دوستانی که با موبایل به اپلود سنتر وارد می شن، می تونید لیست فایل های اپلودیتون رو ببینید؟ من با هر مرورگری امتحان کردم پایین صفحه رو که لیست فایلها وجود داره رونمیاره(یعنی صفحه پایین تر نمیاد)
Printable View
دوستانی که با موبایل به اپلود سنتر وارد می شن، می تونید لیست فایل های اپلودیتون رو ببینید؟ من با هر مرورگری امتحان کردم پایین صفحه رو که لیست فایلها وجود داره رونمیاره(یعنی صفحه پایین تر نمیاد)
روی موبایل مود مشکل داره مرورگر رو روی دسکتاپ مود بزارید درست میشهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام ببخشید این فیلم رو هرچی میخواهم بفرستم روی شاتل لند، اپلود نمیکنه . چرا؟ اما فایل های 200 مگی مشکل نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
این لینک به ای پی حساسه، برای همین نمیشه انتقالش داد به شاتلند!
ببخشید منظور از حساس بودن چیست و راه حل مشکل چیستنقل قول:
سلام
چرا فایلهایی که منتقل میکنیم روی شاتل لند، حجم شون زیاد میشه؟!
یعنی لینک دانلود از سایت آپلودبوی (همین سایتی که شما دادی) فقط به وسیله شخص یا همون کامپیوتری که لینک دانلود رو تولید کرده قابل دانلوده.نقل قول:
ساده بخوام بگم در اون لحظه ای که شما روی دکمه دانلود یا تولید لینک سایت آپلودبوی کلیک کردی آی پی کامپیوترت مثلا 151.152.153.154 بوده و تا زمانی که ای پیت عوض نشده میتونی این فایل رو دانلود کنی.اما وقتی همین لینک رو میدی به شاتل لند، چون آی پی سایت شاتل لند یه چیز دیگست نمیتونه این لینک رو انتقال بده.
شما باید اول به وسیله سایتهای لیچری که از ÷آپلودبوی پشتیبانی می کنن مثل filegir لینکت رو مستقیم کنی، بعدش اون لینک مستقیم سایت مثلا فایلگیر رو که به آی پی حساس نیست ریموت کنی روی شاتل لند.اینجوری میتونی فایلت رو از شاتل لند بگیری.
خلاصه چاره کارت یه اکانت از سایتهای لیچر هست که از آپلودبوی پشتیبانی کنند.
یه چند بایت به عنوان هدر یا سرآیند به فایل اضافه می کنه که در بعضی مواقع مخصوصا اگر فایل از نوع آرشیو (rar یا zip و ...) چند پارتی باشه مشکل ایجاد می کنه.نقل قول:
اگر فایلی که دانلود می کنید ویدئویی باشه مشکلی پیش نمیاد.
این سایتهای مستقیم کننده تورنت وقتی مثلا 10گیگ فضا به شما اختصاص میده ، این فضا بعد از پر شدن با حذف فایل ها بازم در اختیار شما قرار می گیره یا با محدودیت حجم و خرید مجدد ترافیک روبرو می شیم؟
دوستانی که مطلع هستن در مورد این سایتها و مدل کارشون یه توضیحی محبت کنید.
در آخر هم اگه ممکنه یه سایتی برای مستقیم کردن و تکه کردن فایل از تورنت و یوتوب و .. که امتحانش رو پس داده معرفی کنید که لینکش بشه رو شاتل لند استفاده کرد.
با تشکر
سایتهای مستقیم کننده تورنت بعد از پاک کردن فایل، حجم شما آزاد میشه.چون در این سایتها به شما فضا می فروشند نه ترافیک.اما سایتهای لیچری که لینک سایتهای دیگر مانند رپیدگیتور و ... را مستقیم می کنند و در کنارش احیانا تورنت هم مستقیم می کنند به شما ترافیک دانلود می فروشند که یکبار مصرف است و حجم مصرف شده دیگه به شما برگشت داده نمیشه.نقل قول: