سلامنقل قول:
اون مرحله رو باید با دست نرو یه ضربه به اون شیئ چراغ مانند بزنی تا روی هوا معلق بشه بعد اون رو به طرف مبدا اتش بفرست و خودت هم پشت سرش حرکت کن تا به در برسی!:40:
Printable View
سلامنقل قول:
اون مرحله رو باید با دست نرو یه ضربه به اون شیئ چراغ مانند بزنی تا روی هوا معلق بشه بعد اون رو به طرف مبدا اتش بفرست و خودت هم پشت سرش حرکت کن تا به در برسی!:40:
اقا من مرحله 10 گیر کردم ای خدا اونجا که با دنته میجنگه چه قدر سخته من چیکارش کنم اینو ؟؟؟
اگه میتونی یه عکس از اخرین جایی که از این جنگل لعنتی بیرون میاد رو برام بزار......./نقل قول:
شما فقط از راه پله سمت چپ برو و ادامه بده به فانوس می رسینقل قول:
متشکر از جواب
ولی دوتا پله کان هستش از هرکدوم برم بالا به یه را هرو دور فضای قلعه می خورم
اون فانوسه کجاست
درضمن تو قصر تو اتاق نهار از اتاق یک را ه به یک سالن هستش که از عقب یک شعله بزرگ اتش میاد
اون چیه
((((((((((توی mission 3 ))))))))))))))))))
تمرین!نقل قول:
اقا من مرحله 10 گیر کردم ای خدا اونجا که با دنته میجنگه چه قدر سخته من چیکارش کنم اینو ؟؟؟
با تیر سلیک کردن بهش نزدیک شو بعد با شمشیر برو تو شکمش!
و قتی جا خالی می ده بلافاصله بهت حمله می کنه پس بعد از هر جاخالی دادن دانته یه دور بپر!
متاسفانه بازی رو برداشتم از رو هارد امکانش نیست میتونم راهنماییت کنم ولی خیلی ساده گفتمنقل قول:
اگه میتونی یه عکس از اخرین جایی که از این جنگل لعنتی بیرون میاد رو برام بزار......./
یادته با نرو یه پل رو راه انداختی آبشار قطع شد بعد از روش رد شدی رفتی تو جنگل؟
با دانته بر میکگردی همونجا دیگه بیشتر از این نمیتونم کاری برات بکنم بازم اگر فرصت شد برات نصب میکنم عکس میذارم اگر کس دیگهای نذاشت
موفق باشی
دستت درد نکنه بازی تموم شد............نقل قول:
میدونستم باید برم از اون پله بگذرم ولی نمیدونستم چجوری.....
آخرش شانسی اون صخره هارو پیدا کردم......../:10:
خواهش میشه خدا رو شکر راهشو یاد میگرفتی دفه بعد گیر نکنی لا اقل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دستت درد نکنه بازی تموم شد............
شما رییس آخر بازی رو ببینی چی میگی تند تند بزنش دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راهو که یاد گرفتم........نقل قول:
ولی قبول دارم که رییس اخرش از همه سخت تره......
اون تنها جایی بود که من از Gold orb استفاده کردم......./
سلام.ببخشید مرحله 20 که nero با این مجسمه گنده هه میجنگه؟ چه جوری باید بجنگیم ؟
وقتی دستشا می زنه زمین جاخالی بده و بعد با مشت بزن به دستش . حالا اون دستشو میاره جلو و باید بازم با مشت بزنی به دستش (یکبار کافیه)نقل قول:
سلام.ببخشید مرحله 20 که nero با این مجسمه گنده هه میجنگه؟ چه جوری باید بجنگیم ؟