دوست عزیز در این باره در صفحه های قبلی به تفضیل شرح داده شده . اگه یکم بری عقب پیدا می کنی .نقل قول:
Printable View
دوست عزیز در این باره در صفحه های قبلی به تفضیل شرح داده شده . اگه یکم بری عقب پیدا می کنی .نقل قول:
یکی از راه های فارسی دیدن هم
یکی از راه های فارسی دیدن هم ریختن فونت که لینکش چند صفحه قبل هست
چرا اینجوری شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببخشید سیستمم گیر کرد
ادمین ها بی زحمت یکاریش بکنن
بازم متاسفم
سلامنقل قول:
ممنون بابت راهنماييتون.
شما درست ميگي منم خيلي از مشكلاتي رو كه حل كردم كسي بهم نگفته اونقدر باهاش ور رفتم تا راهشو ياد گرفتم.
در مورد اكسس پوينت هم بايد بگم تو شهر ما فقط اين 3 مدل پيدا ميشه: Dlink-Planet-Senoa يعني بازار شهر ما رو اين 3 مدل قبضه كرده تازه مدل Senoa با توجه به قيمت بالاتري كه نسبت به اون 2 مدل ديگه داره استقبال كمتري ازش ميشه و مدل levelOne هم من يكبار تو مشهد ديدم . كه در كل محصولات levelOne كه فكر كنم يك كمپاني آلماني باشه از كيفيت بالايي برخوردار باشه من فقط از keyStone اون مدل استفاده كردم و راضي بودم.
نقل قول:
کسی چیزی سراغ نداره :18:
سلام ببخشید متاپکس جان من یه مشکلی دارم وقتی با بلوتوث یه فایل رو دریافت میکنم میره تو قسمت Beam
Reserve بعد وقتی میخوام از اونجا به قسمت مسیج ها انتقالش بدم خیلی طول میکشه(3 یا 4 دقیقه) در صورتی که
قبلا خیلی سریع این کارو میکرد.حجم فایلم کمه بین 1 تا 3 مگابایت معمولا.تورو خدا نگو مستر رسیت کنم که کلی تم
که دارم از بین میره + بازی هام
نیازی نیست به قسمت مسیج منتقلش کنی؛ یعنی وقتی فایل رو دریافت میکنی، به جای ایننکه save رو بزنی، view رو بزن و وقتی مثلا عکس یا آهنگ رو باز کرد، اون پایین دکمه save که عکس یه دیسکت هست رو بزن و مستقیما جایی که میخوای ذخیره کن. اینطوری کمتر طول میکشه...:27:نقل قول:
sorry for fingilishنقل قول:
gashtam nabud... please link
sorry again
آقا این قضیه ساعت sms ها حل نشد؟ خیلی اعصاب خورد کنه