مال من 2DVD هست، XLive هم فک نکنم مشکل داشته باشه، خوب با این Xlive من GTA IV و.... که اسمشون یادم نیست بازی کردم دیگه!
Printable View
مال من 2DVD هست، XLive هم فک نکنم مشکل داشته باشه، خوب با این Xlive من GTA IV و.... که اسمشون یادم نیست بازی کردم دیگه!
یعنی هیچکس یه کرک خوب برای ver 1.1 نداره؟!نقل قول:
راستي ويندوزت چيه ؟نقل قول:
من با xp سرويس پك 3 اين بازيو تا آخر رفتم بدون مشكل شما اين ويندوزو امتحان كن ببين حل ميشه :18:
نه، مال من ویندوز 7 نسخه ی 7600 Final هستش که تا حالا با هیچ بازی ای مشکل نداشتم!نقل قول:
ولی انو راس گفتی، تا حالا رو XP اجرا نکردم، در ضمن تو منوی بازیه من پایین مینویسه نسخه 1.1
مشکلی که نیست؟
سیستمنقل قول:
seven
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
2.00 GB
NVIDIA GeForce 8400 GS
ECS P43T-A2
قبلا تا 55% رفته بودم ولی گیر کردم بخاطر کرک...:5:
2 دی وی دی نصبیدم ولی نشد همون ارور داد کرک سومی همون 3تا گزینه داره کپی کردم :41:
2.BmStartApp
3.BmLauncher
1.whysosrs.DLL
نقل قول:
نه، مال من ویندوز 7 نسخه ی 7600 Final هستش که تا حالا با هیچ بازی ای مشکل نداشتم!
ولی انو راس گفتی، تا حالا رو XP اجرا نکردم، در ضمن تو منوی بازیه من پایین مینویسه نسخه 1.1
مشکلی که نیست؟
شما دو دوست عزيز جفتتون ويندوزتون هفته حالا با xp پك 3 اجرا كنيد بايد حل شهنقل قول:
سیستم
seven
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
2.00 GB
NVIDIA GeForce 8400 GS
ECS P43T-A2
قبلا تا 55% رفته بودم ولی گیر کردم بخاطر کرک... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 دی وی دی نصبیدم ولی نشد همون ارور داد کرک سومی همون 3تا گزینه داره کپی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.BmStartApp
3.BmLauncher
1.whysosrs.DLL
بازي با ويندوز هفت مشكل داره اينطوري كه بوش مياد :41:
آره راس میگی چون من 55% تو ویستا رفتم.نقل قول:
آقايون چي شد مشكلتون حل شد ؟:10:
اينجا رو چيكار كنم ؟ :41:
کد:http://img5.-------------/files/8dzowr92it0ispz1fhee.jpg
همون اوایل مرحله است؟؟؟نقل قول:
اگه اوایل مرحله باشه رو زمین یه بطری برای اون پلیسه افتاده که تو باید باx اسکن کنی فکر کنم این کارو کردی بعد باید دور و برتو نگاه کنی میبینی که روی هوا یه بخاراتی هست که از دهن پلیسه اومده تو باید دنباله اون بخارات دهن پلیسه بیوفتی البته با X