مشکل از دسته متور ماشینه
ترک یا شکسته احتمالا
Printable View
مشکل از دسته متور ماشینه
ترک یا شکسته احتمالا
سلام
اطلاعاتی در مورد انواع موتور هایی که روی تیپ ها مختلف 206 میزاند می خواستم و اینکه تفاوت شون تو کدوم قسمت ها است؟
چرا برخی از تیپ ها بعد از یک سال اینقدر افت قیمت زیادی دارند؟
سلام من جواب اولم رو نگرفتم اینه که
سمند 84 بعد از 6 سال برای اولین بار جلوبندی سرویس شد و یه سری لاستیک ها عوض شد
یکی از کمک فنر های عقب روغن خالی کرد و عوض شد
الان احساس می کنم که ماشین یکم توی دست نیست البته گیجی فرمون و کشیدن و لاستیک سایی نداره
ولی یه مقدار مخصوصا توی دست انداز ها اون چسبندگی فبلی رو نداره
یه مقدار نفس هم کم شده که البته بعد از تعویض دیسکو صفحه و واسکازین ایجوری شده
ممنون میشم کمک کنید
موضوع بعدی این که 206 مدل 83 اگه سنسور اکسیژن خراب باشه چه مشکلی بیش میاره ماشین دوست من الان دو ساله که خرابه و چراغ چک روشنه ولی هیچ فرقی نداره و کار میکنه
ممنون
در ایران 2 نوع موتور برای انواع 206 در نظر گرفته شده:نقل قول:
موتور TU5
4 سیلندر 16 سوپاپ با 1600 CC حجم موتور و قدرت 110 اسب بخار
این موتور روی تیپ های زیر نصب شده:
تیپ 5 - تیپ 6 - SD V1 - - SD V2- SD V8 - SD V9 - SD V10 و پژو 207
این موتور به دلیل مصرف سوخت پایین و بازده مطلوب بر روی محصولات دیگه مانند :
پژو 405 - سمند LX و پژو پارس هم نصب شد.
موتور TU3
4 سیلندر 8 سوپاپ با 1400 CC حجم موتور و 75 اسب بخار قدرت
این موتور روی تیپ های زیر نصب شد:
تیپ 2 - تیپ 3 - SD V20
در کل شرکت پژو برای 206 تعداد 11 نوع موتور تعریف کرد که در عکس زیر هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت همه سروران گرامي ..
من مدت يك هفته است پرايد 132 صفر كيلومتر خريدم ..از وقتي كه تحويل گرفتم وقتي ماشين 3 يا 4 ساعت خاموش ميمونه .. موقعي كه استارت ميزنم ..به مدت 2 ثانيه دور موتور ميره رو 20 بعد از اگزوز ماشين يه دود آبي ميزنه بيرون قطع ميشه ...
حالا نظر شما چيه .. اين طبيعيه؟
ببرمش نمايندگي يا صبر كنم سرويس اوليه برسه ؟
ماشين فقط 200 تا كار كرده .بايد به 1000 تا برسه بعد برم سرويس .. تا اون موقع با اين وضعيت مشكلي پيش نمياد ؟
====================
حالا دوستان كي تجربه ماشين صفر دارن يا از ماشين سر در ميارن .. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنن .. مرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:سلام یه چندی مشکل برای ماشین پیش اومده به شرح ذیل میباشند!
کمک ها روغن میدن:31:قابل درست شدن هست یا باید تعویض بشه؟بعد اگه همینطوری بمونه تعویضش نکنم چه مشکلی پیش میاد؟؟
بعد یه صدای بسیار آزار دهنده وقتی میزنم دنده عقب یا از حالت خلاص میرم یک کم گاز میدم یه صدای زوزه ای میاد ضبط اش کردم 200 کیلوبایت هستش به نظرتون برای چیه؟؟
كمك فنرها كه كلا وقتي خراب شد كامل تعويض ميشه و تعمير در كار نيست.( يه زماني حدود 15 سال قبل كمكهاي جلوي پيكان رو بعضيها تعمير ميكردن كه البته مشخص نبود درست از آب در بياد يا نه اما الان ديگه اصلا چنين چيزي توي خودروهاي جديد امكان نداره)
حدود قيمت كمك جلو 206 هر عدد بين 32 تا 35 هزار تومان و كمك عقب حدود 25 تا 30 هزار تومان هست كه بستگي به مارك و البته شرايط بازار و بازهم البته انصاف و وجدان فروشنده داره
اگر تعويض نكنيد به مرور خرابي اونها بيشتر شده و توان جذب ضربه رو از دست داده و ضربات به اتاق و شاسي منتقل ميشه و باعت صدمه ديدن و احيانا ترك خوردن بخشهاي ضعيف اتاق، سر و صداي زياد و هدايت بد رانندگي ميشه.
در مورد اون صدا زياد مشخص نبود چون صداهاي جانبي ديگه هم توي اون شنيده ميشد منتها اينكه توي دنده گذاشتن و كمي گاز دادن باعث اين صدا ميشه نشون ميده كه احتمالا مشكل از ديسك و صفحه كلاچ ميتونه باشه.
البته چون موقع حركت دنده يا يا دنده عقب موتور دور آرام داره و شما بهش گاز ميدي، ممكنه از دينام هم باشه كه بلبرينگ اون خراب شده باشه.
درب موتور رو باز كنين و از كسي بخواهيد همين كار رو بكنه( توي دنده گذاشتن و آرام حركت كردن ) و دقت كنين صدا از كدام سمت مياد؟ سمت دينام كه طرف چپ موتور هست يا سمت گيربكس كه طرف راست اونه؟
نه بابا اگه35بود که تا الان عوض کرده بودم طرف گفت جفتش حدود 160 170 تومن شده!راست و دروغش بمونه پای خودش برای همین پرسیدم قابل تعمیر هست یا نه وگرنه 35 تومن که زیاد چشم گیر نیست!نقل قول:
برای صدا هم بردم تعمیرگاه طرف یه نشست پشت اش صدارو شنید گفت برا توپی یا نمیدونم چیه هست چون وقتی فرمون کامل به یه طرف میچرخه و ماشین حرکت میخواد بکنه صداش در میاد که گفت هیچی نیست!
ممنونم ازتون بابت پاسخ:46:
سلام
وقتی با 405 کولر روشن یه کم با هاش تند میری یعنی دور موتور بالا 3.5 میاد بعد از چند دقیقه مثلا وقتی از سر سرعت گیر رد میشم ماشین خاموش میشه عیبش از چیه؟
تقریبا وقتی کلاج می گیرم خاموش میشه اما اگه باهاش اروم رانندگی کنم این مشکل اصلا پیش نمیاد
ماشی 40هزارتا تقریبا رفته بنظر شما طبق گفته دفتر چه شمع های ماشین رو عوض کنم؟
نقل قول:
نه بابا اگه35بود که تا الان عوض کرده بودم طرف گفت جفتش حدود 160 170 تومن شده
بايد ببينين چه ماركي رو گفته؟
بله ممكنه يه مارك مشابه فرانسوي كه ديگه توي بازار نيست رو بگه اصلي و يه قيمت انچناني بگه. اما من كه خودم فروشنده لوازم يدكي هستم و كارم اينه دارم به همين قيمت كه گفتم ميفروشم. بارها ديدم اجناس ارزان و تقلبي رو به اسم اصلي به ملت بيچاره و از همه جا بيخبر انداختن..خيلي بايد مراقب باشيد.
اون صدا اگه از سرپلوس باشه بايد سريع عوض كنين وگرنه يه جايي در ميره و ماشين ديگه حركت نميكنه.اسم دقيق قطعه رو بپرسيد