-
دوستان من بهبهان هستم.اینترنت 2-3 روزه timeout داره.من از 2 جا سرویس دارم و یکیش مخابرات و یکیش هم فن آوا که از خود مخابرات منشاع میگیره.هر دو اینجوری شده.جریان چیه؟برای شما هم همینطور هست؟این تایم اوت 100 % وقتی هست که پهنای باند مرکز مخابراتی تموم شده و یوزر زیاد هست.چکار میشه کرد؟
-
آقا تو اهواز هیچ شرکت دیگه ای رو فیبر نوری خدمات نمیده ؟؟؟؟ (به غیراز مخابرات)
-
نميدونم اصفهان مثلا جديدا چند تا شركت ديگه با همكاري مخابرات ميدن اما كيفيتشون همينه ولي سرويسهاي ديگه ميدن مثل دانلود شبانه اما سرعت شبانش به درد خودش ميخورد!
من اينجا مخابرات هم درست بم نگفت كه فلان شركت هم روي فيبرنوري ميده تاخودم تبليغشوديدم
وايمكس هم اگه بتوني بگيري به امتحانش ميرزه اما شانسيه
-
-
میگم این طرح جشنواره سراسری هست یک سالس زنگ زدم مخابرات گفتش به شما که مشترک ما هستی تعلق نمیگیره فقط برای کاربرای جدیده:sq_19:
خیلی حییییییف شد اصلا وضعی داریم ها:sq_3:
-
طرحهای تشویقیشون واقعاً مسخره است. من اول یکماهه گرفتم؛ بعد که خواستم سه ماهه تمدید کنم، گفتند ترافیک مجانی شامل حال شما نمیشه.
-
سلام دوست عزیز....من هم از مخابرات بهبهان سرویس دارم...اول سرعت دانلودم با سرعت 128 حدود 70 تا 80 بود ولی الان یکی دو روز یهست که افت کرده و به حدود 40 رسیده... برای شما هم افت پیدا کرده؟
-
آقای kavehjan شما timeout زیاد دارید؟من 128 نامحدود دارم و سرعت دانلود 35-30 هست
-
سلام سرویس 2 مگابیت نامحدود من الان وصل شد.
سرعت دانلود از سایت های ایرانی 260 و از سایت های خارجی 40 هست.
پشتیبانی هم پاسخ گو نیست.:sq_10:
-
اقای alitalker شما چطوری 2 مگ گرفتی؟مدارک چی تحویل دادی دقیقا؟