سلام
شهریه رشته مهندسی سخت افزار واحد تبریز چقدره؟
کلا چند در میاد؟
Printable View
سلام
شهریه رشته مهندسی سخت افزار واحد تبریز چقدره؟
کلا چند در میاد؟
کسی میدونه شرکت تو کلاسهای تو جیهی بایدی یا نه؟؟
من که سخت افزار گرمسار میرم ترم اول شد 618 هزار تومان:46:نقل قول:
البته 325 هزار تومانشو(شهریه ثابت) اول میگیرن
بقیشم تا قبل امتحانای ترم 1 باید بدی:20:
مگه شهریه ثابت 380 نیس امسال؟
نه اجباری نیستنقل قول:
اما بری بد نیست با جو دانشگاه و هم رشته ای ها آشنا میشی
اگه بچه باحال هم داشته باشید که یه کم هم میخندید
کل هزینه ترم اول(ثابت + متغیر ) رشته حسابداری چقدره ؟؟
شهریه ثابت حسابداری امسال 185000
متغیرشو نمیدونم ولی کمه کم 250000 فکر کنم بشه
اگه اشتباه گفتم دوستان تصحیح کنن
شهریه ی ثابت رشته ی آی تی،380 هزار تومنه ولی کامپیوتر 325 هزار تومننقل قول:
سلام دوستان من رفتم براي رشته حسابداري تهران شمال براي ثبت نام كلن 16 واحد برداشتن شدش 460 هزار تومان ولي من يه چيزي موندم يكي از دوستام داره حسابداري ميخونه تهران جنوب داره ترمي 350 تومان ميده من چرا هزينم اين قدر زياد شد كسي ميدونه چطوريه آيا از ترم بعد ارزون تر ميشه يا نه
بچه ها امروز رفتم مرکز آزمون دانشگاه آزاد همون که نبش بهستان ششمه . خیلیا اومده بودن ببینن احتمالش هست توی تکمیل ظرفیت بگیرنشون یا حالا یه طوری فرجی شه و از این بحثا
خلاصه یه آقایی اونجا بود که بنظر یکی از مسئولین مرکز بود (چون دفتر جدا داشت) گفت امسال سراسری آزاد اصلا تکمیل ظرفیت نداره! منم کارناممو محض احتیاط دادم بهش گفتم با شرایط منم امکان نداره؟ (آخه من فقط 64 تا تراز واسه قبولی کم اوردم و ضمنا فقط یه انتخاب کردم) نگاه کرد گفت متاسفم . گفت دانشگاه آزاد از خداشه بگیره (بخاطر مسائل مالی) ولی دولت قدغن کرده!گفتم چرا؟گفت شاید واسه اینکه بچه ها مجبور شن برن سراغ دانشگاهای بدون کنکور مثل علمی کاربردی و فراگیر و ... تا شاید اینطوری زمینه حذف کنکورم مهیا شه .
ضمنا چند نفرم به درصداشون اعتراض داشتن (منم همینطور) گفت اولا فقط از طریق سایت دوما ما رسیدگی میکنیم هرچند مطمئنیم که تغییری نمیکنه(!!!!!) خلاصه اونطوری که من دیدم نباید به تکمیل ظرفیت و اعتراض و اینجور چیزا دل ببندیم!