-
هیچ وقت برای اعتراض رهبر نشید!!
اوایل ترم بود که دانشگاه پیام نور تهران ساختمان مرکزی رو از خیابان طالقانی به منطقه ازگل منتقل کردند.خوب برای ما سخت بود که این مسیر کوهستانی رو هفته ای 3 بار بریم و بیایم.تصمیم گرفتیم که هفته دوم سر کلاس نریم و اعتراض کنیم.من و چند تا از دوستان که جمعا 4 نفر میشدیم تصمیم گرفتیم دانشجوها رو متقاعد کنیم که به اعتراض ما بپیوندند.اما بعد از کلی کلنجار کلا 30 نفر شدیم و اعتارضمون هم به جایی نرسید و ما انگشت نما شدیمو تا همین الان هم داریم جواب پس میدیم
-
همیشه جزوه هاتونو بدخط بنویسید که انقدر روزهای نزدیک امتحان نیان جزوتونو بگیرنو آخرش پرپر بهتون بدن.
-
تجربه را تجربه کردن خطاست
-
با سلام ...
هیچ وقت درباره هیچ کسی زود قضاوت نکنید .
هر جایی خواستید یه حرفی بزنید اول یه فکر بکنید . همین جوری زود نگید که بعد پشیمون بشید که چرا این حرف رو زدم .
=========================================
-
هیچ وقت اسرار خونه رو به کسی نگید.یا اسرار خودتونو.از ادم همچین سو استفاده میکنن که نگو.مردم از بس مردم بی غیرت شدن که انگار با این کارا دنیارو فتح میکنن!
-
اگه شما انرژی مثبت به اطراف بفرستین .انرژی مثبت دریافت خواهید کرد و بلعکس.اگه شما کار درستی انجام نمیدید انتظار نداشته باشید دیگری هم کارش را درست انجام دهد!ببینید عزیزان دنیا 2روزه و یکروز مارو زیر خاک دفن میکنن اگه تو جامعه هرکس کار نادرست میکنه شما هم اون کارو انجام ندید و نگید که هیشکی عمل نمیکنه پس ولش کن.ما به این دنیا اومدیم که از دنیا یه چیزی یاد بگیریم و در اون زندگی کنیم نه اینکه سر همدیگرو شیره بمالیم.انقد کارای بدی انجام دادیم که اسممون همه جا بده حتی ترکیه ای ها و باکو یی ها هم از ما بدشون میاد!اگه محدودیت هست این حق ماست!چرا چون هنوز ما لایق خوبی های نیستیم.ادم زمانی قدر چیزایی رو که داره میدونه که از دستشون داده.مثل این میمونه که تو زندان بیفتی و از اون پنجره ی کوچیک به بیرون که از هرجایی بهتر از این زندانه نگاه کنی و حسرتشو بکشی.عزیزان رو هر حرفی که گفته میشه اول فکر کنید و مقصود طرف رو بگیرید.چون همیشه وقت نیست به هر چیزی فکر کرد.امیدوارم مفید واقع شده باشه.
-
همیشه راست بگید.ضرر نمی کنید.
من خودم گاها دروغ گفتم.اما بعدش مثل ... پشیمون شدم راستشو رفتم گفتم به طرف ! اما اون موقع دیگه ارزش نداره راست گفتنش ! چون بقیه شمارو یه ادم با اراده ضعیف فرض خواهند کرد!
-
سر کلاس درس هر سوالی داشتید بپرسید نگید زشته حالا بچه ها بهم میخندند .
======================
کمرویی خیلی بده .....
==================
-
اطرافیانت فقط تو را به خاطر کاری که براشون انجام میدی یا سودی که براشون داری دوستت دارند اگه باورتون نمیشه کارای که میکنین را قطع کنین تا واکنشون را ببینی !
-
تا وقتی که پول داری و واسه رفیقات پول خرج میکنی همه دوست دارن.. ولی وای به روزی که پول نداشته باشی ..دیگه بات حال نمیکنن..
قدر پولاتونو بدونید .. واسه رفیق پول خرج کردن حماقته ..