به نظرم این مشکلاتی که شما گفتی بیشتر مشکل نرم افزاریه تا سخت افزارینقل قول:
چون فکر نمی کنم ماهیت یه لپ تاپ باعث افت سرعت اینترنت بشه
به نظرم این مشکلاتی که شما گفتی بیشتر مشکل نرم افزاریه تا سخت افزارینقل قول:
چون فکر نمی کنم ماهیت یه لپ تاپ باعث افت سرعت اینترنت بشه
الان قوی ترین مدل چیه بین سری جدید؟؟؟
با چه قیمتی؟
15 اینچ 723نقل قول:
الان 2.900.000
میشه بگید کانفیگش چطوره؟
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
راستی
فرق MC723B/A با MC723LL/A چیه؟
سی پی یو سندی بریج کور آی 7 فرکانس 2.2نقل قول:
رم 4 گیگ
کارت گرافیک 1 گیگ
سایز 15"
هارد 750 با سرعت 5400
کشش باتری تا 7 ساعت در حداکثر فشار
وزن 2.5 کیلو گرم
بلوری هم نداره
اون حرف بعد از اسلش مشخص کننده ی کشور سفارش دهنده ست که مثلا A یعنی امریکا
حرف قبلیش رو هم نمی دونم چیه
در تایید گفته های دوست عزیزم سعید باید بگم که LL/A یعنی سفارش امریکا و B/A سفارش انگلستان هست.نقل قول:
هر کشور کدی برای خودش داره، مثلا چند وقت پیش یه پارت نامبر اگه اشهتباه نکنم ZH/A یا همچین چیزی بود که توی بازار ایران اومده بود و قیمتش ارزونتر بود، باید بگم تفاوت این کد ها در چیدمان کیبورد تاثیر داره، مثلا یکی از دوستان من که از فرانسه مک بوک پرو خریده بود، جای کلید های Z و A در کیبورد جابجا بود.
توی ایران اکثرا LL/A هست ، اما اگر از خارج از کشور خرید میکنید حواستون باشه که LL/A بگیرید.
کسی تو این تاپیک قصد خرید لپ تاپ اپل نداره؟
واسه کم تر شدن قیمت ما می خوایم گروهی خرید کنیم
اگه هستین پیام خصوصی بدین
دوستان
موقع خريد بايد اشاره كرد به سال توليد علاوه بر مدل؟؟
منظورم اينه كه 723 اختصاصا واسه لپ تاپ هاي امساله يا سال گذشته هم اين مدل توليد ميشد؟؟
نه نیازی نیستنقل قول:
مدل های هر سال پارت نامبر جداگانه دارند.
مثلا مال 2010 سری 3--- بود و سری 2011 7---:46:
سلام دوستان چی شد بالاخره قرار بود گروهی لپ تاپ بخربن , خریدید یا نه ؟
شاید من هم اپل بخرم . همون طور که قبلا گفتم خیلی کم اهل بازی هم شید gta4 , justcuse2 کسی از دوستان لپ تاپ اپل زیر ١ میلیون با پردازشگر i7 و کارت گرافیکی که اگه روی مک ویندوز بریزم تنوانایی اجرای ان بازی ها را داشته باشه سراغ داره ؟ مهم پردازنده i7 هست حالا اگه بازی ها با گرافیک پایین هم باشن مشکل نداره . برام مهم زیبایی و قدرت و خنک بودنش هست اندازه صفحه هم بین ١٠ تا ١٦ فقط قیمتش زیر ١ میلیون باشه . یا اگر شد یه سایت بهم معرفی کنین که مدل های موجود در ایران داخلش باشه . من منتظرم