درود
دوستان برای سورن ELX ضبط می خوام بهم پیشنهاد بدین، محدوده قیمت 250 تا 300 ، می خوام به سیم کشی ماشین هم به هیچ وجه دست نخوره
پایونیر 3650 چطوره؟ سپاسگذار می شم اگه راهنمائی کنید، چون آشنائیم با سیستم قدری ضعیف هست
درود
دوستان برای سورن ELX ضبط می خوام بهم پیشنهاد بدین، محدوده قیمت 250 تا 300 ، می خوام به سیم کشی ماشین هم به هیچ وجه دست نخوره
پایونیر 3650 چطوره؟ سپاسگذار می شم اگه راهنمائی کنید، چون آشنائیم با سیستم قدری ضعیف هست
Rockford Fasgate T600.4
اقا حمید نظرتون راجع به این چیه چه قیمت میشه پیداش کرد
با سلام میخاستم بدونم کنود 456 با ایکس 400 از نظر کیفیت و کارایی خیلی فرق داره میخام 456 بگیرم کیفیتش با باند بدون امپلی خوبه؟قیقیمت این دو مدلکسیداره 400 و 456
الپاین SPG69C3 باند خوبیه واسه این پخشا؟
مخلصیم اقا حمید گل :n12:
احوال استاد دوست داشتنی ؟ :n16:
آقا حمید یه قلک خریدم پولامو جم و جور کنم :n02:
تا یه چند وقت دیگه میخوام دو جفت کامپ و یه ساب باکس بخرم. رو ماشین جدید ایشالا هم استیج جلو هم عقب میخوام کامپوننت بذارم و به این مجموعه یه ساب باکس هم اضافه کنم.
سیستم فعلیم هم اینه : آمپ 75.4 گلیدن + پخش 7056 + باند co609
قاعدتا یه امپ مونو هم باید واسه درایو کردن ساب بخرم.
حالا بنظرتون یه آمپ مونو + دو جفت کامپ + ساب باکس + اکسسوری که همشون عالی باشن میشه تا 3.5 الی 4 جم و جور کرد ؟
این co609 هم که اصن دلم نمیاد بفروشم
وقتی بازشون کردم میذارم تو جعبشون هرچند وقت یبار میرم سراغش گرد گیریش میکنم :n03::n02:
سلام
نظرتون در مورد تویتر ( فقط ) این کامپ : Hertz Mille MLK 3
چیه ؟ دست دوم 280 میرزه ؟ ( جایگزین تیوتر های کامپ الپاین )
تیوترهای کدنس چی ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
355 تون کن وود X400 بگیرید.
285 تومن کن وود U456 هم گزینه مناسبی هست.
3650 هم بد نیست ولی صدای کن وود بهتره
آمپ خوب و قوی هست.نمیدونم شرکت داره یا نه.نقل قول:
X400 دوتا USB و سه خروجی Pre 3Volt داره که ولی U456 سه خروجی 2.5 ولت داره.نقل قول:
اسپیکری که فرمودین مناسب هست. از اون یه پله بالاتر تایپ J و همین مدل هست.
به به آقا امین گل.احوال شما؟کم پیدائید؟من کوچیکتونم استاد کجا بود:n12::n16:نقل قول:
خب به سلامتی دارید یه پروژه جدید تعریف میکنیدرو ماشین جدید. شیرینی ماشین فراموش نشه.:n08:
بله با این حدود میشه قطعات خوبی تهیه کنید.البته نه خیلی های البته با توجه به پیگیریهائی که کردم متاسفانه تا اواخر مهر بار گلیدن نمیاد بازار.مشکل ترخیص و گمرک داره ظاهرا.
به سلامتی ماشین چی هست؟
آره Co ها کیفیت صدای خوبی دارن.مخصوصا اینکه شما بریج هم بسته بودی و خوب از خجالتشون در آمدی:n02:
در هر صورت اگر عجله نداری صبر کن.اگر عجله ای هست که یه فکری براتون بکنم.
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.
راهنمایی میخواستم چون کاملا تازه کار هستم واطلاعاتم در حد صفره
ممنون اگه تخصصی دارین کمک کنین.
دوتا پخش دارم بگین کدوم ببندم بهتره؟
1-pioneer p5850 شش تا خروخی داره و دمو آبی فلش نمیخوره
2 - JVC KD-SV3305 اینم دوتا خروجی و فلش نمیخوره
در ادامه لطفا یک جفت باند خیلی قوی که به یکی از این پخشا بخوره با قیمت حدود 400 تومن معرفی کنین.باندا خوب بکوبه.6975 V2 اصلی با گارانتی پایونیران خوبه بگیرم یا jbl s696؟
ممنون اگه وقت بذارین و جواب بدین.
سلام محسن جان. خیلی خوش آمدید به این بخش از انجمن.نقل قول:
به نظر من پایونیر انتخاب بهتری هست با توجه به خروجی کاملتر.
در موردانتخاب اسپیکر قدرتمند،ابتدا باید این نکته رو عرض کنم که باید حتما آمپلیفایر مناسب آن رو هم تهیه نمائید. مستقیم به پخش وصل کردن اینگونه اسپیکرها به هیچ عنوان صحیح نیست و شما از تمامی قابلیتهای اون اسپیکر بهره مند نمیشوید.
6975 بد نیست ولی اگر کمی افزایش در بودجه بتونید بدید اینفینیتی کاپا 693.11i پیشنهاد مناسبی هست.من خودم هنوز نشنیدم صداش رو ولی تعریفش و شنیدم.البته حتما از نمایندگی رسمی با گارانتی تهیه کنید چون این برند فیکش فراوونه.
جی وی سی 7158 هم گزینه بعدی میتونه باشه. حدود 210 بوده قبلا الان کم شده ولی گفتن تا یک هفته 10 روز دیگه میاد.
سلام
حمید جان سوال مارو جواب ندادی
سلام علی جان.اتفاقا دیدم ولی چون نمیدونستم قیمت آکش چنده نظری ندادم.ضمنا فقط یکبار صدای میل و شنیدم خیلی جالب نبود البته صاحبش میگفت سیستمم تنظیم نیست.گرند هم صدا تیزی داره تیوترهاش.نقل قول: