محل مجسمه های ویلا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
محل مجسمه های ویلا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام ..
اونجایی که توی یه اتاق 15&20 تا خانم هستند..بقیه محل ها بسته اند..
نوشته HOLD WALK TO STEAL ON SOMONE .. یه همچین چیزی ..
چیکار باید کرد؟؟؟
.یه سیو هم تا وسط های بازی قرار بدین.ممنون
یه عکس Wallpaper پیدا کردم ولی اصلا شبیه انزیو نیست. فکر کنم مال قبلیه چون انزیو انگشتش رو نبرید! بهر حال میگذارم ببینین
کد:http://jpill.files.wordpress.com/2009/05/assassins_creed_wallpaper_1440x900.jpg
اونجا میخواد استتار رو بهت یاد بده. باید بری بغل زنه ظربه سر رو بزنی( تو پی سی E هست فکر کنم) بعد باید باید دنبال زنه بری ولی باید همش استتار کنی بین آدماها که بیتشرشون لباس مشکلی شالی تنشونه( نمیدونم اسمشون چی بود یادم رفت) بعد بری دنبالش تا ازاونور دوباره برگرده به خونه. اونجا میخواد بهت بگه چطوری بین اون زن فاهشه ها استتار کنی و ازشون استفاده کنی!!نقل قول:
والپیپر قشنگی بود . آره اتزیو نیست الطائره . ولی خدایی جذبه و قیافه الطائر 10 بار بهتر از اتزیو هست . نه ؟نقل قول:
استتار نیست. روش دزدی کردن و فوری فرار کردن رو می خواد یاد بده...نقل قول:
اون لبه که رو به روت هست دقیقا" رو بگیر، بعد جهت رو بده پایین و بپر، اینطوری میپره رو اون میله .نقل قول:
اگر دقت کنی، خودش هم میگه باید چی کار کنی !
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
عزیز عکس مپ رو نمیدونم که من ... منظورم این بود که شما برو توی معبد ، وقتی رفتی توش، 1 عکس از محیط اونجا بگذار تا یادم بیاد .نقل قول:
آرهههههههه. الان یادم اومد. آخه من یه بار تموم کردم دارم یه بار دیگه بازی میکنم با اونجا رو رد کرده بودمااااااااا. ولی یک لحظه صحنه درست توی ذهنم نبودم!! بله شما درست میفرمایید!!!
:46:
نقل قول:نخیر اشتباستنقل قول:
اونارو نمیشه گرفت تا جایی که من یادمه:21:اونا فکر کنم برا نشون دادن راهه:13:مثل یه علامت که راحت درسته یه همچین چیزی:19:
خود بازی هم میگه باید رو دیوار راه بری و بپری:31:
اگه گیج شدی توضیح میدم خوب کاری نداره:20:
وقتی از ساختمونی میخوای بری بالا اگه با کامپیوتر بازی میکنی راست کلیک و space رو نگه میداری سمت دیوارش تا یه لبه ای رو بگیره بره بالا اما اگه چیزی نباشه بعد یه مدت کوتاهی میفته درسته؟:5:
اونجا هم چیزی نیست که بگیریش باید بری بالا ولی قبل اینکه بیفته سمت میله جهت بگیری و بپری با space:21:
:11::11::11::11::11:
من تو این بازی به آرزوم نرسیدم نمیشه تبر داشت و با تبر جنگید همیشه؟؟؟یعنی هیچوقت نیفته زمین مثل شمشیری که میخریم:31:
نقل قول:
عزیز من منظورم قیافشون بود . نه لباسشون . قیافه اتزیو یه جور کجه :دی ولی الطائر یه جذبه خاصی داره و با ابهت تره .
دوستان بازی 2 DVD هست ولی بعضی شرکت ها نمی تونن حجمش رو کم کنن و 3 DVD میدن بازار . بعضی ها هم از قصد این کار رو می کنن که 2 تومن رو 3 تومن بفروشن . کوفتشون شه :دی
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------
خیلی خشنیا :31:. نه نمیشه . بدبخت وقتی از دیوار بالا میره چطوری تبر به اون سنگینی رو بکشه با خودش :دینقل قول: