آقا
بدون پراکسی وصل نمیشه نمی دونم چرا
Printable View
آقا
بدون پراکسی وصل نمیشه نمی دونم چرا
چرا همیشه گاوا تو تیم من میافتن ؟؟!!!:V10:
کسی نظری نداره ؟:V10:
---------------------------------------
زدم کل friend هام رو Remove کردم خیلی احساس تنهایی میکنم:n14::n14::n14::n14:
نقل قول:
چرا همیشه گاوا تو تیم من میافتن ؟؟!!!:V10:
کسی نظری نداره ؟:V10:
---------------------------------------
زدم کل friend هام رو Remove کردم خیلی احساس تنهایی میکنم:n14::n14::n14::n14:
من اومدم دلایل اینکه گاو تو تیم شما هستش رو توضیح دادم این همه تایپ کردم
باز میپرسی؟؟؟؟
اقا همانطور که استحضار دارید من با جملات تاکیدی هم بازی هام رو خیلی راحت تر دارم میبرم
مثلا 38 بازی رنک بن رو 1 هفته ای تموم کردم.
رکورد جدیدم
بعد تو همین 1 هفته که رنک بن هم بودم 2 تا اسکین مفتی با همین جملات تاکیدی گیرم اومد.
خلاصه
اقا داشتم بازی می کردم بعد گارن بودم
یک دعوایی سر پسیژن ها پیش اومد بعد خلاصه رنگار مجبور شد بره ساپورت
بعد به دشمن گفتم هرکس رکسای رو ریپورت کنه بازی کال اف دی تی بلک اپس 3 که داره میاد رو بهش میدم بعد ملت هم شوخی می کردن که ما نمیخوایم و فلان
خلاصه من بهش گفتم من اسکین لجیون گارن رو میخوام 1350 ار پی هستش. یعنی داشتم تو یک هفته 3مین اسکین مفتی رو میگرفتم که....
این گقت بهت میدم چون مایه دار هستم
و جذب به این میگن
داشتم از محل کارم بازی میکردم. و یکدفعه مشتری اومد. مجبور شدم از بازی بیام بیرون و ریپورت افک بخورم 20 دقیقه تو نوبت باشم
اسکینم رو هم نگرفتم
:n20:
به این میگن جذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذ ذذذذذذذذب
خوب یارو با خودش گفته این چه پرو هستش
هم بازیم رو ریده هم میخواد منو ادد کنه اسکین رو بگیره =))
به....
مشکلی نیست. یک نفر دیگه برام گیفت خواهد کرد به لطف خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـدا
نقل قول:
سوال منم هست....
بعضیاشون من موندم چجوری پلاتینوم شدن!!!!نقل قول:
آخه واقعا گاون اصلا مثله پلاتینوم ها بازی نمیکنن :V14:
من جدیدا همون اول که میریم تو گیم میزنم همه رو mute میکنم آخه 90% شون تو بازی فقط حرف میزنن ( زر میزنن و فحاشی و فلیم ) اینجوری راحت تر میشه رو بازی فوکوس کرد ... شما ها هم همینکار رو بکنید چون 99% چت ها تا زیره دیاموند و چلنجر زر مفته
من چند وقت عادت کرده بودم بازیه پرو ها رو استریم می کردم میدیدم چت میکنن فقط برای اینکه بگن مثلا drag 12:00 یا tp 13:55 یا مثلا میگن bot no flash کاش منم میتونستم با اونا بازی کنم یعنی میشه یه روز من هم به اونجا ها برسم:V26:
خــــــــــــــــــدا کمک ام کــــــــــــــــــن
اقا یک چیز جالب بگم
داشتم برای خودم گفتم که چه اسکین هایی رو مفتی می خوام ملت برام بفرستن
یکدفعه دیدم اسکین کایل ریوت رو دارم :n04:
والا من اصلا تو عمرم کایل رو شاید سالی چند بار بازی کنم. کی این اومده من نفهمیدم. البته کایلم خوبه. یادم میره بازی کنم =))
خدایا شکرت :n19:
هاااااااااااااااااا
آغو ما يَ روز جستيم تو رنک ، اي تيم مقابلو نمدونم چيچي شد همه شُ ترول کردند ، ما گفتيم آغو همسده ، هاااااااااااااااااااااا، اي ديگه او بازي بود که يک عمر مخواستي. يکي شو اي Thresh و رو برداشت ، يکي شو اي Sona هو رو برداشت ، يکي شو اي Janna او رو برداشت ، يکي شو اي Blitzu رو برداشت ، يکي ديگَيم Leona او ، گفتيم آغو اي بازیو رو ساختن بره ما.
آقو بازی شروع شد ، دقیقه اول
.
.
.
top فید داد
دقیه دوم
.
.
.
.
mid فید داد.
.
.
.
.
.
دقیقه دو و نیم
.
.
.
.
jungler رفت dragon ، مورد، اعصابش خووووورد ، leave داد.
آغو ای ADC یو اعصابش خوووووورد ، اویم leave داد ، top و mid ام مثل ای گودزیلا ها عصبانیییی ، اونا ام leave دادن
آقا ای تیم حریف همه اومده بودن bot شکار مااااااا،ای blitz و ای شستش رو همچی سر دل ما می کرذ ،ای لوزالمعده ووووو ، از پس کمر ما در امد ،هی ما رو میکییییشییید ،ما تا فلشو رو زدیم در بریم ، ای thresh ووو هست، ای زنجیییروووو رو انداخت پس کله ما، ای بصل النخاع ما از پس کله ما پرید بیرووووون ، اومدیم در ریم ، پرید رو ما با پس دست زد وسط فرق ما ، 150 اااااا متر رفتیم هوا اومدیم زمین ،ایوره نگاه کردیم ، او ورو نگاه کردیم ، دیدیم خدا رو شکر ، هیچ کس نیست.
ییهو ، یک شمشیر رفت تو ریه ما ، دیدیم از آسمون یک خانم اومد ، ای شمشیروو رو زد ، از ریه سمت راست ما رفت تو، از ای قلووه او سمت چپ ما زد بیرون.تا اومدیم سلام کنیم ، با ای پشت سپرو زد تو صورت ما ، 157 تا از ای دندوناییی ما ، ریخت روی زمین.ای وسط هی یک خانمه ییی بود ، ای موسیقی مرگ می زد ، آآآآآآآآآآآآآآآ ، مغز ما کمپلت از جا در میومد بر می گشت سر جاش ، تا یگ SEC استاده بودیم ، ییهو آسمون قلمبه زد ، یَک گرد بادی اومد ، یَک گردبادی اومد ما رو کوبوند تو حلق Baron ، یک صد و بیست و هفت جا از ستون فقرات ما شیکستتتت.
آقا سرتون درد نیارم ، ما هی می موردیم ، زنده میشدیم ، ای بلیتز ما رو می کشید ، باز از سر ، ای بلیتز ما رو میییی کشیییید ، باز از سر ، ای بلییتز ما رو می کشید ، باز از سر ، ول نمی کردن که آغو ؛ اصلا به ای تورنت ووووو کار نداشتند ، دویست و پنجاه و هفت روز به همی منوااالل گذشت ، تا ای که سر انگشتا ی ییی ما از هم پکید از بس ای کی بوردو دکمه F فشار دادیم ، آخرش ششش ام ، ای چشاییی ما از نور مانیتور پوکید ، یعنی آغو ، یعنی آغووووو ، الآن دارم با کیبورد بریییل ، تایپ می کنم.
از آخر ششششش ام آغو ای اینترنت ما قطع شد ، رفتیم تو ، دیدیم مار بن کردن ، ای 4 تای تو تیم Master tier سیر می کننننننن.
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآ
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08: :n08:
خیلییییی حال داد ، خیلییییییی
تو ای10 -15 روز مدت که ما بن بودیم ، ای ریوت 457 تا چمپ جدید داده بود بیرون ، ما ام شده بودیم نوووووب.
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآآآآآ خیلی باحال بود.خیلی حال داد......
سلام
یه سوال از گلد میشه دوباره به سیلور برگشت ؟ اگه اره چه شکلیه سیستمش مثل همون افتادن از s1 به s2 میمونه یا فرق داره ؟
سیزن های قبلی میگفتن که میشد
منتها این سیزن قرار شد که این اتفاق نیافته دیگه دیویژن دموت نداشته باشیم
اگرچه بعضیا همین سیزن تک و توک براشون اتفاق افتاد که حالا نمیدونم چی شده بوده
ممنون . جایی رو تو خود سایت riot داریم که قاطع این رو گفته باشه ؟ چون واسم خیلی مهمه اما منبع قاطعی براش هنوز پیدا نکردمنقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]