با سلام
دیشب توی مسابقه فوتبال متوجه شدم وقتی دوربین حرکت میکرد چند تایی خط نا محسوس روشن روی چمن دیده میشه که بصورت عمودی هستن اما به محض توقف دوربین این خطای روشن از بین میرفتن.کسی این مسیله رو مشاهده کرده؟ (46c 6960 )
با سلام
دیشب توی مسابقه فوتبال متوجه شدم وقتی دوربین حرکت میکرد چند تایی خط نا محسوس روشن روی چمن دیده میشه که بصورت عمودی هستن اما به محض توقف دوربین این خطای روشن از بین میرفتن.کسی این مسیله رو مشاهده کرده؟ (46c 6960 )
درسته این خطوط عمودی رو به صورت محسوس تر در D25 و خیلی کمتر در v20 هم دیدم حتی تو سورس های HDنقل قول:
هم دیده میشن اما با فاصله گرفتن از تی وی کمتر میشن.
من هم اتفاقا همین سوال برام پیش اومده که آیا این خطوط از خود پنل هست یا سیستم نوردهی
اگه ابی عزیز پاسخ بدن ممنون میشم
jتلویزیون خودت چیه مهدی جان؟توی اون هم این مشکل رو داری؟اتفاقا من مسابقه فوتبال بارسلون منچستر رو از شبکه sky 1 HD نگاه میکردم ومتوجه این موضوع شدم.نقل قول:
مهدي جان من چنين چيزي رو ندارم
البته در c6900 كه براي يكي از دوستان گرفتيم همچين چيزي رو تقريبا از فاصله خيلي نزديك ديدم ولي در مدلي كه خودم دارم والبته سورس از pc ميگيريم هميشه چنين مشكلي رو ندارم
شما يكبار سورس هاتون رو تغيير اسم بدين چون تفاوت ميكنه
تی وی من هم 6960 هست .گفتم که در D25 هم این مشکل رو با شدت بیشتر مشاهده کردم.حتی تو یکی از ریویوهای خارجی هم در این مورد یک مطلبی رو دیدم که بچه های اونجا هم گلایه داشتند از این موضوع .نقل قول:
البته ابی عزیز گفتن که این موضوع اگه از طریق pc به تی وی وصل بشید وجود نداره.
به هر حال دارم دنبال یه راهکاری میگردم که این مشکل رو حل کنیم.
از جناب الکوراد هم تقاضا دارم مثل همیشه کمک و راهنمایی بفرمایند
احتمالا مشکل در سورس نمایش هست اگر با تغییر سورس این مشکل بازم وجود داشت کابلهارو چک کنید من تا به حال متوجه این مشکل نشدم.
با درود به شما تلوزیون شما چه مارک و مدله؟نقل قول:
اگه عوضش نکرده باشه باید همون 6900باشهنقل قول:
3 تا سوال.وقتی لپ تاپ رو با پورت hdmiبه 6900وصل میکنم تصویر fullنیست،دلیلش چیه،کارت گرافیک هم مدلش
ati hd 3670تصویرش رو tvخیلی کوچیک میشه:11::11:
------------
وقتی tv رو خاموش میکنم سینما هم خاموش میشه،میشه یه کار کرد که بر عکسش هم بشه یعنی وقتی tv روشن میشه سینما هم همزمان روشن بشه:11::11:
---------------------
چرا وقتی میخوایم صدا از سینما پخش بشه اول کار یکم زمان میبره تا صدا رو از باند ها داشته باشیم:11::11:
همين c6900 هست دوست عزيز (البته براي pc استفاده ميشه )نقل قول:
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
-سلام عزيز :46:نقل قول:
-درمورد تصوير كه خوب بايد رزولوشن رو تغيير بدين شما احتمالا با همون رزولوشن مونيتور بهش متصل ميشين
-والا اين مورد رو من امتحان نكردم
-در مورد صدا هم بالاخره مقداري تاخير وجود داره در ابتدا
این banding هست . چیز طبیعیه و مشکل جدیدی نیست . فقط توی led/lcd ها دیده میشه و مربوط به backlight میشه . توی همه ی ست ها هم کم و بیش هست و ربطی به مدل نداره ! کسی هم تا حالا توضیح دقیقی در مورد علتش نداده ! حد اقل من ندیدم . banding توی پلاسما وجود نداره چون پلاسما اصلا backlight نداره . راستی banding بسته به ست توی صحنه های مختلفی ممکنه پیش بیاد ! بیشترین گذارشش هم برای فوتبال بوده . اگر banding پنلتون آزاردهنده هست میتونید از گارانتی استفاده کنید و پنل رو عوض کنید . اما همه ی پنلهای led.lcd کمابیش این مشکل رو دارند ( ممکنه 2 تا مدل یکسان یکیشون خیلی کم داشته باشه و یکی شدید ! یعنی شانسیه ! )نقل قول:
با سلام
اگر رزولیشنت 1920 در 1080 هست و باز هم کوچیکه بورو توی catalyst control center (روی دسکتاپ کلیک راست کن اولین گزینست) بعد این مسیر ها رو دنبال کن .نقل قول:
اگه عوضش نکرده باشه باید همون 6900باشه
3 تا سوال.وقتی لپ تاپ رو با پورت hdmiبه 6900وصل میکنم تصویر fullنیست،دلیلش چیه،کارت گرافیک هم مدلش
ati hd 3670تصویرش رو tvخیلی کوچیک میشه
اول از اون گزینه های پایین advance رو انتخاب کن و بعد گزینه ی Desktops and Displays رو پیدا کن . و بعد روی آیکون tv کلیک راست کن و Configure رو انتخاب کن . حالا hdmi settings رو انتخاب کن . حالا overscan/underscan رو پیدا کن و مقدارش رو روی کمترین میزان بزار . احتمالا مشکلت حل میشه !
البته ممکنه با توجه به ورژن catalyst ات یه مقدار این مراحل رق کنه و من برای آخرین نسخه گفتم . در کل باید overscan/underscan رو پیدا کنی و مقدارش رو روی کمترین میزان قرار بدی .
میتونی آخرین catalyst هم از قسمت driver های این سایت بگیری :
game.amd.com