سرعت فن آوا کرج از دیروز خیلی بد شده برای من 512 هست سرعتم روی 15 الی 30 است از خود فن آوا هم مستقیم گرفتم ! :21:
Printable View
سرعت فن آوا کرج از دیروز خیلی بد شده برای من 512 هست سرعتم روی 15 الی 30 است از خود فن آوا هم مستقیم گرفتم ! :21:
عزيزم پورت يك مگ يا همون 1024نقل قول:
خوب حالا سرعت استاندارد شما بايد 128 باشه يعني 1024/8=128 حالا كه سرعت130 داري يعني بيشتر از پورتت داري ميگيري بعد ناراضيم هستي ؟ الان تو تهارن اونايي كه يه مگ دارن بيشتر از 115 نميشه سرعتشون 130 كه داري كلاتو بنداز بالا
سرويس موجوده منطقه شمام كيفيتش خوبهنقل قول:
سرعت دانلود فن اوا شبانه خيلي داغونه الان در منطقه شما طبق چيزي كه نرم افزار ما نشون ميده 15 هست
سرويسي كه ميخواي در فن اوا ميشه p2 سه ماهه 33750 تومان با سرعت 256
ساعت شبانه از 2تا 7 صبحه
پول نصب نه ديگه اگر مودم داري و قبلا اي ديس ال داشتي لازم نيست مجدد هزينه بدي
اگر خواستي من ميتونم برات سرويس هاي زير جور كنم فقط سرعت 512
1. ماهانه 10 گيگ - شبانه رايگان - ماهي 25500 تومان . سرعت 512 بقيه مراكزم اين سرويس موجوده دوستان خواستند ( معادل سرويس p12 فن اوا ماهانه 48 تومن - تازه بدون شبانه)
2. ماهانه 5 گيگ - شبانه نيم بها - ماهي 18800 سرعت پورت 512 ( معادل سرويس p11 ماهانه 29 تومن )
3. هزينه رانژه هم كه همون 10 تومن
لينك قيمت هاي فن اوا
کد:http://fanava.com/fanavadp_srv-p.html
افت سرعت در طي تعطيلات بيشترم ممكنه بشهنقل قول:
دوست داشتي نام كاربريتو بده برات يكم تغييرات بدم شايد بهتر بشه اوضاع
1. آقا افشین چطوری میشه این سرویس رو سفارش داد؟ با کجا و کی باید تماس بگیرم؟نقل قول:
من یک هفته از سرویسم مونده.512 دارم 3 گیگ در ماه!
اینی که گفتی قیمتش خوبه.میخوام برای دوره بعد اینو بگیرم.
2. مرکز شهید بهشتی هستم.برای این مرکز هم این سرویس هست؟
3. شبانه رایگانش مثل بقیه 2 تا 7 و با اکانت خودمه دیگه؟
1. براي سفارشش با خودم بايد تماس بگيريد فقط چون اين سرويسا ماله هيچ شركتي يا فن اوا نيست .اميدوارم متوجه شده باشيدمنظورمو . براي شارژشم وپشتيباني به خودم بايد زنگ بزنيد . چون جاييكه قراره بهتون ازش سرويس بدم متوجه هستيد كه با اين قيمت سرويس نميدهنقل قول:
2. مركز شما پورت وجود داره حالا باز خواستي پيش شمارتو بده يه چك بزنم
3. بله شبانه رايگان 2تا 7 صبحه .
4. فكر كنم هزينه رانژه مجدد بايد بدي ها لطفا نام كاربريتو بده كه اينم بتونم چك كنم
متشکرم.نقل قول:
یه چند تا ابهام دیگه دارم ، ممنون میشم راهنمایی کنید.
1. فرض کنیم من پول رانژه رو پرداخت کردم و از شما سرویس گرفتم ، وقتی سرویسم تموم شد و شما دیگه نتونستی این سرویس رو به من بدی یا من خودم خواستم یه سرویس دیگه بگیرم بازم دوباره باید پول رانژه بدم؟
2. چون شما فرمودید که خط من باید دوباره رانژه بشه ، چقدر زمان میبره تا این سرویس برای من وصل بشه؟
3. الان کاربر dpnet هستم ، اگر این سرویس رو از شما بگیرم کاربر اصلی فن آوا میشم؟ ( یعنی از مزایایی چون شارژ اینترنتی سرویس برخوردار میشم؟)
با تشکر از حوصله ای که به خرج میدید.:11:
جواب سوالاتتنونو در پيام خصوصي ميدم ولي اينجا اينو بگمنقل قول:
از من سرويس بگيريد . ديگه بايد قيد شارژ اينترنتي و نميدونم پشتيباني 24 ساعته و اينارو بزنيد من شخصا مسئول كار شما ميشم و اگر بتونم هركاري براتون ميكنم اگرم نتونم بايد صبر كنيد ولي در عوض
پول كمتري ميديد تقريبا از نصف كمتر نسبت به سرويس دهنده اصلي
اينم بگم اگرم روزي من نبودم براحتي ميتونيد سرويستونو توسط سرويس دهنده اصلي تمديد و شارژ كنيد بدون پرداخت هزينه رانژه مجدد فرقش اينه اون موقع بايد پول كامل سرويس بديد مثلا من اين سرويس 25500 كه هزينه اصليش 48800 هست با تخفيف ميدم اگر روزي من نبودم و دسترسي به من نداشتيد هزينه اصلي به سرويس دهنده اصلي ميپردازيد و استفاده ميكنيد
اين سرويس ها بر اساس امكانات روي سرويس هاي عصر انتقال داده و فن اوا هست ( فقط هم در تهران قابل ارائه هستند)
پیام شما دریافت شد.نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون.
خوب من تا این یک هفته ای که از سرویسم مونده تموم بشه ، تصمیممو میگیرم!:8:
به نظر من زیاد عجله نکن و وقت بیشتری رو برای تحقیق بزار.
افت سرعت امشب بهتر ميشه توجه كنيد بچه هايي كه DNS ست نكردند
سعي كنيد بهترينشو ست كنيد امشب سرعتتون بهتر ميشه يه تجمع پورت صورت گرفته براي بهبود سرعت در تهران
فن آوا گستر توس / مشهد / مرکز قدس / روز عید غدیر / ساعت 5 عصر 4 آذر 89 / اشتراک 512-512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]