سلام فرانک جان
من نقده منفی از ايشون نميبينم همش مثبته
Printable View
سلام فرانک جان
من نقده منفی از ايشون نميبينم همش مثبته
پدرام جان،شما هم انتخاب می کنیا! آخه چه کسایی رو ور میداری اینجا می نشونی؟ اینا همشون گلن...نقد ندارن که...کاراشون بی نقصه...یکی رو بیار که اینجا رو بترکونیم...
خب یه عکسی، یه اسمی ، لینکی ، اصلا ماله کجا هستن ایشون؟ اسم کاربریشون میگ میگه؟ همون شتر مرغه که گرگه دنبالش میکرد؟ یا مگ مگ؟ همون که با دوستانش بودن؟
سلام پدرام جاننقل قول:
اومدم چون دعوت کرده بودید دیگه :31:
یک زمانی چرا زیاد این ور و اون ور می رفتم
اما خوب اللان سرم واقعا شلوغه و فروم هم زیاد وقت می بره من صبح که می رم سر کار ساعت 4:30 یا 5:30 می یام خونه تازه کارم هم خیلی سنگینه تازه بعدش کارای پایان نامه خودم هست که خیلی عقبه
اما خوب واقعا تحت حاشیه ها بودن اعصاب خرد کنه ادم ارامش نداره
سلام مهدی عزیزنقل قول:
ممنون نظر لطفتونه :11:
مرسی مرسی شرمنده می کنید :11:نقل قول:
سلامنقل قول:
نه مگ مگ که با دوستانش بود
90 درصد فعالیت من توی ادبیات هست البته توی متفرقه و موسیقی هم مطلب زیاد دارم اما مربوط به الان نمی شه الان انجمن موضوعات علمی هستم و گاهی به گرافیک و انجمن خبر هم سر می زنم
سلام
بر بانوی مشاعره...فامیل و دوست عزیزم
کارش تو اداره ادبیات حرف نداره..فط گهگاه ادرس اشتباهی به من می ده...
به نظرم هنوز کسی نوتنسته تاپیکهایی توی متفرقه بزنه که روی دست تاپیکهای فرانک باشه....
من خیلی با مطالبی که توی متفرقه می ذاشت حال می کردم
تاپیک لوگوهاش که خودش به تنهایی زحمتش را بر دوش داره عالیه..بی نقصه....
کلا کارش بیسته
نقل قول:
سلام مژگان عزیز و خوبم
خوبی خانمی ؟:31:
ممنون عزیزم لطف داری
مرسی خانمم از توجهت:11:
ای بابا این دیگه یکی از کاربرای + انجمنه ...
تاپیکش که در مورد گرافیکه، حرف نداره ...
خلاصه نقد خاصی ندارم ...
یه تشکر کنم ... واسه چی ؟ نمیدونم :14: هویجوری
-------------------------------------------------------------
نکته :
منظور از plus یا + همون مثبت یا پلاسه ....
بنظر من آواتارشون ارشاد نیاز داره.نقل قول:
یکم موهای آواتارشون رو، تو بزنن بهتره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه برای خودشون امکانش نیست، بدن بچه های گرافیک درستش میکنن!
این بود نقد من...
(امیدوارم از حرف من ناراحت نشن، فقط شوخی بود)
سلام
کارش حرف نداره
فقط تاپیکای منو زیاد قفل میکنه :دی
موفق باشید
دیگه نیازی به جواب دادن نیست چون نفر بعدی وارد گود شده. فقط همینو بگم ظاهر حرفهاتون خیلی قشنگه و بلدید با کلمات بازی کنید دقیقا همون هنری رو که من به مقدار زیادی ازش بهره مندم. اما بهتره تو این ظاهر و لباس قشنگ مقداری معنی هم وجود داشته باشه. تو داری برای اثبات حرفت به فرم یاهو استناد میکنی ؟ در ضمن از کی تا حالا نقد نکردن گناه شده ما نمیدونستیم ؟ گناه اصلی خودبینی و خودخواهیه.نقل قول:
اگر بنا بود اینجا انجمن فیلم رو نقد کنیم که اسم تاپیک رو میزاشتن در بوته نقد انجمنها ....
یعنی شما اومدی تو این تاپیک و همه کاربرها اومدن تعریف و تمجید کردن و یه دو سه نفری هم اومدن یه چیزی پروندن که شاید بشه گفت تعریف نبود و شما هم منت بر دیده شون گذاشتید و از دید شما به جا اومد... واقعا تبریک عرض میکنم. چه قدر انعطاف پذیر و انتقاد پذیر....نقل قول:
در همین تاپیک دو سه نفر اشکال(شاید بشه گت چیزی گفتن که تعریف نبود) از بنده گرفتند.. و از دید بنده هم به جا بود..
در ضمن کلمه جنس کلمه عربی چطور شما میگید تو ادبیات فارسی متدواله ؟ خیلی به ندرت تو متون ادبی و اشعار شعرای بزرگ از این کلمه استفاده شده.
در مورد حکایت هم فکر نکنم تاریخ انقضایی براش تعیین شده بود. چون شما هم دقیقا این رویه رو پیش گرفتید گفتم. صرف اینکه آدم یه حکایتی یا ضرب المثلی رو از یه جایی کپی پیست کنه که نشون دهنده حق بودن و عالمتر بودن نیست.
من نگفتم هر انتقادی رو باید قبول کرد. ولی شما که اصلا هیچ انتقادی رو قبول نمیکنید. و همش رو توجیه میکنید. جهت اطلاع دعوت میکنم برید و پستها رو بخونید تا متوجه بشید. شما میگی غذا نباید بی نمک باشه از اینطرف یه مشت نمک میریزی توش ؟
و در آخر کاش به توصیه دوستانتون توجه میکردید چون آدم نقدپذیری نیستید.