ATM QoS رو بذارین رو UBRنقل قول:
اگر آی پی استاتیک ندارین این گزینه رو Get IP Address بذارین رو Dynamic
مولتی کست رو هم بنظر من غیر فعال کنین.
Printable View
ATM QoS رو بذارین رو UBRنقل قول:
اگر آی پی استاتیک ندارین این گزینه رو Get IP Address بذارین رو Dynamic
مولتی کست رو هم بنظر من غیر فعال کنین.
متاسفانه کار نمیکنه.... هر کاریش میکنم درست نمیشه داره واقعا اعصابم رو خورد میکنه....
من وقتي ميخوام مودم رو با pppoe کانفينگ کنم نرم افزار مودم اين ارور رو ميدهد. کسي براش اين مشکل پيش نيومده؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://uplod.ir/wcag9c343c56/Untitled.jpg
کدوم ارور ؟؟؟نقل قول:
عکس یا متن ارور رو اینجا قرار بدید تا راهنمایی بشید
اگر هم عکس گذاشتید و لود نمیشه از سایت 8pic.ir استفاده کنید
دوستان برا من کسی راهنمایی نداشت؟
مشکلتون چیه؟!نقل قول:
بریج اینترفیس را غیر فعال کنید ببینید مشکل برطرف نمیشه؟!
تی پی لینک خیلی مسخره هست! کانفیگش!کاربر پسند نیست!
نقل قول:
با سی دی نمیتونین کانفیگ کنین مودم رو،باید و بهتره دستی این کار رو انجام بدین.
فک کنم چون تو سیستم کانکشن دارم، دیگه کار نمیده... چیکار باید بکنم که تو سیستم کانکشن نخواد؟؟؟ من رو ppoe تنظیم کردم مودم رو، ولی وصل نمیشه مگر اینکه کانکشن بسازمنقل قول:
مشکلتون چیه؟!
بریج اینترفیس را غیر فعال کنید ببینید مشکل برطرف نمیشه؟!
تی پی لینک خیلی مسخره هست! کانفیگش!کاربر پسند نیست!
دوستان توی تنظیمات مودم، سکیورتی رو بستم (دیسیبل) و موبایل و لپتاپ وصل شدن....
خوب، حالا مشکلم اینه که هیچ یک از گزینههای موجود در مودم، در لپتاپ و یا گوشی وجود ندارن که سکیورتیشون برابر باشه!! الان باید چه گلی به سرم بگیرم؟؟؟
خوب الان هر کسی میتونه به وایرلس من و هوم گروپ من وصل بشه و دیتای شیر شدهی لپ تاپ و کامپیوتر رو بخونه! :|
البته فعلا با فیلتر کردن مک ادرس ها مسئله رو سر هم اوردم ولی لطفا یه راه حل مناسب بهم بگید....
راستی، لپتاپ و موبایل با هم نمیتونن از اینترنت وایرلس استفاده بکنن درسته؟(یه دونه انتن دارم!) البته هردو وصلن و در حالی که با یکی کار میکنم، اون یکی پینگ میکنه!( موبایل گوگل مپ و لپتاپ پینگ گوگل) ولی صفحه باز نمیکنن همزمان....)