ولی به خاطرش ست holiday رو از دست دادیم :41:نقل قول:
Printable View
ولی به خاطرش ست holiday رو از دست دادیم :41:نقل قول:
یک جنگ گروهی هست:دینقل قول:
آره فورت اون موقع نبود !
فورت همون قلعه هست و هر شهر می تونه داشته باشه که اون یکی شهر ها هم به فورت شهر های دیگه حمله می کنند تا بتونند بگیرنشون
ما اولین خاطره فورتمون خیلی چرت بود که بعدش کودتا شده بود دعوا فحش چاقو کشی جریانی بود در کل مارو چیز زدن بقیه ها :دی(خارجی های ... )
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:18 AM ----------
:دی من خودم لاک دارم اگه تیکه 4 یک چیز های دیگه بده من ک و ن م حسابی میسوزه:دینقل قول:
ولی به خاطرش ست holiday رو از دست دادیم
من که خیلی حال می کنم با فورت بهت پیشنهاد می دمنقل قول:
============
بدون شرح !!اینجا دبی !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسر هی من میخوام اینجا رو از بحث خارج نکنم نمیزاری که :دینقل قول:
بدون شرح !!اینجا دبی !!
اوندفه عکس نیمه س ک س ی گذاشتم هنوز پاک نکردن:دی
سیاسی اجازه هست؟؟
:31: اون عکس ها را می دونی چرا پاک نکردن ؟ چون فقط با پپروکسی می شه دید اونا را یعنی بدون پپروکسی نمی شه دید فکر کنم همکار این انجمن پپروکسی نداره برا اونه :31:نقل قول:
سیاسی ممنوع
eee ?نقل قول:
اون عکس ها را می دونی چرا پاک نکردن ؟ چون فقط با پپروکسی می شه دید اونا را یعنی بدون پپروکسی نمی شه دید فکر کنم همکار این انجمن پپروکسی نداره برا اونه
سیاسی ممنوع
میگم این علی هست همکاره چرا پاک نکرد:دی
ایندفعه بدون فــیلتر میزارم:دی
چرا بابا اخبار سیاسی یک حالی میده:دی
حالا رفتم از سرور بچه استفاده کردم یک آپلودر عکس درست کردم حالا از این به بعد عکس مستقیم میکنم:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه؟:دی
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
یک سئوال علمی :دی :21:
فقط میتونی یکی رو انتخاب کنی:دی
ماشین یا راننده؟
محتوای مخفی: عکس
رپیورت هم ممنوع:دی
خدایی ماشینه قشنگ تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم پست بدید بریم صفحه بعد
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 4 (4 کاربران و 0 مهمان) amin_fixfox , jhonny
دو نفر با چراغ خاموش?؟?؟
آره حال ندارم وگرنه یک 300-400 تا از این عکس های ترکیبی هست:دینقل قول:
خدایی ماشینه قشنگ تره
یکم پست بدید بریم صفحه بعد
من روی ماشینه رو ترجیح می دم :31:نقل قول: