دفتر همراه اولنقل قول:
اما اشتباه
چون جدیدا رومینگ با بسته هم فعاله
من خودم تازه ا همراه ابتر کپچ کردم!!
Printable View
دفتر همراه اولنقل قول:
اما اشتباه
چون جدیدا رومینگ با بسته هم فعاله
من خودم تازه ا همراه ابتر کپچ کردم!!
میتونید توی سایت همراه اول قسمت ترابرد ( برگشت فوری به همراه اول) تکمیل کنید و یا به نمایندگی های همراه اول برید و برگشت فوری به همراه اول درخواست کنید. معمولا 1 روزه انجام میشه.نقل قول:
یک مشکل رایتل اینه که در حالت 3G و 4G به شدت باتری میخوره و گوشی داغ میکنه. همراه اول خیلی از این نظر بهتره.نقل قول:
دقیقانقل قول:
منم این مشکل رو تو تبریز با رایتلش دارم :|
من فکر می کردم این مشکل ذاتی 3G و 4G هست. اما یک سیمکارت همراه اول انداختم، صبح تا شب 4G فعال بود. گوشی یک ذره داغ نکرد. عمر باتری هم حدود سی چهل درصد بهتر شد.نقل قول:
فهمیدم که مشکل از رایتل هست.
دوستان هدیه ترابرد به ایرانول اعتباری چیه؟
با ترابرد به ایرانسل میتوانید پس از خرید اولین شارژ برای سیمکارت جدید خود، ۱۰۰۰ مگابایت اینترنت همراه، ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه ایرانسلی و ۱۰۰۰ پیامک ایرانسلی رایگان با اعتبار ۷ روز دریافت کنید.نقل قول:
تا یک ماه پس از فعالسازی سیمکارت،هر زمان که مجموع مبلغ شارژتان به ۱۰,۰۰۰ تومان برسد، از یک هفته اینترنت رایگان بهرهمند میشوید.
اگه به طور دستی رایتل رو روی شبکه همراه اول قفل کنیم آیا درست میشه ؟نقل قول:
من انجام دادم ولی باز گوشی داغ میکنه . در همراه اول و ایرانسل گوشیم در این حد داغ نمیکرد.نقل قول:
من موفق نشدم. ظاهرا جاهايي كه شبكه رايتل وجود داره، نميشه از شبكه همراه اول استفاده كرد.نقل قول:
ضمنا جايي خوندم كه اين مشكل (داغ كردن گوشي و مصرف زياد باتري) ميتونه به ساختار سيمكارت هم مربوط باشه.
به نظر من موندن در رايتل هيچ توجيهي نداره. منتظرم كه بسته اينترنتم تموم بشه و برگردم به همراه اول.