واسه من كه نه آپديت ميشه و نه ميتونم وارد سايتش بشم . آپديت روي تاريخ 2012/5/20 مونده .
Printable View
واسه من كه نه آپديت ميشه و نه ميتونم وارد سايتش بشم . آپديت روي تاريخ 2012/5/20 مونده .
من ------ تعریف کردم تو اوست درست شد.
چی کار کنم که کرک یه برنامه رو تروجان نشناسه و پاکش نکنه ؟
لطفا پست اول تاپیک را ببینید.قبلا پاسخ داده شدهنقل قول:
سلام.من یه هفته ای هست که نمیتونم آنتی ویروسم avast free رو آپ کنم و همچنین وارد سایت avast هم نمیتونم بشم البته با فیل+تر *** میشه ولی بدون اون نه. پسر خالم هم با همین مشکل مواجهه. دیشب رفتن فروم avast اونا گفتن که مشکل از ما نیست از کشور خودتونه نمیدونم راست میگن یا نه ؟؟؟در ضمن پیشنهاد دادن که از tor استفاده کنم؟!!امیدوارم هر چی زودتر مشکل حل بشه.فک کنم اگه برید تو فروم avast و این مشکل رو همگی اعلام کنید بهتره شاید یه کاری کردن.من فکر میکردم اونایی که از adsl مخابرات استفاده میکنن این مشکل رو دارن که دیدم پسرخالم که شاتل داره اونم با همین مشکل مواجهه.اینم دو تا لینک از فروم avast که گفتم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
کاربران گرامی استفاده کننده از نرم افزار امنیتی و آنتی ویروس آوست Avast
در 3 روز گذشته این نرم افزار با مشکلاتی مواجه شده است که می توانند جهت رفع آن به لینک ذیل رفته و بعد از ارسال ایمیل از راهکار دیسنا استفاده نمایند .
سلام.
تو بخش اخبار نوشته شده بود که قراره از آنتی ویروس Quick Heal به عنوان آنتی ویروس ملی استفاده بشه.البته با کمی تغییرات.
وقتی مخابرات یه سایت رو مسدود کنه بقیه هم به مرور تبعیت میکنن
میدونم آوست خیلی خوبه ولی مخابرات بروز رسانیش را بسته و می تونید از این لینک برای رفع مشکل استفاده کنید
کاربران گرامی استفاده کننده از نرم افزار امنیتی و آنتی ویروس آوست Avast
در 5 روز گذشته این نرم افزار با مشکلاتی مواجه شده است که می توانند جهت رفع آن به لینک ذیل رفته و بعد از ارسال ایمیل از راهکار دیسنا استفاده نمایند .
من ایمیل زدم برای اپدیت راهکاری که نمیده! فقط لایسنس مجانی 6 ماهه میده که برای من فرقی نداره من اوست فری استفاده میکنم ولی بازم اپدیت نمیشه. در ضمن من وقتی *روکسیفایر م روشن هست بازم اپدیت نمیشه حتما باید مشخصات *روکسی و وارد خود اوست کنم که در این صورت تازه خودکار اپدیت نمیشه بازم باید دستی حتما اپدیت کنم!!! گیری کردیما!
1- استفاده از نرم افزارهای ویروسی و کرک که سیستم رو به بدافزار و روت کیت آلوده می کنند خیلی مسخره هستش و کاربر باید ساده لوح باشه که استفاده کنه .
مثلا اینکه وقتی میخوایی بری خودت رو بیمه کنی و خونت بالای کوهه اول خودت رو از دره پرت کنی پایین .
الان آنتی ویروس هست از 10 تومن که معتبر و اصلی هستش و باز نخواستی آنتی ویروس رایگان مثل میکروسافت و آوست هست که میشه استفاده کنی .
متاسفانه 2-3 روزی هست که مخابرات ایران کلا آوست رو بسته و نمیشه ثبت و آپدیتش کرد .
ولی ی وب سایت براش ی راهکار خیلی خوب داده که فکر کنم ببینید بد نیست .