آره کار می کنه و نیازی به آنلاک مجدد نیست. فقط برای برگشت مجدد به جهانی باید USB لحیم کاری کنید.نقل قول:
Printable View
آره کار می کنه و نیازی به آنلاک مجدد نیست. فقط برای برگشت مجدد به جهانی باید USB لحیم کاری کنید.نقل قول:
اگه فریموری ویرایش بشه digital signature هواوی از روی فریمور حذف میشه و با کابل LAN فریمورهای بدون مجوز هواوی رو مودم اجازه آپدیت نمیده. پس در این صورت باز هم شما مجبور هستید مودم رو باز کنید و پورت USB بهش لحیم کنید تا از طریق بوت مودم، فریمور رو به صورت اجباری فلش بزنید و عوضش کنید.نقل قول:
من فریمور های وب رو ریختم رو مودم ! ولی نه با انتخاب ca نه با مایمو ،رو هیچ کدوم برای من نرفت رو حالت 4جی پلاس :|نقل قول:
ایرانسل : باند 7 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باند 3 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باند ها رو خودم تک تک انتخاب نکردم و گذاشته بودم رو حالت مایمو و ca
به نظر می رسد اسکرین شاتی که گذاشتند، فیک هستش و آرم +4G در کار نیستشنقل قول:
تعدادی قابلیت روی این فریمور فعال شده است
اطلاعات بیشتر در تاپیک مربوطه
بله
دقیقا طبق آمورش
-
دقیقاهمینطوره این مد شبکه برای اوپراتورهای خودشون بودهنقل قول:
اما خب میشود بدلخاه مدهای شبکه را براساس هردو اوپراتور ایرانسل و همراه اول ویرایش و اضافه کرد و همچنین مدهای CA + MIMO و فعال کردن بیشتر آپشنها روی فرمویر نهایی برای این مودم و بنظرم این ویرایش روی نسخه null باشد فقط اگر از کاربرها اینجا قصد دارن انجام بدن اعلام کنن که دیگه دوباره کاری نشود برای بقیه....
یعنی واقعا هیچ شرکتی صهیونیستی بظاهر چینی به این دقت و قدرت نمیتواند کل بازار موبایل و شبکه ایران را اینقدر خوب شخم بزند و تسخیر کند و طبیعتا بخاطر صهیونیست بودن موسس و سهامدارانشان از طرف دولت امریکا هم جریمه نشوند.
جناب بلوچی یک نگاه ساده به فریم ورک 'های وب' انداخته باشید قسمت های مربوط به 4.5G رو می بینید.نقل قول:
دوستان مودم من آنلاک شده مبین نته.سیم تی دی ایرانسل انداختم روش اذیت میکنه هی آنتن میره باید ری استارت کنم کسی راه حلی داره؟