یه مشکل جدید از امروز صبح dell1500از لطف دوستان خاموش نمیشه ،دیروز لب تاب رو که خاموش کردم هنوز کامل خاموش نشده بود یکی در اون رو بست از همو موقع دیگه خاموش نمیشه چیکار کنم
Printable View
یه مشکل جدید از امروز صبح dell1500از لطف دوستان خاموش نمیشه ،دیروز لب تاب رو که خاموش کردم هنوز کامل خاموش نشده بود یکی در اون رو بست از همو موقع دیگه خاموش نمیشه چیکار کنم
والا بعضی از برنامه ها با پورت های مجازی کار نمی کنند ... باید از بچه های حرفه ای تر بپرسید توی سایت که چگونه میشه این پورت های محازی رو با Com1 و com2 سیستم set کردنقل قول:
باتری رو در بیار در همون حالت روشن بودن و بعد 30 ثانیه دوباره جاش بزن و سیستم رو روشن کننقل قول:
احتمالا به حالت hibernate رفته و مشکل آورده ... بهتره در power option گزینه Hibarnate رو در حالت بستن در (close lid) یا حالت فشردن کلید پاور سیستم (power key) غیر فعال کنید و روی حالات دیگری مثل sleep بزارید
[registered user جان دستت درد نکنه جواب داد یه دنیا ممنوم...شما واقعا برای این تاپیک مفـــــــــــــــــــــــ ـــید هستید بازهم متشکرم
|
سلام.یه دو روزی هست که یه 1525 2 _ 3 _ 250 خریدم موقع خرید فروشنده گفت وایر لس + بلوتوث داره.اما دیروز هر کاری کردم فعال نشد.تماس گرفتم پرسیدم فروشنده گفت این مدل بلوتوث نداره.در صورتی که هم تویSET UP & bios گزینه فعال کردنش هست .وایر لس فعال میشه اما بلوتوث نه.بعد که به گارانتی زنگ زدم گفت که امکان داره چون WINنصب کردی یا برنامه ای بلو پریده باشه که دور از عقله.یه سری میگن داره یه سری میگن نداره.WIN خودش هم ویستا هست.چی کار میشه کرد؟راهنمایی کنید.ممنون.فقط سریعتر که اگر مشکل داره تویه مهلت تست ببرم
نقل قول:
من پست بالا رو ابتدا تو قسمت ویندوز ویستا گذاشتم
اما حالا هر چی که میگذره حس میکنم تمام دلایل بالا فقط از مودم هست
هر قسمتی که مربوط به مودم باشه رو برم سی پی یو یسیستم میره بالا
حتی از کنترل پنل هم میخوام تستش کنم تو پلیز ویت میمونه و هیچ وقت پلیز ویت تموم نمیشه
ایا راه دیگری برای تست مودمم وجود داره؟
تو گارانتی ها معمولا مودم اکسترنال رو گارانتی میکنن
تو گارانتی که نگاه کردم چیزی ننوشته که مودم رو قبول نکنن
نظر شما دوستان چیه.برم رو یه لب تاپ دیگه مودمم رو تست کنم چطوره؟
بهترین راه برای اینکه متوجه بشید ماژول بلوتوث بصورت built-in نصب شده یا خیر ، این هست که برید بخش ساپورت سایت دل و توی بخش در بخش تگ ها ، Computer tag که زیر لپ تاپ نوشته رو وارد کنید و روی دکمه info کلیک کنیدنقل قول:
شرکت دل یه گزارش برای کانفیگ شما عرضه میکنه ... اونجا اگر بلوتوث داشت یعنی نصب شده و باید باشه و با نصب صحیح درایورها راه اندازی میشه
کد:http://support.euro.dell.com/support/topics/topic.aspx/emea/shared/support/root/en/product_support_central?c=uk&l=en&s=gen&redirect=1
با سلام ... من ویندوز xp sp2 رو روی لپ تاپم نصب کردم و تمام درایور های اونو هم بدرستی و کامل نصب کردم .. اما کمی سرعت سیستم پایینه .. یعنی موقع کار با ویندوز همش در حال فکر کردنه ... از صحت ویندوز مطمئنم ... و از صحت سخت افزار هم مطمئنم چون تو ویندوز ویستا اینجوری نیست ...
ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاست که کمی سرعت پایینه و کند عمل میکنه ؟؟؟؟؟
میتونه از سرعت پایین هارد و فعال بودن قابلیت های indexing و system recovery باشه که باید انها را غیر فعال کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=234148
سلام
لپ تاپ من اسر است. مدت کوتاهی بعر از استفاده موش و تامچ پد آن ازکار افتاده هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاده و اقدامات اولیه هم موثر نبوده لطفا بسادگی توضیح دهید که چه باید بکنم.موش خارچی وصل کرده ام و کار میکند
با تشکر