حمید جان تا اون جا که من این تاپیکو مطالعه کردم شما در خواب آگاه میشدی و به یه قدرتهایی رسیده بودی
Printable View
حمید جان تا اون جا که من این تاپیکو مطالعه کردم شما در خواب آگاه میشدی و به یه قدرتهایی رسیده بودی
نمیشه اسمشو گذاشت آگاهی در خواب فقط موقعی که خیلی خسته و ناراحت بودم ناگهان در خواب چشمانم باز می شد و اطراف رو میدیدم ولی نمیتونستم حتی ذره ای تکون بخورم که مثل اینکه لایق همون هم نبودم فعلا دیگه اون حالت هم بهم دست نمیده . البته شاید تقصیر از خودمه چون در اون هنگام خیلی می ترسیدم
شاید علت اینکه نمیتونستی تکون بخوری این بوده که کالبد اختری درون بدنت نبوده
و علت اینکه نمیتونستی از بدن خودت با کالبد اثیریت بیرون بیای این بوده که اصلا کالبدت در حال گشت و گذار بوده یا تازه به بدنت برگشته و تو باید تمرکز زیادی میکردی که بتونی از بدنت خارج بشی
اما الان اون تجربه هایی که ناگهانی و بدون خبر هم میومدن دیگه نیستن و من خیلی دوست دارم با تمریناتی دوباره به اون حالات برسم تنها مشکل من اینه که محیط خونه برای تمرینات مناسب نیست چون اکثر ساعات خونه رفت و آمد داره و سر و صدا وگرنه من تا الان مثل آواتار شما شده بودم حسین خان
اگه خدا بخواد
شاید یه روزی نه فقط با جسم دومت
بلکه باجسم اولت هم پرواز کنی
سلام
کسی میتونه یه مدیتیشن به من پیشنهاد کنه ؟ که تاثیر گذار باشه روم یعنی چاکرا ها رو به صورت آرام آرام فعال کنه
سلام
من دارم رو هیپنوتیزم کار می کنم اگه کسی قبلا کار کرده خوشحال می شم با هم در آزمایشات همکاری کنیم
دوستان عزیز سلام امیدوارم خوب باشید
من مدتها نتوانستم به انجمن سر بزنم چون مشغله ام اجازه نمیداد
mema عزیز امیدوارم که تمریناتت را خوب انجام داده باشی و به مقصود خود نزدیک شده باشید
carol عزیز حال شما چطور است امیدوارم مشکلات شما برطرف شده باشد من برای شما خیلی دعا میکنم
البته برای دوستان دیگر هم دعا میکنم و امیدوارم که همیشه سلامت و موفق باشند
ان دوستی که در مورد هیپنوتیزم کار میکند حتما تجربیات خود را برای من تایپ کند و شماره تماس به من بدهد
با ارزوی موفقیت برای همه
سلام دوست عزیز امیدوارم خوب باشیدنقل قول:
اگر ممکنه تجربیات خود در مورد هیپنوتیزم رابرای من تایپ کنید
و در ادامه روش خود هیپنوتیزم را برای من توضیح دهید
اگر موردی ندارد لطفا شماره تماس خود را برای من ایمیل کنید تا با شما تماس بگیرم
سلام به همگی
یک روز مادرم بیکار بود،من هم با خودم آوردمش p30wrold . مادرم از این تاپیک خوشش آمد من هم تا صفحه 70 همه را برایش ذخیره کردم که بخواند و بعد بقیه اش را برایش را ذخیره کنم. می خواستم بدانم کسی تمام مطالب را pdf کرده است یا نه؟ چون تا صفحه 40 مریم زحمتش را کشیده بود اما بقیه را خبر ندارم اگر کسی کمکم کند خیلی ممنون می شوم؟
این هم email من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]