی گرونه بابا !نقل قول:
دوستان چند مغازه ی ردیف برای خرید 360 که کاملا
مطمئن باشه لطفا میشه پیشنهاد بدید
من یک هارد پرتابل آداپتوردار 1ترابایتی دارم ،به کنسول که وصلش می کنم نمی شناسش :(نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز منظور من هارد پرتابل usb هست........
شما با آداپتور هاردتون رو پرتابل كرديد به احتمال زياد به همين خاطر هست كه نميشناسه!!!!....
من تا حالا اينجوري تست نكردم ببينم جواب ميده يا نه...
موفق باشي :10:
يا حق:40:
هارد من هارد اکسترنال 1 ترابایت usb با مارک seagte هست،آداپتورم داره.من کاریش نکردم،مدلشه.نقل قول:
با عرض سلام حضور دوستان عزيزم.
لطفا آدرس فروشگاه نیما را بنويسيد...
با تشكر:46:
سلام
چند سال ديگر به عمر كنسول x360 مانده؟:5:
احتمالا 3 سال دیگه .نقل قول: