2روزه اصفهان روزها قطعی زیاد داره مخصوصا دیروز ظهر.صفحه ها هم دیر تر از قبل باز میشن
Printable View
2روزه اصفهان روزها قطعی زیاد داره مخصوصا دیروز ظهر.صفحه ها هم دیر تر از قبل باز میشن
خودم هم زیاد روشن نشدم یعنی چی...:31:نقل قول:
ولی فکر کنم منظورش اینه که اگه تغیر سرویس بدی اگه توی سرویس قبلی مثلا 10 درصد میگرفتی الان هم همون 10 درصد قبلی را حساب میکنن الان دارم از واحد فروش میپرسم جواب دادم اطلاع میدم...
باشه !
منتظر جواب هستم
راستی در مورد رپیدگو هم بگو ! با شاتل مچ هست :دی ؟؟ یعنی سرعت ماکزیمم بهت میده ؟؟ قطی نداره که :دی ؟
من که از رایگانش زیاد راضی نیستم ! ولی فک کنم پولیش خوب باشه !
سلام خدمت دوستان هم isp ایی :31:
این نوسان سرعت شاتل دیگه داره طفیان میکنه بیداد وار
هر لحظه یک جوریه
ping هم همین وضعه
من که شبا میرم دنبال بازی و سریال :31:
داداشم الان 7 شبی میشیه شب ها لینک torent برای قسمت های جدید سریال naruto میزاره با bittorent که بعضی شب ها مثل دیشب که ساعت 2:30 یک سر زدم دیدم سرعت دانش 38 تا 42 بود و بالا پایین میشد
2 تا سوال :
1 - این 350 مگی که بعد از اون قاط زدن شاتل اضافه شده میمنونه ؟
یا نه یهو ضد حال میزنن در حد تیم ملی و کم میشه ؟ :31:
2 - نمیدونم به شاتل ربطی داره یا نه اما من yahoo messenger ام الان مدت هاست چه با ورزن 8 چه 9 چه حتی 10 برای فرستادن فایل مشکل دارم
یعنی فایل هایی مثل picture یا movie رو از هر 10 تا 7 تاش رو موقع transfer اررور a problem occured میده
مخصوصا اگه حجم بالای 60 کیلو بایت باشه
زیر 60 رو راحت تر میره
همین طور موقع دریافت
چه شبانه چه روزانه
کسی همچین مشکلی داره ؟
شاتل بدفرم دانلود رو محدود کرده. اینجوری که من دارم می بینم دانلود از رپیدشیر، مدیا فایر و یوتوپ محدود شده و سرعت بالای 30 نمی ره در بهترین حالت. بقیه سایتها معمولن با پهنای باند کامل دانلود می کنه البته معمولن؛ چرا که بعضی مواقع سرعت اینا هم میاد پایین
عزیزم صاحب رپیدگو خودش شاتل 512 داره . دیگه حتما باید باهاش سازگار باشه :31:نقل قول:
کاملا تایید می شه! مال من هم چند روزه که تو روز قطعی ها زیاد و سرعت هم در برخی ساعات پایینه.نقل قول:
1- احتمالا می مونهنقل قول:
2- من با دایل آپ هم مشکل را داشتم چه برسه شاتل :31:پس نمی تونم بگم مشکل من هست یا شاتل
فکر نکنم خیلی فرقی داشته باشه .به نظرم ماکزیمم میده ولی نوسانش بیشترهنقل قول:
قطعی هم کم و بیش. نصبت به مزیتهایی که داره معایبی هم داره دیگه........
اینم چت من با واحد فروش
Hello p30w, my name is Account Manager 23, how may I help you?
سلام
- در صورت تغییر سرویس، تخفیف شامل حداقل سرویس فعلی و اولیه مشترک محاسبه می گردد.
میشه بیشتر توضیح بدید این متن را؟!
سلام شناسه کاربری را بفرمایید
71100000000
شما باید با شماره 23099 داخلی 606 تماس بگیرید
کدام واحد هست؟!
واحد امور استانها
خوب این موضوع کلی هست...
ربطی به استان نداره...
ای بابا وقتی شما نمی دونین میخوای امور استانها بدونه؟!
بگو نمی دونم نه که پاس بده به جای دیگه...
اطلاعات واحد ما با واحدهای دیگر ممکن است متفاوت باشد
در تهران در صورت تغییر سرویس، تخفیف شامل حداقل سرویس فعلی و اولیه مشترک محاسبه می گردد
خوب منم معنی همین موضوع را میخوام
شفاف سازی کنید..
فقط چون ممکن است برای واحدهای دیگر تفاوت داشته باشد بهتر است از این واحد پیگیری کنید
نه من میخوام اطلاعات واحد شما را بدونم
یعنی اگر شما سرویس آرت 1 داشته باشید و بعد از آن به آرت 7 تغییر بدهید تخفیف مثل همان سرویس آرت 1 ارائه می شود نه آرت 7
یعنی به طور مثال اگر آرت 7 دوره سه ماهه بگیرید تخفیف همان آرت 1 لحاظ می شود
من الان اکو 128 دارم اگه برم روی ارت 1 همون نخفیف اکو 128 را میگیرم با X نفر که معرفی کردم؟
2 درصد آرت 1
بله درست فرمودید
تخفیف کارت طلایی به همان صورتی که می فرمایید محاسبه می شود
البته روز شمار می باشد
و دوباره اگه بر گردم هم همون هست؟!
بله
منظور از روز شما چیه؟
یعنی به تعداد روزهایی که مشترکین معرفی شده از سمت شما در حال استفاده باشند تخفیف ارائه می شود
یعنی هر چی مشترکین مدت بیشتری در حال استفاده باشه درصد تخفیف بیشتر ارائه میشه...
بله البته به روز نه ساعت
سوالی دیگر... " ؟؟؟؟!!!!!! " .....
تا وقتی شما هستین چرا 606 شما دارین کم کاری میکنین من این کارتون را گذارش میدما...
606 بلد نیست....
به هر کس گزارش بدید می گن پر کار بودم زیرا ما فقط باید مشترکین خودمون را پاسخ بدهیم
متاسفانه بیشتر از این نمی تونم راهنماییتون کنم چون هزینه و نحوه محاسبه متفاوت است
خوبه .همین جواب کافی بود در ضمن ما هم مشترک شما هستیم از کره مریخ نیومدیم
خدانگهدار
خداحافظ
اکو داره یا آرت؟؟؟ من که با رپیدگو مشکلی ندارم البته چه رایگان چه پولی البته خودم اکانت ندارم:31:نقل قول: