سایت بدون چیز بالا میاد دو سه روز اولی که سرویس من راه افتاده بود چند باری الا نمی اومد ولی با چیز می اومد
Printable View
سایت بدون چیز بالا میاد دو سه روز اولی که سرویس من راه افتاده بود چند باری الا نمی اومد ولی با چیز می اومد
ساعات 2 تا 8 میگه فاقد SLA میباشه!
منظور از SLA چیه :31:??!
نقل قول:
یعنی هر سرعتی بخوان میتونن بدن و حق هیچ اعتراضی نداری .
یاد نوین نت بخیر....
واقعاً چقدر بی در و پیکر و مزخرف بود این شرکت!!
خدا رو هزار مرتبه شکر که توی کرمانشاه دوباره شرکتایی مثل مخابرات و اسیاتک پورت خالی واگذار کردند وگرنه می پکیدیم از دست نوین نت !
درک نمیکنید حرفم رو چون بدترین وضعیت رو تو کرمانشاه داشت... بعضی روزا صفحه باز نمیکرد به دیال اپ گفته بود زکی....
الانم که شما میگید سرعت رو آورده زیر 100...
خدا ازشون نگذره.آشغالای دزد.من این یک ماه رو هرجوری شده سر میکنم.بعدشم تف تو روح هر چی نوین نت و سرویساش
من تو این تاپیک زمانی که از نوین داشتم تا دلتون بخواد تست ها داغون این شرکت رو گذاشتم ... حالا برای مقایسه یه تست از سرویس جدید نامحدود مخابرات کرمانشاه میزارم تا اگه اینجا هنوز مشترک کرمانشاهی باقی مونده خودش قضاوت کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن: این یرویس نامحدود 512 هست و هیچ محدودیتی در دانلود بر اساس سیاست عادلانه وجود نداره.
خدا رو شکر که این شرکت بی خود رو زود شناختم و ازش بیرون اومدمنقل قول:
اینم تست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 نامحدود آسیاتک
سرعت 2 مگ من با شرکت نوین نت 10 تا 15 بود این سرعت هم که گذاشتم همون 512 واقعیه
از بدترین شرکت نت بگیرین بهتر از اینه که برا باز کردن صفحه موهاتون مث دندونتون سفید بشه :sq_2:
بهنام جان از آسیاتک نامحدود بیکران برنزی گرفتید دیگه؟نقل قول:
من هم میخوام دوره ام که تموم شد از نوین نت دزد برم یه شرکت دیگه
خیلی جالبه که گفته بودند بازه بندی میکنیم تا افت سرعت تو ساعات رایگان نداشته باشیم ولی بازه بندی کردند تا در 2 بازه افت سرعت اعمال کنند به جای یک بازه!!!
آره حسین جان ،این شرکت مثلا میخواد زرنگ بازی در بیاره ،اما نمیدونه که ملت پای این کیفیت چرت نمیمونن ،اما از طرفی هم کسانی هستند که به پای این شرکت وایسادن ،نمونش چند تا از دوستام سرویسشون رو تمدید کردن به خاطر حرفی که پشتیبانی بهشون گفته بود که مشکل افت سرعت برطرف میشهنقل قول:
نمیشه قطعا هم گفت آسیاتک شرکت خوبیه سرویس من 3 روزه وصل شده ،دو هفته اول هم که نوین نت داشتم عالی بود بعد از دو هفته ........