نقل قول:
خوب جنابالی طبق انبار همکارتون دارید میگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه اونچه که هست !! شمام لازم نیس آمار انبار کنسول تهرانو اینجا بدی ... چون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد فالکون هم اگه 1 تحقیق کوچیک نه 0.5 تحقیق هم بکنی میبینی زایفر هم خرابی داشته ولی خرابی فالکون در مقابل به چشم نمیاد
در مورد زیباییشم به سلیقس که منم سلیقه خودم و اونچه که دیدم رو گفتم که شاید بازم انگاریا طبق انبار همکارتون اظهار نظر فرمودین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرم 1سر بری دبی میبینی که دیگه 90% مدل های که اونجاس فالکونه - دیگه اینکه تو تهران طرف جنسی که 1سال پیش وارد کرده و دستش باد کرده بحثش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين عزيزم نميخوام اینجا بحث رو کش بدم يک چيزی ميگم گوش کن. اینقدر هم انبار انبار نکن. با اجازتون من با کسی ارتباط دارم که خودش به صورت شخصی ميره دبی جنس مياره ميفروشه. رو هوا هم ميبرن. طبق اعلام خود مايکروسافت و طبق تحقيقات بنده و بعضی از دوستان در فروم های مايکروسافت معلوم شد که فالکون ها بعد از توليد مستقيم به آمريکا صادر ميشن و هرچی هم به اینجا برسه برای سود جوييه بعضی افراده که ميتونن با قيمت بالا بفروشن.
در مورد خرابی زفير شما منبع بده. همينجوری نميتونی بگی خرابه. چند وقت پيش يکی آمد تاپيک زد در مورد اینکه فالکون 3 چراغ شده اما منبع نياورد و خودش ميدونست که احتمال دروغ بودنش خيلی زياده. پس نميخواد شايعه بسازی اگر واقعا خراب شده بگو ببينيم دسته کی بوده و چطوری و کلی مدرک بيار تا باورمون بشه. چون تاحالا به 1000 نفری که کنسول فروختم هيچکدوم نگفتن زفير ما خراب شده. همشونم از اونايی هستن که منو تورو قورت ميدن تو بازی.!
شما اگر خيلی بيکاری ميتونی خودت بری دبی و در به در دنبال فالکون بگردی. پس نگو حتما فالکون .
خوبه در مورد رنگش هم الان گفتی که سليقه ی خودته. اگر تو همون پست اولت ميگفتی شايد طرف ميفهميد که ممکنه ببينه خوشش نياد پس نگو. اون انبار رو هم ولش کن بگو ببينم رنگ سياه بيشتر طرفدار داره يا سبز تيره؟!!! نه بگو. يکم فکر کن. ببين چجوريه. تاحالا الايت رو تو عمرت از نزديک ديدی ببينی چيه؟ تاحالا ديدی موقعی که يک کنسول سياه رو بزاری کنار تلويزيون 42 اینچ اچ دی چه شکلی ميشه؟!!
در ضمن اونچه که هست رو شما تعيين نميکنيد. مايکروسافت تعيين ميکنه.