سلام دوستان من طرح جشنواره مخابرات رو به صورت آنلاین تمدید کردم و قبلا هم توربو داشتم ولی سرعتم تغییری نکرده و همون سرعت توربوست. به نظرتون مشکل چیه؟یعنی سرعت جشنواره با توربو فرقی نداره؟
Printable View
سلام دوستان من طرح جشنواره مخابرات رو به صورت آنلاین تمدید کردم و قبلا هم توربو داشتم ولی سرعتم تغییری نکرده و همون سرعت توربوست. به نظرتون مشکل چیه؟یعنی سرعت جشنواره با توربو فرقی نداره؟
اگه قدیما رو بی خیال بشیم:n02:، الان تو این لحظه سرعت جشنواره، متوسط 217 ثبت شده در نرم افزارهای مانیتورینگ ـه.نقل قول:
ویرایش : البته توی شب و توی روز 444 هستش. بس که غر زدم دیگه تو ذهنم نهادینه شده که سرعت 4 مگ 217 ـه.:n08:
دوستان یه نرم افزار برای مدیریت اینترنت میدین؟
یه چیزی میخوام هم نشون بده الآن چه برنامه هایی از نت و با چه سرعتی استفاده میکنن
بشه براش limit تعریف کرد
بشه براش از ساعت 1 تا 7 رو استثنا قرار داد! :)
همچین چیزی هست؟
مرسی
تبریک:n18:نقل قول:
تبریز رو جمع کردیم تو بلوط
به من تکی 70 میده نامرد :n02:
البته 99 درصد دارم 100 لینکه دانلود میکنم
علما جواب سوالمو میدین؟نقل قول:
علمارفتن گل بچینن!!!نقل قول:
راستش می خواستم جواب بدم ولی گفتم صبر کنم تا شاید دوستان راهنمایی بهتری بکنن.نقل قول:
در مورد نرم افزارهای مانیتورینگ که من از networx و du meter استفاده می کنم.
در مورد لیمیت و دانلود زمان بندی شده و ... هم که به نظر من دانلود منیجر بهترین گزینه ست یا هر منیجر دیگه ای. من خودم 2 تا صف دانلود جدا تو دانلود منیجر درست کردم و مطابق نیازهای خودم تنظیمش کردم و فقط دانلودها رو بین صف ها جابجا می کنم.
اگه این حرفا کمکی بهتون نکرد شرمنده چون دیگه با همینا کار کردیم و فقط از اینا سردرمیاریم که قاعدتا همشو خودتون می دونید.:n16:
مرسی همین networx خیلی خوبه :دینقل قول:
اگه با IDM تک فایل بزنیم دانلود شه، سرعت max میده؟ چون خودش چن تا کانکشن وصل میکنه!
تو IDM رو 8 نزار رو 16 بزارنقل قول:
بلوط خطرناکه :n02:
ویندوزت که قطعا ایت نیست ؟
اگر 8 بود تو تسک میجر میزان استفاده نرم افزارها از اینترنت یا هارد یا رم یا ... رو مینوشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
net limiter بهترین نرم افزار ما نیتورینگ میزان استفاده نرم افزار های از اینترنت میباشد:n02:
اینطوری:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]