شما داستان رو نگرفتی :31: طرف داتک دارهنقل قول:
Printable View
شما داستان رو نگرفتی :31: طرف داتک دارهنقل قول:
دکتر پیغام خصوصی بلد هستم ولی به اون اقایون نمیدونستم چجوری ارسال کنم ادرسشون بعدشم بعد این همه مدت؟؟کدوم همه مدت؟من 1 ماهه اومدم اینجانقل قول:
از کی اخطار گرفتمم مسئله شخصیه و هیچ ربطی به شما نداره
خودتم نگران پیغام فرستادنای من نکن
پست اسپم هم نده چون این پستت هیچ سودی نداشت
اقای توحید هم قبل شما جواب داده بود به من که بدردم خورد و اصلا لازم به پست شما نبود که بدردمم نخورد
وقتی هم یه چیزی بلدی با متلک به دیگران یاد نده چون تو هم خیلی چیزا بلد نیستی که من و امثال من بلدیم
نقل قول:
ببخشید. تعرفه های این نوع سرویس رو کجا میشه پیدا کرد؟
ممنون :11:
سلام، دوستان عزیز دو تا سوال داشتم، ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:
1) کسی توی منطقه پونک ( مرکز پیام نور) اشتراک صبانت یا امپراطور داره؟ ازشون راضیه؟
2) من در طول ماه شاید 15 روز تهرانم و میتونم با اینترنت کانکت شم، حدس میزنم که ترافیک 5 GB ماهانه برام کافی باشه، با این اوصاف سرویس حجمی برام بهتره یا ساعتی؟ (نمی خوام ماهی بیش از 20 هزار تومان هم هزینه کنم)
یعنی شما از شاتل کاملا راضی هستی؟ کدوم سرویسشو مشترک هستی؟ از سرعت دانلود و آپلود هم راضی هستی؟ کدوم منطقه تهران هستی؟نقل قول:
اینجا:نقل قول:
ولی خیلی مطمین نباش جون با پول 256 شرکتهای دیگه میشه 512 داتک رو خرید.کد:http://www.datak-telecom.com/id/fast_internet_price_/
هم امضای منو ببین هم اگه بگردی تو وب امثال این لینک رو زیاد میتونی پیدا کنی:
کد:http://tinyurl.com/4qnc8s
اره راضیم...نقل قول:
من آرت1 دارم...
تهران و مرکز فرداسدی هستم
اینم اخرین تست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افت فاحش کيفيت پهناي باند اينترنتي در کشور
چهارشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۳۸۷
خطوط اينترنتي کشور در روزهاي اخير با بدترين وضعيت ممکن ارتباطي مواجه شده است.
به گزارش ايلنا، در هفتههاي اخير، افت فاحش کيفيت پهناي باند اينترنتي کشور باعث بروز مشکلات بسياري براي کاربران ايراني شده است. البته کيفيت اينترنت غالباً در روزهاي تعطيل رسمي کشور، مناسبتر بوده است ولي از آغازين روز هفته (شنبه) کاربران با وضعيتي بسيار نامطلوب مواجه شدهاند.
براساس اين گزارش، يکشنبه شب بسياري از مناطق شمالي تا مرکزي کشور با موجي از قطعي هاي چند ساعتي مواجه شده و حتي در ساعاتي که اين ارتباط، اصطلاحاً وصل بود، باز هم اين خطوط عملاً با ريزش بستههاي (PACKET LOSS) از حدود 20 درصد و حتي در برخي مواقع تا بيش از 50 درصد نيز مواجه شدند.
گفتني است، اوج اين اختلالات از حوالي ساعت 18:30 روز يکشنبه (14 مهر)تا ساعت 1 بامداد بوده است. شايان ذکر است، در همين راستا، مدير عامل شرکت زيرساخت علت اين اختلالات را قطعي فيبر نوري مسير ترکيه اعلام کرده است. اگرچه بنا به اظهارات مهندس ظهوريفر، اين اختلالات از ساعت 09:45 صبح ديروز مرتفع شده است ولي طبق گزارشات موجود، از حوالي ساعت 10:30 روز گذشته ( 15 مهر) تا ساعت 18 اغلب مناطق شمالي و مرکزي کشور با بيش از 15 درصد ريزش بستهها مواجه و ديگر مناطق نيز قريب 50 درصد ريزش بسته داشتند (يعني از هر دو بسته اطلاعاتي، يکي از کشور خارج نشده و يا وارد نميشود) و در هر دو مورد اخير، ارائه هر نوع سرويس VOIP و انتقال صدا بر روي شبکه، عملاً با کيفيتي بسيار نامطلوب مواجه بوده و غيرممکن است. اين گزارش حاکي است، تا زمان ارسال اين خبر مشکلات موجود همچنان ادامه دارد.
منبع: ايلنا
نقل قول:
سلام شهریار خان.
خیلی ممنونم از جوابت. :10:
حقیقتش فقط این تعرفه ها توی سایت داتک هستش اما جناب aliani گفتن که داتک دوجور سرویس داره.
یکی با شیر 5 و یکی با شیر 10
حالا سوال من اینه که تعرفه های شیر پنج رو کجا پیدا کنم؟ توی سایت داتک هیچ تفکیکی
برای این دوجور سرویس وجود نداره، یا لااقل من ندیدم.
اگه جایی هرتوضیح و تعرفه ای برای این دو سرویس هست لطفا بگید کجاست؟
بازم متشکرم. :11: