مرسی
عجب آهنگی بود
واقعا حرف نداشت
بدون شک آلبوم محسن چاوشی می ترکونه
Printable View
مرسی
عجب آهنگی بود
واقعا حرف نداشت
بدون شک آلبوم محسن چاوشی می ترکونه
البته به هر حال با اینکه کار قشنگی بود ولی ضعفهای زیادی داشت ! چون بهرحال کار ماکته !
من توی اجرای چاووشی یه مقدار ضعف دیدم !
كجا ضعف ديدي؟تنظيم؟آهنگ سازي؟شعر؟نحوه خوندن؟نقل قول:
توضيح بديد ياد بگيريم
قشنگ بود دستش نسترن بود روحش مریم بود چشمشم نرکس محسن خلاف شده شدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این ترانه جدید خیلی حال کردم! از امروز که دانلود کردم تا همین الان صد بار گوش کردم. دیوونم کرده این آهنگ!!!
نقل قول:
دلیلش هم همونطور که میدونید اتود بودنش هست! این آهنگ برای این هستش که فضای کار و نوع اواز خوندن بیاد دستشون!
البته میدونم که شما خودتون به این قضیه اشراف دارین:40:
خیلی خیلی قشنگ بود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف نداشت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقت بود آهنگ جدید محسن با کیفیت گوش نکرده بودم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خــــــــــــــــــــــدا ســــــــــــــــــــتـــ ـــــــــ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی بگم کم گفتم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ آخ زودی این آلبومش بیاد . من که دارم دیووونه می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
محسن چاوشی واقعا مجوز گرفته
و این البوم جدیدش حدودا چه تاریخی میاد بیرون؟؟؟؟؟؟
بله . مجوز گرفته .نقل قول:
آلبومش هم اشاا... عید فطر میاد بازار ( 15 تا 20 مهر میاد آلبومش )
آهنگش به اون شدتی که شما میگید TOP بود > اصلا نبود ( جمله بندی رو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نظر من : بدک نبود > فقط بدک .. . .. همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MER 29+1