Mr-K2 ممنون از راهنمایی تون اصفهان قیمتش 275 تومان هست بدون گارانتی قابشم هست میگه 8500:13::13::8::8:
Printable View
Mr-K2 ممنون از راهنمایی تون اصفهان قیمتش 275 تومان هست بدون گارانتی قابشم هست میگه 8500:13::13::8::8:
-------------------------------نقل قول:
به نظر من اگر می خواهی بخری خیلی خوبه جندی برو بخرش خیلی ارزونه اگر هم داری مبارک
-------------------------------
البته نظر بنده بود
><<>><<><>><><<><><><><>><
یک باطری که معجزه کرد
Product Advisory: Nokia BL-5C battery
><><><<><><><><><><><><><>
این باطری توسط شرکت نوکیا ساخته شده که خیلی قابلیت شارژ بیشتری داره
قیمت این باطری تو بازار 20.000 تومان قیمتشه خیلی از مدل های دیگر باطری خوب تر هست با عمر بیشتر دوام بیشترکد:http://batteryreplacement.nokia.com/batteryreplacement/en/
برای این نوع گوشی ها هم می شه:
Nokia 1100, Nokia 1100c, Nokia 1101, Nokia 1108, Nokia 1110, Nokia 1112, Nokia 1255, Nokia 1315, Nokia 1600, Nokia 2112, Nokia 2118, Nokia 2255, Nokia 2272, Nokia 2275, Nokia 2300, Nokia 2300c, Nokia 2310, Nokia 2355, Nokia 2600, Nokia 2610, Nokia 2610b, Nokia 2626, Nokia 3100, Nokia 3105, Nokia 3120, Nokia 3125, Nokia 6030, Nokia 6085, Nokia 6086, Nokia 6108, Nokia 6175i, Nokia 6178i, Nokia 6230, Nokia 6230i, Nokia 6270, Nokia 6600, Nokia 6620, Nokia 6630, Nokia 6631, Nokia 6670, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682, Nokia 6820, Nokia 6822, Nokia 7610, Nokia N70, Nokia N71, Nokia N72, Nokia N91, Nokia E50, Nokia E60
دست عزیز فکر میکنم اشتباه متوجه شدی این باتری ها همون باتری های معیوب که در هنگام شارژ امکان ترکیدن داره در این مدلها که گفتی استفاده شده و اون لینک لینک تست باطری هست که با وارد کردن شماره 26 رقمی روی باطری مشخص میکنه باطری احتمال ترکیدن داره با نه ...همیننقل قول:
* Music Player SHould HAve Exit Button [It takes 2mb Ram When Run In Background].
* There Must An Application To Run Phone In Landscape Mode.
* Loudness Of Music Must Be Enhanced.
* Music Player Should Be Paused While There Is NAy Incomming Call.
* Camera Quality Should Be More Better.
* Camera Zoom Should Be 10X or More.
* More Visulaization Should BE Added.
* When Create ANy New Folder In Images Folder Through Gallery and Move All Images To Newly Create Folder Then Only One Image Moved To That Folder. This Bug Should Be Fixed.
* Radio Sound Must Be More Louder.
* There Must Be Option To Remove Themes Via Application Manager.
* Warning Tones Must Be Fast. Warning Tones Heard After 2 sec Of The Notification.
* Loudness Option Should Work As It Is Not Working In The Current Firmware.
* The Phone Restart Automatically, This Bug Should Be Fixed.
* There Must Be 25-30 mb free Ram Available as In The Current Version Only 18 mb Free Ram Is Available.
* MAps Should Be There In New Firmware.
I am Sure That Nokia Will Consider These Things While Releasing The New Firmare For Nokia 5700.
I thank U All!
سلام
این ایرادهایی بوده که یه یوزر گفته در فریمور بعدی رفع بشه
اولین موردی که Bold کردم در مورد صفحه اسکرین هست که مانند N95 باید به Rotate بشه
موردی دوم همون موردی هست که خودمون هم باهاش مشکل داریم !! چند تا فایل رو که بوکمارک می کنیم فقط اون یکی رو که می خوایم عمل اکشن بلوتوث روش انجام بدید در فولدر گالری انتقال می ده
اگر این ایرادها برطرف بشه واقعا عالیه
سلام بچه ها ، ببين دوباره 3-4 روز نبوديم تاپيكو چيكار كردن . خدايي يه كم جنبه داشته باشين ، با همه نيستما
به 2-3 نفري كه خودشونم مي دونن .:13:
يكي رفته برا خودش يه تاپيك عليه 5700 قرمز زده آخه يعني چي . بابا من وممل خان قرمز داريم تاحالا هم مشكل نداشتيم پس يعني چي اين كارا خوبه اولين مشكل حاد برا مشكيش پيش اومد كه با 2 تا تو سري خوردن سنسورش قات زد مال ممل خان كه 2 بار بدجوري خورد زمين و هيچيش نشد ديگه اين بچه بازيا چيه .بابا 100 بار گفتم آخه رنگم چيزيه كه بخواد كاراييه گوشي رو زير سوال ببره به جز سليقه و دوست داشتن يوزرها كاربرد ديگه اي داره نكنه برا شما كه مشكيه cpu اتلون روشه ماله ما سمپرونه:31:
اينجارم نكنيد عين تاپيك N73 هي مقايسه سوني اريكسون و نوكيا بسه ديگه . ديگه تكرار نشه
اين دفعه رو مي بخشمتون ولي اگه تكرار بشه همون جوري كه ممل خان گفت منم پايه تاپيك خراب كردنم 2 تايي مياريمش پايين . پس اينجا رو سالم نگه داريم :19: و فقط بحثهاي مربوط به 5700
-- - -- - - - - - - -- - - -- -- - - - - - - - - - -- - - -- - - - - - - - -- - -- - - -- - - - - - - - -
چند نكته:1- اين گوشي 15 فريم فيلمبرداري ميكنه ولي قابليت پخش تا 25 فريم رو داره . من تست كردم خودتون با
Smartmove تست كنيد متوجه مي شيد ، قشنگ تو كامپيوتر تو detaile فايلم 25 فريم مي زنه و از نمايش كليپ
هم قشنگ مشخصه كه 25 فريمه . تازه چشم انسان هم بيش از 23 فريمو تشخيص نمي ده ، اگه برا شما روون نبود
شك نكنيد از تنظيمات كانورترتونه
2- يه نكته جالب در مورد اين گوشي : وقتي با كابل به گوشي وصل ميشيم در هر حالتي مي تونيد از گوشي استفاده كنيد يعني هم مكالمه داشته باشيد و هم sms بگيريد وبزنيد ، من فكر مي كردم كه همه نوكياها اينجوريه
ولي نه ، من ديروز هم N91 و هم N73 رو امتحان كردم بردم رو حالت mass storage جفتشون رفتن به حالت
Offline ويه نوار رو گوشي فعاله و اصلا نمي تونيد با گوشي كار كنيد . خيلي جالب بود برام كه صاحب جفت گوشيها كفشون بريد . اينم يه پيشرفت تو symbian 9.2
3- امروز با يه Samsung E250 بلوتوث كردم بازم كفم بريد . ازم سوال connection رو پرسد منم Yes دادم، بعد ديدم رفته تو گوشيم هر فايلي رو كه مي خواست get ميكرد و هر فايلي رو هم كه مي خواست پاك
مي كردم قشنگ با گوشيش رفته بود تو مموري و فون مموريه من . خيلي جالب بود . بدون اينكه ازم yes دوباره بخواد قشنگ هم پاك مي كرد وهم ازم فايل مي گرفت . همه فايلهامو تو گوشيش نشون ميداد و اين البته براي ما خطرناكه پس مواظب باشين . من هم خواستم اين كار رو متقابلا انجام بدم ولي اصلا نتونستم . يارو مي گفت فقط
سامسونگ اين كار رو مي تونه انجام بده . بچه ها درست گفته ؟ يعني برنامه اي نيست كه بتونيم باهاش همچين كاري بكنيم ؟
امیر جان نظرتو در مورد عکس سومی که توسط دوربین 5700 گرفته شده و هیچنویزی نداره بگو!!من که وقتی اون عکس رو میبینم کف میکنم!!
هنوز مونده تا کشفیات جدیدی از سیمبین 9.2 پیدا بشه!!کف میکنیم!!در ضمن بلوتوث این گوشی 60 کیلوبایت در ثانیه هست!!شما در هنگام بلوتوث کردن میتونید از 2 گوشی دیگه نیز فایل دریافت کنید و همچنین با بلوتوث هدست اهنگ گوش کنید!!!من داشتم با لوتوث سرچ میکرد!!ناگهان ارور مربوط به تایید دریافت بلوتوث توسط دو گوشی رو روی گوشی من ظاهر شد هر دو رو yes کردم و سپس یک فایل نیز همزمان سند کردم برای یک گوشی دیگه!!کفم به طور کامل برید!!عجب بلوتوثی داره!!
سلام ابراهیم جون
یه سر به PT بزن و پیغام خصوصیت رو چک کن داداش
عکس های خوب و با کیفیت هستند !نقل قول:
بلوتوث ورژن 2 قابلیت ارسال به چند کاربر و همچنین فاصله تا 20 متر را داراست.ربطی به گوشی نداره....نقل قول:
شما در هنگام بلوتوث کردن میتونید از 2 گوشی دیگه نیز فایل دریافت کنید
Bluetooth 2.0
This version, specified in November 2004, is backward-compatible with 1.1. The main enhancement is the introduction of an enhanced data rate (EDR) of 3.0 Mbit/s. This has the following effects:[10]
Three times faster transmission speed—up to 10 times in certain cases (up to 2.1 Mbit/s).
Lower power consumption through a reduced duty cycle.
Simplification of multi-link scenarios due to more available bandwidth.
Further improved (bit error rate) performance.
---------------------------نقل قول:
ممنون از کمک تون حمید رضاجان راست می کی من متوجه نشدم ببخشید