این فورت با قبلی ها فرق می کرد چون یو هم بودی ( البته فرقی نمی کنه مدافع بودی و یا مهاجم )
بعضی فورت ها هادی هم می یاد که اون فورت ها برام خیلی حال می ده چون با هادی تو چت صحبت می کنیم حالا هم با یو در p30 :20:
Printable View
این فورت با قبلی ها فرق می کرد چون یو هم بودی ( البته فرقی نمی کنه مدافع بودی و یا مهاجم )
بعضی فورت ها هادی هم می یاد که اون فورت ها برام خیلی حال می ده چون با هادی تو چت صحبت می کنیم حالا هم با یو در p30 :20:
خب از خودش بپرس چیکار میکرده . یا تو فروم جار بزن بلکه اعتراف کرد :27:نقل قول:
حالا بگم که بهش چند بار تلگرام زدم اصلا تلگرام را باز هم نکرد چی می گی ؟ خودشم فقط با ویتامین تلگرام نداده بودم با چند تا یوزر, خودشم با فاصله زمانی دادم گفتم شاید از اسم یوزر خوشش نمی یاد نمی خواهد جواب بده ولی ...!!!نقل قول:
بيام ورلد 12 فول ليدرشيپ ميرسم بهتون ؟!
سعید میگم این رنک یک ورلد 10 جواب منو میده چندبار باهاش سلام و احوال پرسی کردم :دی ازش سئوال اینا کن میفهمی:دی
اما خوبه همه دارن این کوئست ست هالیدیزر رو میرن :دی من دارم به رنک 4و 5 میرسم مثل جت :دی
چاقال عجب Ex میدی:دی کمکم کن برم رنک های بالا:دی من با 10 تا دوئل رنک 4 میشم:دی
نقل قول:
یکی دوتا هم فورت برم برات رنک 4 می شی :31:
ببخشین ماجرای این فورت چیه؟
اون موقع که ما بودیم از این قرتی بازیا نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی این کوئست باعث شد فاصله 4000 Ex رو بکنیم 1000 Ex :دی
آره فورت اون موقع نبود !نقل قول:
فورت همون قلعه هست و هر شهر می تونه داشته باشه که اون یکی شهر ها هم به فورت شهر های دیگه حمله می کنند تا بتونند بگیرنشون :31:
اینا جدید هست:دی هنوز کجاشو دیدی:دینقل قول:
ببخشین ماجرای این فورت چیه؟
اون موقع که ما بودیم از این قرتی بازیا نبود
راستی ساسی مانکن 7 فروردین دستگیر شده بود 9 فروردین آزاد شد lol
خواستین عکس اثبات بزارم:دی