وجود داره.نقل قول:
دوستانی که آنلاین بازی میکنن. من چند روزی بود داشتم season رو بازی میکردم ولی الآن 3 روزه که تا میرم تو بازی پیغام connection lost میده. اعصابم خورد شده . کسی میدونه علت چیه؟؟؟
Printable View
وجود داره.نقل قول:
دوستانی که آنلاین بازی میکنن. من چند روزی بود داشتم season رو بازی میکردم ولی الآن 3 روزه که تا میرم تو بازی پیغام connection lost میده. اعصابم خورد شده . کسی میدونه علت چیه؟؟؟
نه متاسفانه دلپيرو رو ديگه نيست من كه نديدمنقل قول:
اره مشكلي ندارهنقل قول:
من مشکل گرافیکی دارم ولی pes 13 رو بدون مشکل بازی کردم
fc sydney اتسرالیا باید باشه دوست مننقل قول:
شما میتونی دسته ی سیم دار 360 رو بخری و خیلی راحت به بازی بشناسونیش...نقل قول:
همچنین دسته ی WL ایکس باکس 360 رو هم میتونی تهیه کنی + رسیـیور اون
میتونی از دسته های معمولی USB استفاده کنی و از طریق شبیه ساز ها اون رو کامل به بازی بشناسونی!
وقتی به یک بازیکنت که در حال دویدن هست سریع پاس بده به ببین چجوری استپ میکنه توپو ! اون First Touch هستنقل قول:
من مشکلی با اوریجین ندارم
دیشب هم فیفا 12 ران بود هم 13 هر دوتا باهم و مشگلی پیش نیومد
مطمئنی ؟ چون من امروز که کرک رو ریختم و اومدم بازی رو اجرا کردم به جایی که بازی اجرا بشه اریجین اومد بالا که بازی رو بیاره . هر کار کردم نشد که بازی کنم و از اخر مجبور شدم اریجین رو پاک کنم و از اخر اجرا شد .نقل قول:
روی بازی که کلیک میکنی که بازی بیاد میره تو بازی اما قبل از انتخاب زبان بازی بازی مینیمایز میشه و صفحه لاگین اوریجین میاد که باید یوزر پس بدینقل قول:
اوریجینو تو همون حالت بزار باشه و بازی ماکسیمایز کن و بازیو ادامه بده
complete dribbling سیستم بهینه شده ای هستش که شبیه اون توی 11 و 12 هم بود ولی توی این نسخه به اوج بلوغ خودش رسیده و میشه بوسیله ی اوننقل قول:
خیلی واقعی و طبیعی توپ رو در اختیار خودت داشت و دریبل کرد.
مخصوصا بازیکنایی مثل ژاوی و اوزیل که پلی میکر هستند این خصیصه واسشون ضروریه.
با دکمه ی ( LT در 360 و L2 در PS3 ) تو بازی امتحانش کن دستت میاد. خیلی باحاله!