سلام
منم به جمع اچ دی ها پیوستم :31:
تو یکی از فیلم هاش (i8910 demo) که توی خود گوشی هست دیدم که بین صفحه ها با انگشت حرکت می کنه و هر کدوم رو می خواد میبنده
هر کار کردم نشد
این چه طوریه ؟
سلام
منم به جمع اچ دی ها پیوستم :31:
تو یکی از فیلم هاش (i8910 demo) که توی خود گوشی هست دیدم که بین صفحه ها با انگشت حرکت می کنه و هر کدوم رو می خواد میبنده
هر کار کردم نشد
این چه طوریه ؟
سلامنقل قول:
مبارک باشه
می بخشید کلا غاتی کردم فکر کردم منظورتون یه چیز دیگست.
بازم سوالمو تکرار میکنم شاید یکی دلش سوخت و جواب داد.تو gsmarena نوشته که tv out هم داره ولی این طور که یکی از دوستان گفت و از عکسش هم همین طور به نظر میومد مثه این که نداره.حالا بالاخره داره یا نداره؟و اون چیزی که گوشه سمته راسته بالای اون عکسه محتویات جعبه گوشی بود چیه؟ و لطف کنین به سواله زیرم جواب بدید.ممنون
نقل قول:
tv out یه قابلیته .... یعنی میتونی بهش یه کابل وصل کنی بزنی به tv نگا کنینقل قول:
اون چیزی که تو جعبه هست کابل tv ه
پس وقتی میگه tv out داره منظورش اون قابلیته نه کابلش
بعضی ها که خریدن کابل tv داشته و واسه بعضیا نداشته
دیروز برای دومین بار پشت سر هم رفتم علائدین با گوشی های سامسونگ کار کردم یارو دیگه بهم توپیت . گفت توی هر روز واسه چی میای اینجا ؟ 30 تا 45 دقیقه هم با گوشی کار میکنی ؟ تو مگه گوشی نخریدی ؟
خلاصه کلی مارو جلو اینو و اون ضایع کرد .
هیچکس نبود کمک کنه ؟ بابا تو فیلمش هم میگه که multi task ....هیچکس اینطوری نکرده ؟نقل قول:
ما که گوشی رو نداریم ، اما تو همین فروم ها خوندم این قابلیتش برداشته شدهنقل قول:
سلام!
سایت «جی اس ام» (gsm.ir) یه ریویو از i8910 گذاشته که میتونید از طریق لینک زیر ببینیدش:
کد:http://gsm.ir/review.php?phoneid=1815
.
پنجشنبه یه موبایل فروشی در تبریز که نماینده مایکروتل هم هست i8910 16gig بدون گارانتی رو بهم 710000 قیمت داد؛ جمعه عصر که برای خرید رفتم گفتند که 8 گیگ هست و کلی حالمو گرفتند؛ یه مدت بیخیال i8910 هستم تا تب بازار فروکش کنه و خود مایکروتل با قیمت مناسب عرضه اش کنه.
یه سوال : ویژگی xdmi همون کار dlna رو انجام میده ؟
اصلا این 2 تا به هم ربطی دارن ؟
تفاوتشون تو چیه؟
چه جوری کار میکنن؟ :42: